Αυτοκινητιστικά νέα

στεναχωρο θεμα το ξερω αλλα προσεχετε αυτες τις μερες.....

ποιοί να προσέχουν;;
εμείς τα παπούδια εδώ μέσα;;;
η πιτσιρικαρία να βάλει μυαλό ,αλλά πως;;;;
αυτοί στον δρόμο δεν "πάνε".. πετάνε κυριολεκτικά!
δε πα να'χει το ποτάμι μποτιλιάρισμα;; ανάμεσα από τα αυτοκίνητα με 90-100 το KLM....
και μετά πιο κάτω,,, ..ξάπλα...

• Like
Reactions: avpap
ποιοί να προσέχουν;;
εμείς τα παπούδια εδώ μέσα;;;
η πιτσιρικαρία να βάλει μυαλό ,αλλά πως;;;;
αυτοί στον δρόμο δεν "πάνε".. πετάνε κυριολεκτικά!
δε πα να'χει το ποτάμι μποτιλιάρισμα;; ανάμεσα από τα αυτοκίνητα με 90-100 το KLM....
και μετά πιο κάτω,,, ..ξάπλα...

Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Και η πιτσιρικαρία, και τα παπούδια, και ΚΥΡΙΩΣ, οι σουρωμένοι, που βρίσκονται σε όλες τις ηλικίες, όπως και οι "τον ξέρω τον δρόμο αυτό" (κάτι που για κάποιο λόγο τους δίνει την ευχέρεια να πηγαίνουν με 120 σε δρόμο για 70).

Φυσικά όταν δεν σου κόβουν τον κώλο όταν σε πιάσουν, η επόμενη φορά δεν αργεί.

• Like
Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Και η πιτσιρικαρία, και τα παπούδια, και ΚΥΡΙΩΣ, οι σουρωμένοι, που βρίσκονται σε όλες τις ηλικίες, όπως και οι "τον ξέρω τον δρόμο αυτό" (κάτι που για κάποιο λόγο τους δίνει την ευχέρεια να πηγαίνουν με 120 σε δρόμο για 70).

Φυσικά όταν δεν σου κόβουν τον κώλο όταν σε πιάσουν, η επόμενη φορά δεν αργεί.
η πιτσιρικαρία είναι που πονάει όταν φεύγει (ειδικά με αυτόν τον τρόπο...)
τα σουρωμένα μπαρμπάδια και παπούδια, στο καλό και να (μην) μας γράφουν.....
θα μου πεις "παίρνουν και άλλους στον λαιμό τους...."
εδώ θα συμφωνήσω :(

Εμένα προσωπικά με πονάει όταν φεύγει κάποιος που δεν φταίει, χωρίς άλλο κριτήριο.
Όταν φταίει... στα τσακίδια.
σωστά , αλλά τα πιτσιρίκια δεν έχουν ακόμα μυαλό ( δυστυχώς έχουν άγνοια κινδύνου) και χάνουν την ζωή και το μέλλον τους... άσε τον πόνο που αφήνουν πίσω τους..
φεύγει τσάμπα και βερεσέ το μέλλον της χώρας και αν σκεφτείς το πόσα παιδιά γεννιούνται και το πόσο γερνάει ο πληθυσμός της χώρας,,,,,, .....................

• Like
σωστά , αλλά τα πιτσιρίκια δεν έχουν ακόμα μυαλό ( δυστυχώς έχουν άγνοια κινδύνου) και χάνουν την ζωή και το μέλλον τους... άσε τον πόνο που αφήνουν πίσω τους..
φεύγει τσάμπα και βερεσέ το μέλλον της χώρας και αν σκεφτείς το πόσα παιδιά γεννιούνται και το πόσο γερνάει ο πληθυσμός της χώρας,,,,,, .....................

Ο πόνος που αφήνουν πίσω τους τα πιτσιρίκια αφορά τους γονείς τους οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παιδεία που έδωσαν στο παιδί τους. Ας πρόσεχαν για να μην πονάνε οι ίδιοι.

