Αυτοκινητιστικά νέα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Welcome the Ferrari Luce
Ferrari
Τραγικό...

Το καλύτερο σχόλιο.

"Επιτέλους μια Ferrari των 20.000€"

Και το δεύτερο καλύτερο ότι η Ferrari είχε τα @@ να μην κλείσει τα σχόλια...

Από που να το πιάσεις και τι να σχολιάσεις...

Εγώ το μόνο τραγικό που βρίσκω είναι
"Το τελευταίο (ηχοσυστημα) αναλαμβάνει και τη δημιουργία ενός τεχνητού ήχου κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς με αυτόν τον τρόπο η Ferrari επιχειρεί να διατηρήσει ένα μέρος της συναισθηματικής σύνδεσης που παραδοσιακά χαρακτηρίζει τα μοντέλα της." αλλα καταλαβαίνω το target group οπότε δικαιολογώ την ύπαρξη του.

Ελπίζω να εχει κουμπάκι off οταν παω για test drive :p:p:p

Αδιανόητα epic fail από σχεδόν κάθε άποψη.

Μισό μύριο για αυτή την αηδία, ας είναι καλά ο Sir Jony Ive.

Και δεν βλέπω πουθενά αναφορά για το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων που λέγανε.

Απορώ γιατί.

• Like
Reactions: #@george@#
Ο Ive μόνο το εσωτερικό δεν έχει κάνει; Κάνω λάθος;

1779810237238.png

Δεν είναι σαφές, αλλά οι μαρκετίστες το χαρακτηρίζουν ως "singular design", οπότε ουσιαστικά δίνουν credit και στους δυο σχεδιαστές και για το εσωτερικό και το εξωτερικό του.

Τώρα εμένα πειράζει που μου αρέσει το αμάξι? Εχει κάτι φρέσκο και διαφορετικό, και έφυγαν λίγο από την πεπατημένη που σχεδόν οι μισές Ferrari είναι ίδιες με παραλλαγές η μια από την άλλη.

Υ.Γ. ΑΝ είχα τα λεφτά θα την αγόραζα...χαχα

Τώρα εμένα πειράζει που μου αρέσει το αμάξι? Εχει κάτι φρέσκο και διαφορετικό, και έφυγαν λίγο από την πεπατημένη που σχεδόν οι μισές Ferrari είναι ίδιες με παραλλαγές η μια από την άλλη.

Υ.Γ. ΑΝ είχα τα λεφτά θα την αγόραζα...χαχα
Για φερραρι , ναι ξέφυγε. Γενικά όχι. Πχ τα φώτα πίσω τα βλέπουμε από honda μέχρι κινέζικα κάτω των 20.000

Η αληθεια ειναι ότι οσο το βλεπω τοσο συνειδητοποιώ ότι εχει πλάκα / ειναι ομορφούλι αλλά για κινητό ή εν πάσει περιπτώσει κάτι αντίστοιχο σε consumer ηλεκτρονική συσκευή....

Η αληθεια ειναι ότι οσο το βλεπω τοσο συνειδητοποιώ ότι εχει πλάκα / ειναι ομορφούλι αλλά για κινητό ή εν πάσει περιπτώσει κάτι αντίστοιχο σε consumer ηλεκτρονική συσκευή....
Εγώ πιστεύω ότι βλέπουμε ιδέες από το icar...