Αυτοκινητιστικά νέα

Ωραία, αυτοκίνητα τα audi αλλά στην εποχή μας είναι όνειρο. Έτσι όπως έγιναν μόνο toyota η κορεάτικα κάτι που να έχει φθηνά σέρβις

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ονειρο δεν ειναι, μιας και βλεπω καινουρια a4, q5, q7 να κυκλοφορουν στο δρομο :) , το οποιο σημαινει οτι καποιοι με καποιο τροπο εχουν χρηματα και τα αγοραζουν. Πολυ καλα κανουν και δεν θα τους κρινω για αυτο. Ολα ειναι σχετικα, εσυ speedman λες "μονο toyota και κορεατικα", ενω υπαρχει αλλοι που σκεφτονται "ενα kia ειναι ονειρο απατηλο, λεφτα εχω μονο για λεωφορειο".
Δυστυχως αυτη ειναι η κατασταση.

ονειρο δεν ειναι, μιας και βλεπω καινουρια a4, q5, q7 να κυκλοφορουν στο δρομο :) , το οποιο σημαινει οτι καποιοι με καποιο τροπο εχουν χρηματα και τα αγοραζουν. Πολυ καλα κανουν και δεν θα τους κρινω για αυτο. Ολα ειναι σχετικα, εσυ speedman λες "μονο toyota και κορεατικα", ενω υπαρχει αλλοι που σκεφτονται "ενα kia ειναι ονειρο απατηλο, λεφτα εχω μονο για λεωφορειο".
Δυστυχως αυτη ειναι η κατασταση.
Δεν έχεις άδικο άλλος δεν έχει λεφτά ούτε για μηχανάκι. Απλώς θελω να πω τέτοια αυτοκίνητα είναι δύσκολα σε συντήρηση άσε που θέλουν και χώρο δικό σου να τα έχεις μην στα κάνουν ζημιά.

Δεν έχεις άδικο άλλος δεν έχει λεφτά ούτε για μηχανάκι. Απλώς θελω να πω τέτοια αυτοκίνητα είναι δύσκολα σε συντήρηση άσε που θέλουν και χώρο δικό σου να τα έχεις μην στα κάνουν ζημιά.

κοιτα, ο ανθρωπος που εχει να δωσει 100χιλιαρικα για ενα αυτοκινητο, θελω να πιστευω οτι μενει σε χωρο με προσωπικη θεση σταθμευσης και κλειστο γκαραζ ΚΑΙ οτι εχει τα χρηματα που χρειαζονται για να κανει τη συντηρηση. Τωρα, αν καποιος εχει 20χιλιαρικα στην τραπεζα, βαλει αλλα 30χιλιαρικα χρηματοδοτηση και παει να αγορασει ενα αυτοκινητο αξιας 50χιλιαρικων και μετα κλαιγεται για το σερβις που εχει 100 ευρω περισσοτερα απο ενα κορεατικο, ε συγνωμη τοτε ο ανθρωπος αυτος ειναι ηλιθιος.

Μήπως 53000 έβγαινε το Q2 με έξτρα εξοπλισμό πριν τις εκπτώσεις; Γιατί αποκλείεται να μην του έκοψαν κάτι, εκτος και αν το πηρε με ευνοικη χρηματοδότηση.

Τελικη τιμη. Δεν ειναι δυσκολο να ανεβεις σε τιμη σε εξοπλισμο στα audi...

Ο Ελληνας εχει πολυ πλακα: Εχω δει σε πλυντηριο αυτοκινητων να πλενει στο τμημα του self service χλιδατο suv ο ιδιοκτητης του και να γεμιζει τα ρουχα του σαπουναδες για να γλυτωσει τα 3 ευρω επιπλεον που πληρωσα εγω (ταπεινος ιδιοκτητης ΚΙΑ) για να μου το πλυνει το προσωπικο του καταστηματος! Για τετοια καταντια μιλαμε!:fahne90:

Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Ο Ελληνας εχει πολυ πλακα: Εχω δει σε πλυντηριο αυτοκινητων να πλενει στο τμημα του self service χλιδατο suv ο ιδιοκτητης του και να γεμιζει τα ρουχα του σαπουναδες για να γλυτωσει τα 3 ευρω επιπλεον που πληρωσα εγω (ταπεινος ιδιοκτητης ΚΙΑ) για να μου το πλυνει το προσωπικο του καταστηματος! Για τετοια καταντια μιλαμε!:fahne90:
Ξέρεις τι είναι να έχεις πάει την γκόμενα στην Αράχωβα να θες να βάλεις βενζίνη, να σταματάς σε πρατήριο να βάλεις 10 ευρώ σε Cayenne ή κάποιο ανάλογο αμάξι και να το λες χαμηλόφωνα μην το ακούσει η γκόμενα?

Γνωρίζω τις τιμές, και πάλι μου φαίνεται υπερβολικό το νούμερο για q2.
Αν τα βαλω κατω οπως μου τα ειπε μονο το χρωμα, ζαντες, το ηχοσυστημα/infotainment και το πακετο s-line μεσα εξω κοστισαν 15.000 .

Τωρα δεν ξερω αν το δερματινο σαλονι ανηκει στο s-line, οι καμερα πισω και τα συστηματα υποβοηθησης ειναι μεσα στο πακετο Infotainment . Ειναι και αυτοματο s-tronic.

ΥΓ Βαζοντας αυτα που θυμαμαι στο configurator της audi για πλακα εφτασα τα 50.000 ...

Ξέρεις τι είναι να έχεις πάει την γκόμενα στην Αράχωβα να θες να βάλεις βενζίνη, να σταματάς σε πρατήριο να βάλεις 10 ευρώ σε Cayenne ή κάποιο ανάλογο αμάξι και να το λες χαμηλόφωνα μην το ακούσει η γκόμενα?

Ξέρεις τι είναι να έχεις δώσει το Land Rover στη γκόμενα, να μπαίνει στο βενζινάδικο, να λέει "γέμισέ το", και μετά να γουρλώνει τα μάτια όταν δεν τι χωράει το ντεπόζιτο; Και να μην έχει λεφτά να πληρώσει; Έγινε μπροστά μου!

Ακόμα πιο χειρότερα αγοράζουν πανάκριβα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού και μετά ρωτάνε πώς μπορούν να τα κάνουν να λειτουργούν με υγραέριο

Παντως για να μην κραζουμε αδικα, υπαρχει και αρκετος κοσμος ο οποιος τα "καλα" χρονια αγορασε ενα ωραιο αυτοκινητακι και μετα ειδε τα εσοδα του να καταρρεουν και με το ζορι να μπορει να το συντηρησει.

Ξέρεις τι είναι να έχεις δώσει το Land Rover στη γκόμενα, να μπαίνει στο βενζινάδικο, να λέει "γέμισέ το", και μετά να γουρλώνει τα μάτια όταν δεν τι χωράει το ντεπόζιτο; Και να μην έχει λεφτά να πληρώσει; Έγινε μπροστά μου!

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί εφετζηδες, τώρα έχουν περιοριστεί λίγο, αλλά θυμάμαι την πενταετία πριν την κρίση υπήρχαν πολλοί τέτοιοι με αμαξάρες 50Κ+ και με 5 στην τσέπη...

Παντως για να μην κραζουμε αδικα, υπαρχει και αρκετος κοσμος ο οποιος τα "καλα" χρονια αγορασε ενα ωραιο αυτοκινητακι και μετα ειδε τα εσοδα του να καταρρεουν και με το ζορι να μπορει να το συντηρησει.

