Αυτοκινητιστικά νέα

Και για να μην λέμε ό,τι θέλουμε, αυτοκινητόδρομοι είναι αυτοί με πράσινη σήμανση. Με κόκκινο είναι υπό κατασκευή, άρα δεν ισχύουν οι προδιαγραφές του αυτοκινητόδρομου. Υπάρχει σήμανση όταν μπαίνεις στον αυτοκινητόδρομο, ότι κινείσαι επί αυτοκινητοδρόμου.

GR_Highways_2019.jpg

Μια χαρά τον κόβω τον Κορίνθου Πάτρα στα χαρτιά... :ROFLMAO:
Θα σου πω την άλλη εβδομάδα πως είναι.
Ο "υπό κατασκευή" Πάτρα - Πύργου... είναι έτσι τα τελευταία 30 χρόνια τουλάχιστον.
Τι διάολο; Δεν είναι παντρεμένος ο πρωτομάστορας;

Μια χαρά τον κόβω τον Κορίνθου Πάτρα στα χαρτιά... :ROFLMAO:
Γιατι σε προβληματιζει; τον εχω κανει 2-3 φορες στο τελευταιο 6 μηνο και ειναι μια χαρα. Το μονο του "κακο" ειναι πως δεν ειναι τελειως ευθεια οπως η παθε, αλλα εκτος απο αυτο δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα.

• Like
Reactions: anderm
Το κομμάτι λοιπόν Πάτρα-Πύργος που αναφέρθηκε ως αυτοκινητόδρομος, δεν είναι αυτοκινητόδρομος. Αυτό έλειπε. Γιατί αυτό ήταν το επιχείρημα με τις κορίνες και τα διόδια. Άλλα αντί άλλων δηλαδή.

Η συζήτηση που αφορά τις μετωπικές επομένως δεν αφορά αυτοκινητόδρομο, αλλά άλλο δρόμο που ΔΕΝ είναι αυτοκινητόδρομος.

Απλά πράγματα.

Γιατι σε προβληματιζει; τον εχω κανει 2-3 φορες στο τελευταιο 6 μηνο και ειναι μια χαρα. Το μονο του "κακο" ειναι πως δεν ειναι τελειως ευθεια οπως η παθε, αλλα εκτος απο αυτο δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα.

Μια χαρά είναι, καμμία σχέση με αυτό που ήταν προφανώς.

• Like
Reactions: avpap
Με τέτοιες κουφές τιμές που έχουμε, πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι πωλήσεις. Λεφτά υπάρχουν. Δεν ξέρω αν είναι μαύρα, άσπρα , δηλωμένα, αδήλωτα, πάντως υπάρχουν.
Το κουφό ειναι ότι το 1/3 είναι νοικιάρικα και τα υπόλοιπα κανονικά αλλά πολύ χρηματοδότηση ...

Βέβαια περιμένουμε την κατακόρυφη πτώση που έρχεται όπου να ναι ...

Όταν τον είχαν φτιάξει ήταν όχι απλά μια χαρά, θα έλεγα τρομερή έκπληξη!
Πριν από δύο, δυόμιση χρόνια άρχισαν τα κόλπα με τις κορίνες.
Αλλά έχω πάνω από χρόνο να κατέβω. Θα δω την Κυριακή. :P

Κάτω κατεβαίνω από το 1999, είναι το γυναικοχώρι.
Από τότε που περνούσες μέσα από την Πάτρα.

Όταν τον είχαν φτιάξει ήταν όχι απλά μια χαρά, θα έλεγα τρομερή έκπληξη!
Πριν από δύο, δυόμιση χρόνια άρχισαν τα κόλπα με τις κορίνες.
Αλλά έχω πάνω από χρόνο να κατέβω. Θα δω την Κυριακή. :p

Κάτω κατεβαίνω από το 1999, είναι το γυναικοχώρι.
Από τότε που περνούσες μέσα από την Πάτρα.
εγω στο κομματι κορινθου - πατρων αναφερομουν οτι ειναι και παραμενει καλο.

Θυμαμαι την εποχη που περνουσες μεσα απο την πατρα, εφιαλτης.

Μα ναι, για αυτό λέω. Πέρυσι το Πάσχα είχαν κόψει κομμάτια και τα έκαναν μία λωρίδα. Από τότε έχω να κατέβω.
Το Πατρών - Πύργου άστο...
Αν και σε κάποιες φάσεις περνάς δίπλα από τον καινούργιο δρόμο, κάτι σαν spoiler ένα πράγμα.

• Like
Κατακόρυφη πτώση στις τιμές ή στις πωλήσεις επειδή θα θέλεις 60.000 για ένα Polo;
Χρηματιστήριο έχει καταντήσει η αγορά αυτοκινήτου!

Για ποιον λογο περιμενετε πτωση στην αγορα αυτοκινητου; Το μοναδικο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι οποιος ηθελε να παρει, εχει ηδη αγορασει, δηλ κορεσμος της αγορας

Κατακόρυφη στις πωλήσεις . Οι τιμές δεν...
Η γραμμή είναι επειδή βλέπουν πτώση , λιγότερα με περισσότερο κέρδος

Για ποιον λογο περιμενετε πτωση στην αγορα αυτοκινητου; Το μοναδικο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι οποιος ηθελε να παρει, εχει ηδη αγορασει, δηλ κορεσμος της αγορας
Όπως το λες
Οι Rent πήραν
Οι Flex , Insta κλτ πήραν
Οι πελάτες που περίμεναν πήραν
Οι χρηματοδοτήσεις θα φρενάρουν
Δεν υπάρχει μεγάλη παραγγελιοληψία εκτός από την Toyota και κάτι άλλες

Οι χρηματοδοτήσεις θα φρενάρουν
στα αλλα συμφωνω απολυτως. Χρηματοδοτησεις ομως γιατι θα φρεναρουν; Δεν βλεπω κατι αντιστοιχο στην οικοδομη, οπου τα ποσά ειναι και μεγαλυτερα μαλιστα.

Κατακόρυφη πτώση στις τιμές ή στις πωλήσεις επειδή θα θέλεις 60.000 για ένα Polo;
Χρηματιστήριο έχει καταντήσει η αγορά αυτοκινήτου!
Εδώ έχει καταντήσει χρηματιστήριο το σούπερ μάρκετ. Ποιά αυτοκίνητα.....

στα αλλα συμφωνω απολυτως. Χρηματοδοτησεις ομως γιατι θα φρεναρουν; Δεν βλεπω κατι αντιστοιχο στην οικοδομη, οπου τα ποσά ειναι και μεγαλυτερα μαλιστα.
Για να μην πάθουν ότι πάθανε στο παρελθόν
Το σπίτι το πουλάς ,το αμάξι δεν το θέλουν οι τράπεζες γιατί δε θέλουν να ξαναγίνουν μαντράδες.

• Like
Reactions: Larry and avpap
Γενικότερα ,
Ηλεκτρικά έχει πτώση εκτός από Τesla .
Tα υπόλοιπα EV είναι πινακιδομένα και test drives

Στα EV το καταλαβαίνω καθότι τελείωσε το Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 και περίμεναν το Κ.Η.3.

Τώρα που πήρε μπρος το Κ.Η.3 λογικά θα ανακάμψουν, αν και αν κατάλαβα καλά τα λεφτά φτάνουν για σχετικά λίγα αυτοκίνητα. Και έχει και σημαντικά μεγαλύτερο άγχος για το αν τελικά θα πάρεις τα λεφτά ή όχι.

• Like