Ξέμειναν από λεφτά, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε. Η κατανομή των κονδυλίων έγινε με πολύ διαφανείς διαδικασίες, υπάρχουν δημόσια αναρτημένες όλες οι αποφάσεις υπαγωγής.Μάλλον δεν ξέρεις γιατί το κόψανε
Γνωρίζεις κάτι διαφορετικό;
Ξέμειναν από λεφτά, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε. Η κατανομή των κονδυλίων έγινε με πολύ διαφανείς διαδικασίες, υπάρχουν δημόσια αναρτημένες όλες οι αποφάσεις υπαγωγής.Μάλλον δεν ξέρεις γιατί το κόψανε
Απαγορεύεται η πολιτική συζήτηση οπότε δεν θα επεκταθώΞέμειναν από λεφτά, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε. Η κατανομή των κονδυλίων έγινε με πολύ διαφανείς διαδικασίες, υπάρχουν δημόσια αναρτημένες όλες οι αποφάσεις υπαγωγής.
Γνωρίζεις κάτι διαφορετικό;
Μα το ίδιο έγινε και στον πρώτο κύκλο και όσοι είχαν κάνει αίτηση όταν άνοιξε ο δεύτερος κύκλος επιδοτήθηκαν αναδρομικά. Το ίδιο θα γίνει και τώρα.Απαγορεύεται η πολιτική συζήτηση οπότε δεν θα επεκταθώ
Good catch! Εκανα μια αιτηση για εταιρικο οχημα και βλεπουμε. Ερωτηση: Ειναι μονο για πληρως ηλεκτρικα ή και plug in hybrids?Επιβεβαιωνω οτι ανοιξε παλι και δεχονται αιτησεις, τοσο για ατομικα οσο και για εταιρικα αφμ. Αν καποιος ενδιαφερεται ας μην χρονοτριβησει. Ο λογος ειναι οτι το προγραμμα παραμενει το ιδιο (κινουμε ηλεκτρικα 2) και οι επιδοτησεις παραμενουν στα ιδια επιπεδα. Οταν τελειωσει το προγραμμα και αν υπαρξει τριτος κυκλος, κανεις δεν γνωριζει ποσο θα ειναι η επιδοτηση
Μόνο με τα ηλεκτρικά της έχω ασχοληθεί και μόνο αυτά για αυτά βλεπω να γίνεται ντόρος.Ποια η γνώμη σας για τα αυτοκίνητα της MG?
Πάνω κάτω η ίδια θα είναι. 10αδα με το ζορι βλέπουν οι ευρωπαϊκές εταιρείες ακομη και στην Ευρώπη για την αξιοπιστία . Και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι στην 5αδα θα είναι Hyundai και KIA ....Για τις ΗΠΑ μπορει, στην Ευρώπη δεν ισχύει η κατάταξη αυτή
Πολύ πιθανό αφού στις ΗΠΑ θα έχει πουήσει 1-2 αυτοκίνητα.Βγάλανε το Mini νούμερο 3 σε αξιοπιστία και τελευταία την Merc?![]()
![]()
![]()
Αισχρά ψέματα λοιπόν..
Tο καθόλου περίεργο είναι όντως η 3η θέση των Mini αφού για την τελευταία των Mercedes δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία.Βγάλανε το Mini νούμερο 3 σε αξιοπιστία και τελευταία την Merc?![]()
![]()
![]()
Αισχρά ψέματα λοιπόν..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.