Είσαι ευχαριστημένος;Έχω εγώ vitara allgrip σαν αυτό που σε ενδιαφέρει εδώ και 1,5 χρόνο,θελεος να μάθεις κάτι συγκεκριμένο η γενικές εντυπώσεις;
Είσαι ευχαριστημένος;Έχω εγώ vitara allgrip σαν αυτό που σε ενδιαφέρει εδώ και 1,5 χρόνο,θελεος να μάθεις κάτι συγκεκριμένο η γενικές εντυπώσεις;
στα φανάρια βγάζω φωτογραφίες.. εδώ έχουμε πολλά και ο Πειραιάς ακόμα και τον Αύγουστο παθαίνει κοκομπλόκο με τους τουρίστες στα καράβιαΠρόσεξε βρε, έχω τον γιο μου στα Γιάννενα και μου έλεγε είναι ένας τρελός οδηγός στα αστικά όλη την ώρα με το κινητό και μπήκαν σε ενα κόμβο και δεν πρόλαβε να στρίψει να βγει στην έξοδο γιατί είχε το κινητό στo χέρι και γυρίζανε γύρω γύρω στον κόμβο και γέλαγε ο κόσμος....
γεμάτος ο τόπος από swift κάθε γενιάς.... βαρέθηκα να τα βλέπω..βάλε μια βάση με βεντούζα και να κάνεις μόνο κλικ βγάλε φωτογραφία και κανα swift που είναι αυτοκίνητα που τα οδηγάνε ωραίες γυναίκες οι λεγόμενες suzukisti πως λέμε αυτές που οδηγούν alfa, alfisti....
Είσαι ευχαριστημένος
Ναι σε γενικές γραμμές.Στα θετικα του ,ο κινητήρας είναι οικονομικότατος και λόγω σχετικά χαμηλού βάρους κινείσαι αρκετα γρήγορα δεδομένης της ισχύος του.Πληρης γκαμα adas ,οι προειδοποιήσεις για τα τυφλά σημεία λειτουργούν άψογα,της εμπρόσθιας σύγκρουσης όχι και τόσο.Χωροι για το μέγεθος του καλοί,για τα γονατα τα των πίσω και για αποσκευές είναι καλοί για 4 άτομα.Τετρακινηση στα χιόνια που έχω δικιμασει είναι άψογη,σε βουνό είναι σχετικά χαμηλό για suv αλλά με μικρό κόστος βελτιώνεται.Είσαι ευχαριστημένος;
Όχι πάντα...Άρα μια χαρά η αυτονομία στα ηλεκτρικά ακόμα και στο ελληνικό καλοκαίρι.
μα φυσικά!Γενικά έχεις ακούσει κάνα σχόλιο από επιβάτες για το πόσο αθόρυβο είναι, χωρίς καυσαέρια κλπ ή αδιάφορο;
Δεν μπορεί να μην το προσέχουν. Πρέπει να είναι παραπάνω από εμφανής η διαφορά σε σχέση με τα κλασσικά λεωφορεία μια ζωή.
Ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης στα τεστ του Bjorn Nyland για το Tesla Model 3 Highland RWD με την 60αρα LFP μπαταρία, το πιο οικονομικό Tesla δηλαδή - poor man's Tesla όπως το λέει ο Bjorn.
114 Wh/km στα 90km/h
154 Wh/km στα 120km/h
Η καλύτερη επίδοση ως τώρα ήταν το προηγούμενο Tesla Model 3 SR+ με 118 και και 168 αντίστοιχα.
Μπορεις να υπολογισεις... εαν αυτα τα 249 χλμ τα εκανες σε αουτομπαν με μεση ταχυτητα 140-150 χλμ (με air condition) στο συνολο τη διαδρομης, τι καταναλωση θα ειχες ?Πριν λίγες ημέρες έκανα 249 km σε 2 ώρες και 20 λεπτά, με μέση κατανάλωση 173 Wh/km.
Αν το είχα κάνει λίγο πιο αργά (το 31% των χιλιομέτρων έγινε με ~130Km/hr και υπήρχαν στιγμές που πήγα και αρκετά πιο γρήγορα) θα είχα πιάσει το 168 εύκολα.
Μη το λες... για μεση ωριαια ταχυτητα, για πολλα χλμ διαδρομης (αναλογως και του αυτοκινητου και οδηγου βεβαια) και με κατειλημενη τη δεξια λωριδα απο νταλικες, ειναι καλα.... δεν σε περνανε και πολλοι.Υ.Γ. στην αουτομπαν με 140 θα σε περνάνε σαν σταματημένο![]()
Δεν μπορώ να το υπολογίσω, τα παραπάνω είναι πραγματικά στοιχεία από τη διαδρομή μου, δεν είναι εκτίμηση.Μπορεις να υπολογισεις... εαν αυτα τα 249 χλμ τα εκανες σε αουτομπαν με μεση ταχυτητα 140-150 χλμ (με air condition) στο συνολο τη διαδρομης, τι καταναλωση θα ειχες ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.