Μπαααααα......Το γοργόν και χάριν έχει. Οταν καμιά ώρα θα ψάχνουν λεφτά, θα βάλουν άνετα χέρι κι εκεί. Απειρα παραδείγματα.
Δηλαδή αμφιβάλλεις ότι θα φορολογηθούν τα ηλεκτρικά;
Αυτός είναι ο λόγος και μόνο.Δεν αμφέβαλα ποτέ για την αφαίμαξη στη σχέση ελληνικού κράτους και οχήματος. Απλώς λέω ότι αν το βάλουν αυτή τη στιγμή, θα πάνε οι φόροι σε άλλους εκτός από τους χρήστες.
Αν διαβάσεις στο τέλος του άρθρου μας λέει ότι ουσιαστική εφαρμογή θα έχει ο νέος νόμος από τον Αυγουστο του 2028, οπότε για τουλάχιστον άλλα 2 χρονάκια έτσι θα είμαστε όπως τώρα!!
Αν διαβάσεις στο τέλος του άρθρου μας λέει ότι ουσιαστική εφαρμογή θα έχει ο νέος νόμος από τον Αυγουστο του 2028, οπότε για τουλάχιστον άλλα 2 χρονάκια έτσι θα είμαστε όπως τώρα!!
Υ.Γ. 2εκ αμάξια χωρίς να έχουν περάσει ΚΤΕΟ?? Ουάου..αν βάλουμε ότι αμάξια στην Ελλάδα πάνω από 4ετων που είναι να περάσουν ΚΤΕΟ έχουμε κάπου 5-5,2εκ. σημαίνει ότι το 40% των οχημάτων εκεί έξω δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ!! Κοντά 1 στα 2!!
Πάντως τα περισσότερα από αυτά θα είναι και σαράβαλα, θα έχουν αξία μαξ κανένα χιλιάρικο, οπότε και σκράπ να τα πάνε ούτε οι ιδιοκτήτες θα χάσουν πολλά και ίσως αδειάσουν λίγο οι δρόμοι, άλλα και να ηρεμίσουμε από επικίνδυνα σαράβαλα και μόλυνση σε ένα βαθμό.Καλά δεν ξέρεις αν θα περάσουν ΚΤΕΟ αυτά που λες. Μπορεί και να περάσουν όταν θα έρθει η ώρα να περάσουν ΚΤΕΟ.
Το ρεζουμέ είναι ότι 2 εκατομύρια δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ και έχει παρέλθει η διετία. Αυτά πάνε σκραπ. Αλλά έχει και ένα παραθυράκι βλέπω ότι αυτό είναι σταδιακή εφαρμογή μέχρι το 2028.
και ίσως αδειάσουν λίγο οι δρόμοι,
Πήγα εχτές με το αμάξι στο Λουτράκι να πάρω την κόρη μου από την κατασκήνωση και στον γυρισμό γύρω στις 5 το απόγευμα όλη η Αττική Οδος πνιγμένη, σημειωτόν πήγαινα και με ατελείωτες στάσεις και παρατηρούσα τα αμάξια δίπλα μου, όλα μα όλα με ένα άτομο τον οδηγό ήταν μέσα. Αν επικρατεί τέτοια κατάσταση τέλος Ιουλίου, τι θα γίνει τον χειμώνα? Είναι πλέον αδύνατον να κυκλοφορείς με αμάξι στην Αθήνα, η κατάσταση όχι απλά έχει ξεφύγει, είναι μη βιώσιμη, πρέπει να παρθούν κάποια στιγμή δραστικά μέτρα.Amen to that.
Ακόμα και τώρα στερνά Ιουλίου και έχει κίνηση και τροχονόμους. Τι θα απογίνουμε τον χειμώνα δεν ξέρω...
Το ένα από τα δύο καινούργια αυτοκίνητα που έχω πατάει μόνο του φρένο αν κάνεις τέτοια χαζομάρα. Το χαμηλότερης κατηγορίας δώσε του 2-4 χρόνια και θα γίνει και εκεί βασικός εξοπλισμός.Ποιοι μηχανισμοί ασφαλείας; Δεν σωνομαστε με τίποτα. Στα καινούργια αυτοκίνητα που τα περισσότερα είναι πλέον αυτόματα και με ηλεκτρική υποβοήθηση, που σημαίνει γρήγορο ξεκίνημα, μπερδεύουν το D με το R και μπουκάρουν αέρα μέσα στα μαγαζιά.....
Εγώ πάντως αλλού κόλλησα και το διάβασα 2 φορές
Καλά δεν ξέρεις αν θα περάσουν ΚΤΕΟ αυτά που λες. Μπορεί και να περάσουν όταν θα έρθει η ώρα να περάσουν ΚΤΕΟ.
Το ρεζουμέ είναι ότι 2 εκατομύρια δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ και έχει παρέλθει η διετία. Αυτά πάνε σκραπ. Αλλά έχει και ένα παραθυράκι βλέπω ότι αυτό είναι σταδιακή εφαρμογή μέχρι το 2028.
Μαλλον μεσα στα 2.000.000 ειναι και τα ανενεργα με τις παραδομενες πινακιδες.Καλά δεν ξέρεις αν θα περάσουν ΚΤΕΟ αυτά που λες. Μπορεί και να περάσουν όταν θα έρθει η ώρα να περάσουν ΚΤΕΟ.
autoathina.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.