Τα πιτσιρίκια που δεν πήραν εκείνο που απαιτείται για να μην φάνε το κεφάλι τους δεν φταίνε όντως. Εκεί πρέπει να τιμωρηθούν εκείνοι που είναι στην από πάνω γραμμή.

Μην το ψάχνεις Βλαδίμηρε. Υπάρχει φταίχτης, δεν τιμωρείται, θα συνεχίζεται η γενοκτονία στους δρόμους.

Αυτό με την άγνοια κινδύνου είναι σε όλα τα επίπεδα της ζωής στη μπανανία που ζούμε. Ε, όταν φτάνει η άγνοια αυτή να συναντηθεί με κάτι τόσο επικίνδυνο δεν επιτρέπεται να τα ρίχνουμε στην κακιά στιγμή ή στην τύχη, ή πω πω τι μου έλαχε... κακόπεσα, κακοπαντρεύτηκα κλπ.
Από τη στιγμή που ο πίθηκος δεν θέλει να φοράει κράνος γιατί θα έχει βρει χίλιες δυο δικαιολογίες, ότι έχει πρόβλημα πρόβλημα με το μαλλί ξέρω 'γω, ας κρατήσει το μαλλί και να μην ξανακαβαλήσει μοτοσυκλέτα.
Το ίδιο και με τη ζώνη, το ίδιο και με την παραβίαση προτεραιότητας, κόκκινο κλπ.

Θεωρείται ακόμα στην ελληνική κοινωνία η οδική ασφάλεια και κυρίως η οδική παιδεία κάτι εξωγήινο. Και όσο συνεχίζεται αυτό θα υπάρχουν και χειρότερες μέρες, όπως προχτές που ανά δύο ώρες γινόταν και ένα τροχαίο δυστύχημα, τόσο προβλέψιμα όλα αυτά που έγραψα σε κάποιον το πρωί ότι έχουν ξεκινήσει να σκοτώνονται τώρα το πρωί, έχει δρόμο ακόμα μέχρι το βράδυ θα έχει κι άλλους. Και φυσικά έπεσα μέσα.

Αντανάκλαση της ποιότητας της κοινωνίας που έχουμε είναι όλα αυτά.

Ενώ η ΛΕΑ ?... τι να πεις ...κατάντια

Και τα μπλόκα στέκονται σε λάθος σημείο και λάθος ώρες ..ότι να ναι

Οι κάμερες οι καινούργιες απόκτησαν spray ...

και πάει λέγοντας

Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κι εδώ, ο έλληνας σε ένα πράγμα πονάει: στην τσέπη του.
Για κάνε μαγκιές στο Λονδίνο, στην Ρώμη, στην Μελβούρνη κλπ (σας λέω μέρη που γνωρίζω)
Στην Ρώμη και Φλωρεντία είχαμε νοικιάσει αμάξι, κι έκανα μαγκιές να κυκλοφορώ στο ιστορικό κέντρο. Μετά από 1 χρόνο ήρθε η κλήση στην Αθήνα......(νομίζω ήρθαν 2-3 μαζεμένες)
Στην Μελβούρνη έρχονται πρόστιμα στο αντίστοιχο taxis , για 2 χιλιόμετρα πάνω από το όριο (και point system βέβαια) . Αν είσαι μάγκας μην τα πληρώσεις.
Αν βάλουν σοβαρές κάμερες ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , σε όλα τα σημεία, θα δείτε πως κόβονται οι μαγκιές.
Τόσο πολλή σκέψη θέλει;

Υ.Γ. 1 Μιλάω για σοβαρές κάμερες σε 10μετρες κολόνες όχι τα χαζά κουτιά σε ύψος 2 μέτρων στις λεωφορολωρίδες που φυσικά με ένα spray τις ακυρώνεις.
Υ.Γ. 2 Οταν λέω σε όλα τα σημεία, μιλάω σε όλα. Μέσα στις πόλεις. Οχι τις γνωστές στην Αττική Οδό και στην Εθνική.