Υπάρχει βέβαια και το αντίστροφο, αρκετός κόσμος που ξαφνικά βρήκε την ευκαιρία να πουλήσει μόστρα με Καγιέν δίνοντας κάτω από 10 χιλιάρικα (επειδή αυτοί που εσύ αναφέρεις έψαξαν αμέσως να τα ξεφορτωθούν), και βρέθηκε ξαφνικά να χρειάζεται 1000 ευρώ το μήνα καύσιμο. :BDGBGDB55:

Υπάρχει βέβαια και το αντίστροφο, αρκετός κόσμος που ξαφνικά βρήκε την ευκαιρία να πουλήσει μόστρα με Καγιέν δίνοντας κάτω από 10 χιλιάρικα (επειδή αυτοί που εσύ αναφέρεις έψαξαν αμέσως να τα ξεφορτωθούν), και βρέθηκε ξαφνικά να χρειάζεται 1000 ευρώ το μήνα καύσιμο. :BDGBGDB55:

ισχυει αυτο που λες, αλλα το 2014-2016, οχι τωρα. Θα εχεις δει και εσυ τις τελευταιες φορες που περασες απο τα πατρια εδαφη οτι εχει αυξηθει αισθητα ο αριθμος ολοκαινουριων αμαξιων. Προφανως και δεν αλλαζει ο ελληνας (μεσος ορος) αμαξι τοσο γρηγορα οσο τα χρονια των παχιων αγελαδων, αλλα ενω εως το 2015 δεν εβλεπες ουτε ενα καινουριο αυτοκινητο στο δρομο, πλεον βλεπεις. Σε χτεσινη μου βολτα ειδα μεσα σε 1 ωριτσα 2 ολοκαινουρια q5 και ενα q7. Αυτοκινητα 50-100χιλιαδων και οχι δεν ειχαν πινακιδες leasing. Πανεμορφα αυτοκινητα!

Απ'όλα έχει ο μπαξές......

Για μένα σημασία έχει να έχεις ό,τι χρειάζεσαι, ό,τι μπορείς να συντηρήσεις και να ό,τι μπορείς κινείς όποτε εσύ το χρειάζεσαι.

Η αλήθεια είναι ότι στη χώρα μας μετά τις 17000 τπφ..... γίνεσαι "συνέταιρος".....αν "τα έχεις" και γουστάρεις...μαζί σου.

Τη Toyota πάντως δε τη λες φθηνή.
Ούτε σε αγορά, ούτε σε ανταλλακτικά.

Απ'όλα έχει ο μπαξές......

Για μένα σημασία έχει να έχεις ό,τι χρειάζεσαι, ό,τι μπορείς να συντηρήσεις και να ό,τι μπορείς κινείς όποτε εσύ το χρειάζεσαι.

Η αλήθεια είναι ότι στη χώρα μας μετά τις 17000 τπφ..... γίνεσαι "συνέταιρος".....αν "τα έχεις" και γουστάρεις...μαζί σου.

+1

Και να ζητάνε δανεικά απ' τους γονείς για να βγάλουν το μήνα, όλοι έχουμε τέτοιους γνωστούς...
Παλιά όταν η βενζίνη ήταν στη μισή τιμή απ' τη σημερινή, λέγαμε γι αυτα τα αμάξια ότι ήταν γκαζιά και διευρω τώρα είναι γκαζιά και πενταευρω...

Σε μια ολόκληρη Αθήνα ή Θεσσαλονίκη το να κυκλοφορούν μερικά καλά αυτοκίνητα, δεν λέει τπτ.

Όταν ήμουν Φρανκφούρτη ήταν η χαρά του οφθαλμόλουτρου, το τι αυτοκίνητο κυκλοφορούσε δεν λέγεται.

Sent from my iPad using Tapatalk

Σε μια ολόκληρη Αθήνα ή Θεσσαλονίκη το να κυκλοφορούν μερικά καλά αυτοκίνητα, δεν λέει τπτ.

Όταν ήμουν Φρανκφούρτη ήταν η χαρά του οφθαλμόλουτρου, το τι αυτοκίνητο κυκλοφορούσε δεν λέγεται.

Sent from my iPad using Tapatalk
Συγνώμη φίλε μου αλλά συγκρίνεις τις βούρτσες με τις π.....
Συγκρίνεις την πρωτεύουσα μιας χρεοκοπημένης χώρας με το οικονομικό κέντρο της ισχυρότερης ευρωπαϊκής χώρας. Λογικό δεν είναι να βλέπεις και καλύτερα αυτοκίνητα; :)