Εγώ δε βλέπω κανένα νόημα σε ρεζέρβες και μπουκαλάκια, εκτός αν έχεις όχημα εκτός δρόμου (εκεί ρεζέρβα απαραίτητα). Για τις λοιπές περιπτώσεις απλά κουβαλάς συνεχώς ένα άχρηστο βάρος που πιάνει (συνεχώς) αρκετό χώρο και για ποιο λόγο; Μήπως μείνεις από λάστιχο; Ααααααααααν συμβεί, όταν συμβεί καλείς οδική. Καλύτερα νομίζω μια μικρή ταλαιπωρία (που μπορεί να μη συμβεί) παρά να δεσμεύεις συνεχώς αποθηκευτικό χώρο. Το μπουκαλάκι από την άλλη... ξέρει κανείς πώς να το χρησιμοποιεί; Στην πράξη εννοώ. Έχω δει οδηγίες που είμαι σίγουρος ότι θα τις έχω ξεχάσει εκείνη την ώρα. Άσε που αν γίνει μεγάλο σκίσιμο είναι άχρηστο. Βέβαια δεδομένου ότι δεν πιάνει χώρο (που έχω δει σε ορισμένα αυτοκίνητα ότι πιάνει εδώ που τα λέμε) καλύτερα να το έχεις παρά να μην το έχεις αλλά και πάλι δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι.
Αν βγάλεις την εταζέρα στο qasqai πρώτης γενιάς παίρνεις την αίσθηση πολύ μεγάλου χώρου αποσκευών. Όμως οκ, δεν είναι συγκρίσιμο γιατί κανονικά έχεις την εταζέρα στη θέση της.Diesel το 3008 του γαμπρού μου.
(Ο σύζυγος της αδερφής και όχι της κόρης)
Έχουν και qashqai 1ης γενιάς και σε αυτό μου φαίνεται πάνω κάτω τα ίδια με το peugeot
Αυτό που λες για τον αφρό το είχα ακούσει και εγώ, αλλά υποτίθεται ότι τώρα πια δεν ισχύει. Καθαρίζεται ο αφρός και φτιάχνεται η ζημιά στο βουλκανιζατέρ.Αν βγάλεις την εταζέρα στο qasqai πρώτης γενιάς παίρνεις την αίσθηση πολύ μεγάλου χώρου αποσκευών. Όμως οκ, δεν είναι συγκρίσιμο γιατί κανονικά έχεις την εταζέρα στη θέση της.
Ήταν εύκολη λύση στα παλιά liftback/hatchback να βγάζεις την εταζερα και να κερδίζεις σημαντικό χώρο. Πια το κέρδος είναι ελάχιστο γιατί ο σχεδιασμός έχει γίνει ήδη για μεγιστοποίηση του άμεσα λειτουργικού αποθηκευτικού χώρου.
Όσο για τις ρεζέρβες, έχω και στα δύο αν και είναι τροχός έκτακτης ανάγκης. Σίγουρα καλύτερα από οποιοδήποτε κιτ με αφρό.
Α, επίσης το λάστιχο κανονικά αν χρησιμοποιήσεις αφρό πρέπει να αντικατασταθεί.
Καμία σχέση, ότι είναι μακρύτερα, είναι ψευδαίσθηση, υπό την έννοια είναι σηκωμένα έως το τέλος του μπαγκαζτα wagons ειναι αμαξαρες, αλλα το κακο τους ειναι οτι ειναι και αυτα, οπως τα σενταν, πιο μακρια απο τα suv με αντιστοιχους χωρους. Αν ηθελα να κανω πολλα χιλιομετρα σε ανοιχτο δρομο ομως, θα ηταν σιγουρα καλυτερη επιλογη απο suv λογω καλυτερης οδηγικης συμπεριφορας και μειωμενης καταναλωσης.
Μια χαρά βγαίνει ταξίδι αν έχεις πατήσει βίδα και ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ η βίδα. Αν φύγει όμως η βίδα έχετε γεια βρυσούλες.
Στα ελληνικά βουλκανιζατέρ όλα φτιάχνονται...εδώ πουλάνε μεταχειρισμένα λάστιχα με ξυσμένες ημερομηνίες παραγωγής.Αυτό που λες για τον αφρό το είχα ακούσει και εγώ, αλλά υποτίθεται ότι τώρα πια δεν ισχύει. Καθαρίζεται ο αφρός και φτιάχνεται η ζημιά στο βουλκανιζατέρ.
Άσε τον Τάσο να λέει.Station wagon η αδυναμία μου εδώ και δεκαετίες...
Με μια γυάλινη ηλεκτρική ηλιοροφή "παλιού" τύπου και με αυτό μέχρι να κλείσω τα μάτια μου.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.