• Love
  • Like
Reactions: avpap and vlad66
Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κι εδώ, ο έλληνας σε ένα πράγμα πονάει: στην τσέπη του.
Για κάνε μαγκιές στο Λονδίνο, στην Ρώμη, στην Μελβούρνη κλπ (σας λέω μέρη που γνωρίζω)
Στην Ρώμη και Φλωρεντία είχαμε νοικιάσει αμάξι, κι έκανα μαγκιές να κυκλοφορώ στο ιστορικό κέντρο. Μετά από 1 χρόνο ήρθε η κλήση στην Αθήνα......(νομίζω ήρθαν 2-3 μαζεμένες)
Στην Μελβούρνη έρχονται πρόστιμα στο αντίστοιχο taxis , για 2 χιλιόμετρα πάνω από το όριο (και point system βέβαια) . Αν είσαι μάγκας μην τα πληρώσεις.
Αν βάλουν σοβαρές κάμερες ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , σε όλα τα σημεία, θα δείτε πως κόβονται οι μαγκιές.
Τόσο πολλή σκέψη θέλει;

Υ.Γ. 1 Μιλάω για σοβαρές κάμερες σε 10μετρες κολόνες όχι τα χαζά κουτιά σε ύψος 2 μέτρων στις λεωφορολωρίδες που φυσικά με ένα spray τις ακυρώνεις.
Υ.Γ. 2 Οταν λέω σε όλα τα σημεία, μιλάω σε όλα. Μέσα στις πόλεις. Οχι τις γνωστές στην Αττική Οδό και στην Εθνική.
Εσύ καλά τα λες, αλλά όσο τουλάχιστον οι μισοί Έλληνες έχουν κάποια άκρη για να "σβήσουν" την κλήση, ούτε έτσι γίνεται δουλειά. Δυστυχώς έχουμε ανάγει την ατιμωρησία σε βασικό μας εθνικό χαρακτηριστικό και μόνο κανένας άτυχος κακομοίρης πληρώνει που και που το μάρμαρο, ενώ τα υπόλοιπα τα έχουμε αφήσει να τα ρυθμίζει η φυσική επιλογή και προσευχόμαστε μην βρεθούμε και οι ίδιοι ή οι οικογένειες μας στο διάβα της.

Καταρχάς μόνο και μόνο το ότι έχει κάποιος αστυνομικός/διοικητικός τη δικαιοδοσία να "σβήσει" κλήση, με ξεπερνάει. Στις ΗΠΑ, τη μια φορά που θεώρησα ότι είχα πάρει κλήση άδικα, χρειάστηκε να υπερασπιστώ την περίπτωση μου κανονικά μπροστά από δικαστή για να μου τη σβήσει.

• Like
Reactions: avpap and vlad66
Εσύ καλά τα λες, αλλά όσο τουλάχιστον οι μισοί Έλληνες έχουν κάποια άκρη για να "σβήσουν" την κλήση, ούτε έτσι γίνεται δουλειά. Δυστυχώς έχουμε ανάγει την ατιμωρησία σε βασικό μας εθνικό χαρακτηριστικό και μόνο κανένας άτυχος κακομοίρης πληρώνει που και που το μάρμαρο, ενώ τα υπόλοιπα τα έχουμε αφήσει να τα ρυθμίζει η φυσική επιλογή και προσευχόμαστε μην βρεθούμε και οι ίδιοι ή οι οικογένειες μας στο διάβα της.

αυτό ισχύει αν σε γράψουν με "πιστόλι" και πας και κλαφτείς στον διοικητή του τμήματος της περιοχής. Με άλλα λόγια αν φας manual κλήση.
Εγώ μιλάω για κάμερες και ΑΥΤΟΜΑΤΗ χρέωση στο taxis στον κάτοχο της πινακίδας. Εκεί δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Μόνο με δικαστήρια κλπ κλπ κλπ και το πρόστιμο θα πολλαπλασιάζεται λόγω τοκογλυφίας που βάζει το κράτος.
Αν βέβαια έχει κάποιος τόσο κονέ στην ΑΑΔΕ για να πειράζει το taxis, νομίζω η κλήση θα είναι η μικρότερη παρανομία του....

