Babis K. Super Moderator Staff member 17 June 2006 31,556 Αθήνα Today at 18:02 #14,201 takisot said: Είναι σαν να έχεις ένα φίλο παντογνώστη Click to expand... Παίρνει εμένα, το ίδιο είναι… Reactions: Γιώργος Κυριακαράκος, takisot and ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
takisot said: Είναι σαν να έχεις ένα φίλο παντογνώστη Click to expand... Παίρνει εμένα, το ίδιο είναι…
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 107,098 Εκεί ψηλά..... Today at 18:11 #14,202 Δημήτρης Δημητρακούδης said: Είναι όντως πολύ χρήσιμος ο Grok. Click to expand... Με κανατε και εψαχνα μεσημεριατικα τι ειναι αυτο Εγω σε αυτο ειμαι με τον Τασο παντως. Παιρνω κανα τηλεφωνο να ακουσω καμια φωνουλα να πουμε καμια λαλακια να περασει η ωρα
Δημήτρης Δημητρακούδης said: Είναι όντως πολύ χρήσιμος ο Grok. Click to expand... Με κανατε και εψαχνα μεσημεριατικα τι ειναι αυτο Εγω σε αυτο ειμαι με τον Τασο παντως. Παιρνω κανα τηλεφωνο να ακουσω καμια φωνουλα να πουμε καμια λαλακια να περασει η ωρα
takisot Super Moderator Staff member 17 June 2006 30,699 Παλλήνη Today at 18:25 #14,203 Babis K. said: Παίρνει εμένα, το ίδιο είναι… Click to expand... Παντογνώστη είπαμε όχι ξερόλα