Εγω δεν κατάλαβα ιδιαίτερο θόρυβο σε ένα υβριδικό GM που μπήκα με 1.5 κινητήρα. Έχω την εντύπωση ότι η λειτουργία του ήταν δευτερεύουσα και την περισσότερη δουλειά την έκανε ο ηλεκτροκινητηρας .
Για την αξιοπιστία των κινεζικών θερμικών δεν έχω δεδομένα. Δεν φτιάχνουν θερμικους χωρις συνδυασμό υβριδικού συστήματος για να κριθούν αυτόνομα. Αλλά για να χρησιμοποιούν μόνο 1.5 κινητήρες με ή χωρίς turbo κάτι ξέρουν παραπάνω.
E, μάντεψε κατ' αρχάς γιατί έχει λιγότερο θόρυβο το ατμοσφαιρικό MG3 (αυτό φαντάζομαι εννοείς) σε σχέση με ένα τουρμπάτο χιλιάρι που θα έχει και τρικίλυνδρο μοτέρ.
Βάλε τώρα ένα μεγαλύτερης κατηγορίας που θα έχει και περισσότερη ηχομόνωση έτσι κι αλλιώς όσο ανεβαίνεις κατηγορία, ο κινητήρας θα έχει πολλά κυβικά και θα είναι μόνο ατμοσφαιρικός. Ζεν.
Για πολλά χρόνια θυμάμαι εν τω μεταξύ πόσοι πολλοί ήθελαν να έχουν τον δίλιτρο υβριδικό της toyota αντί του 1.8lt, αλλά όλοι σκοντάφτανε στον φόρο πολυτελείας πάνω από τα 1.800cc.