• Like
αυτό ισχύει αν σε γράψουν με "πιστόλι" και πας και κλαφτείς στον διοικητή του τμήματος της περιοχής. Με άλλα λόγια αν φας manual κλήση.
Εγώ μιλάω για κάμερες και ΑΥΤΟΜΑΤΗ χρέωση στο taxis στον κάτοχο της πινακίδας. Εκεί δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Μόνο με δικαστήρια κλπ κλπ κλπ και το πρόστιμο θα πολλαπλασιάζεται λόγω τοκογλυφίας που βάζει το κράτος.
Αν βέβαια έχει κάποιος τόσο κονέ στην ΑΑΔΕ για να πειράζει το taxis, νομίζω η κλήση θα είναι η μικρότερη παρανομία του....
Αυτόματη χρέωση δεν θα γίνεται, γιατί τα μηχανήματα ενίοτε κάνουν και λάθη, οπότε στο κομμάτι της καταγραφής μέχρι τη χρέωση, στη χώρα μας τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Καταρχάς μόνο και μόνο το ότι έχει κάποιος αστυνομικός/διοικητικός τη δικαιοδοσία να "σβήσει" κλήση, με ξεπερνάει. Στις ΗΠΑ, τη μια φορά που θεώρησα ότι είχα πάρει κλήση άδικα, χρειάστηκε να υπερασπιστώ την περίπτωση μου κανονικά μπροστά από δικαστή για να μου τη σβήσει.
Όχι μόνο αστυνομικός/διοικητικός. Και μέσω βουλευτή γίνεται η δουλειά. Όταν δεν υπάρχει οργανωμένο κράτος που να λειτουργεί, τα πάντα μπορούν να δουλέψουν με τον "γνωστό" τρόπο.

Όχι μόνο αστυνομικός/διοικητικός. Και μέσω βουλευτή γίνεται η δουλειά. Όταν δεν υπάρχει οργανωμένο κράτος που να λειτουργεί, τα πάντα μπορούν να δουλέψουν με τον "γνωστό" τρόπο.

Μα και ο βουλευτής αστυνομικό ή διοικητικό θα πιέσει, δε νομίζω ότι έχει ο ίδιος στα χέρια του τα "κλειδιά" για κάτι τέτοιο.

Αυτόματη χρέωση δεν θα γίνεται, γιατί τα μηχανήματα ενίοτε κάνουν και λάθη, οπότε στο κομμάτι της καταγραφής μέχρι τη χρέωση, στη χώρα μας τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Εξω γιατί κάνουν αυτόματες χρεώσεις; Αν πιστεύεις ότι έγινε λάθος υπάρχουν και τα δικαστήρια. Η χρέωση όμως θα υπάρχει μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Δεν φτάνουν μόνο τα πρόστιμα. Πρέπει να θεωρείται κακούργημα όπως έγινε - επιτέλους - η παραβίαση κόκκινου με θάνατο. Φυλακή λέμε, τι πρόστιμο; Και πρόστιμο από πάνω ακόμα καλύτερα.

Για κάποιο λόγο σε αυτή τη χώρα υπάρχει μια περίεργη ασυλία στα τροχαία δυστυχήματα, στις εξώφθαλμες περιπτώσεις που υπάρχει μέχρι και δόλος, και θεωρούνται όλα εξ' αμελείας. Τι εξ' αμελείας; Αμέλησες να πατήσεις φρένο και πάτησες το γκάζι;
Αμέλησες να φορέσεις ζώνη; Κράνος; Αμέλησες το stop;

Αυτό είναι το ένα κομμάτι που αφορά το μετά και που λειτουργεί στο πριν ανασταλτικά. Δηλαδή πρόσεχε γιατί τώρα έχει φυλάκα!

Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η παιδεία, η ενημέρωση, ο συνεχής βομβαρδισμός γύρω από το θέμα αυτό, ακόμα κι αν χρειάζεται σοκ και δέος. Αν δεν γίνει αυτό, επειδή έχουμε πιάσει πάτο γενικώς, δεν βλέπω να αλλάζει σύντομα το πράγμα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.