προβλήματα σε αναρτήσεις και φρένα;;;
Στο Tesla δυστυχώς δεν υπάρχει αντιστοιχία σε ανάλογο θερμικό μοντέλο, σε άλλες εταιρείες που υπάρχει η διαφορά των χρημάτων ηλεκτρικού με θερμικό δεν πρόκειται ποτέ να καλυφθεί ειδικά αν βάλουμε μέσα και την αλλαγή μπαταρίας, όπως επίσης αν βάλουμε και μικροφθορες στο αμάξωμα καθώς είναι πιο...
avclub.gr
κάτι έλεγα εδώ για "παιδικές ασθένειες" ....
ακόμα και αν πραγματικά υπάρχει "πρόβλημα" λόγω βάρους στις αναρτήσεις των tesla , ο τρελός για πλάκα θα μπορούσε να τις λύσει αν δεν το έχει κάνει ήδη..
το άρθρο δεν μας λέει ΠΟΥ ακριβώς είναι το πρόβλημα στις αναρτήσεις.. "χτυπάνε" συνεμπλόκ;; κόβει ψαλίδια;; στραβώνει γέφυρα;;
να μην γράψω για λύσεις, δεν θέλω να γίνω "γραφικός ξερόλας"
για τα φρένα είναι ακόμα πιο εύκολη η "θεραπεία".. ειδικά για τον Μάσκ.. σβερκώνει 2 μηχανικούς από το διαστημικό πρόγραμμα και σε 1 βδομάδα του έχουν πάστα για τα τακάκια που μαμεί και δέρνει....

χωρίς πλάκα όμως , πολύ "ύποπτο" μου φαίνεται το πρόβλημα στα φρένα.. το άρθρο δεν μιλάει πουθενά για υπερθέρμανση.. και η σύμφυση στα τακάκια με τις δαγκάνες πρόβλημα δεν δημιουργεί.. όποιος μου αποδείξει το αντίθετο θα φύγω διαπαντός από το φόρουμ, χτες!
επίσης θα ήθελα πολύ να μάθω από τι ταχύτητα "φρέναραν" ή "φρενάρουν" τα αυτοκίνητα που ελέγχουν...
ξέρετε , αποτελέσματα δοκιμών φρεναρίσματος από τελική ταχύτητα σε κάθε μοντέλο σε οποιαδήποτε κατηγορία δύσκολα θα δείτε... 1ον σχεδόν ποτέ 2 δοκιμές δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα και 2ον δεν έχει σχεδόν κανένα νόημα.
να αναφέρω παράδειγμα ανθρώπου που σκοτώθηκε (στην Β. Ευρώπη) όταν σε καταπληκτική "σαγρέ" άσφαλτο το υπερπολυτελές και πανίσχυρο range rover έπεσε στα φρένα με 200+ χιλ.
το αυτοκίνητο έφερε "κωλοτούμπα" προς τα μπρος σαν να χτύπησε χαμηλό ντουβάρι με τους μπροστινούς τροχούς..
η ιστορία είναι αληθινή και το θύμα (συνοδός ασφαλείας -όπως και το ρόβερ- σε VIP μεγαλοεπιχειρηματία) δεν ξέρω αν φόραγε ζώνη.. (μπορώ να μάθω όμως)
γενικά όσο διαβάζω "τέτοια" άρθρα για το συγκεκριμένο μοντέλο ή αδερφάκια του , τόσο πείθομαι ότι οι γερμανοί κάνουν ότι μπορούν για να πάρουν εκδίκηση...
από τα "υψηλά κλιμάκια" , μέχρι την καθαρίστρια στο TUV .............
και όταν οι γερμανοί αποφασίσουν να παίξουν, παίζουν βρώμικα πολύ... θυμηθείτε την άθλια μαύρη "διαφήμιση" του Golf IV
από τότε τους σιχάθηκα πραγματικά !!!