Αυτοκινητιστικά νέα

Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Τα φανάρια μου φέρνουν σε κάποιες σκηνές σαν από κάποιο opel και το πίσω μέρος bmw . Κάνω τόσο λάθος ?

Το πισω μερος ναι,φερνει λιγο σε bmw.Απο μπροστα τα φαναρια μου εφεραν λιγο στο μυαλο την 612 scaglieti.

Πολυ ωραια η mercendes παντως,την ερωτευτικα.Μ'αρεσει πολυ η σχεδιαστικη προσεγγιση!

Η μάσκα πάντως αποτελεί homage στην 300 SLR του '55.

αυτο το ρετρο στυλ της δινει πολυ χαρακτηρα και στυλ,πολυ αρχοντια!
Σου λεω την ερωτευτηκα:love:

Προσωπικά είχα μέχρι το καλοκαίρι που μας πέρασε ένα ΟPEL ZAFIRA 1.8 με 5η στα 32 χλμ./1000 σαλ. Το έδωσα με 298.000 χλμ. Το χρησιμοποιούσα εκτός πόλης (85% των χλμ.) και τα μικρότερα ταξίδια μου ήταν 200 χλμ. με 140-150 χλμ. σταθερά, αλλά όχι παραπάνω. Υπήρχαν φυσικά κι αρκετά των 800 χλμ. ή και των 1000 (Θεσ/νίκη-Βουδαπέστη) ή και 1300 (Θεσσαλονίκη-Μόναχο) χωρίς διακοπή (δηλ. μόνο για καύσιμο και τουαλέτα) ενώ τον Ιούνιο του 2007 με τον καύσωνα έκανα 750 χλμ. με 39-42 κελσίου (και κλιματισμό).

Τώρα πήρα ένα πετρέλαιο με 55 χλμ. στην 6η γιατί συνεχίζω τα πολλά χλμ. Από τη Τρίτη μέχρι σήμερα τα ξημερώματα έκανα 1230 χλμ.

Σε τέτοιες συνθήκες αυτοκίνητα ακόμη πιο πολύστροφα, πώς θα τα πήγαιναν;

Άστο Βλάση:grandpa:

300 SLR του '55.

Το μοναδικό γερμανικό αυτοκίνητο μαζί με την BMW 507 που μου αρέσουν αισθητικώς.....και τα δύο άνω των 50 ετών (έστω και αν αυτή η δήλωση περιέχει έναν βαθμό υπερβολής).

Το μοναδικό γερμανικό αυτοκίνητο μαζί με την BMW 507 που μου αρέσουν αισθητικώς.....και τα δύο άνω των 50 ετών (έστω και αν αυτή η δήλωση περιέχει έναν βαθμό υπερβολής).

Αφου σου αρεσει το 507, δεν μπορει να μην σου αρεσει και το Ζ8...

z8.jpg

:antlers:

Και όμως δεν μου αρέσει, τέλος πάντων.

Θυμάμαι μια μεγάλη ατάκα, είχα πάει με έναν φίλο μου να αγοράσει BMW και μπαίνει ένας ο οποίος αφού κοιτάζει την Ζ8 (ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος είχε και τέτοια στην έκθεση) πήγε να ζητήσει πληροφορίες από τον υπάλληλο και το μόνο που ρώτησε ήταν: "Πόσο καίει"?????????? :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Και όμως δεν μου αρέσει, τέλος πάντων.

Θυμάμαι μια μεγάλη ατάκα, είχα πάει με έναν φίλο μου να αγοράσει BMW και μπαίνει ένας ο οποίος αφού κοιτάζει την Ζ8 (ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος είχε και τέτοια στην έκθεση) πήγε να ζητήσει πληροφορίες από τον υπάλληλο και το μόνο που ρώτησε ήταν: "Πόσο καίει"?????????? :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Για το περιβαλλον το εκανε ρε συ :rofl:

Στην Ελλάδα η νέα Bentley με 630 ίππους που καίει… βιοκαύσιμα
biobentleymesa3420984342234.jpg

Με τρομακτικές επιδόσεις αλλά και τιμή που αντέχουν μόνο συγκεκριμένες τσέπες είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά το νέο μοντέλο της Bentley με την ονομασία Continental Supersport. Πρόκειται για ένα πραγματικό “τέρας” το οποίο συνδυάζει άψογα την απόλυτη χλιδή με τις κορυφαίες επιδόσεις. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι άνθρωποι της μάρκας και έχουν να περηφανεύονται για τα νούμερα ακόμα και εντός πίστας, κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει η μάρκα.
biobentleymesa30429824234.jpg

Επειδή η εν λόγω έκδοση απευθύνεται σε πολύ γρήγορους οδηγούς, οι επιδόσεις είναι ένα στοιχείο που αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς. Το γνωστό 0-100 επιτυγχάνεται σε 3.9 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 329 χλμ./ώρα. Αυτό οφείλεται στον θηριώδη κινητήρα W12 των 6.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 630 ίππους και εκπέμπει από τις διπλές εξατμίσεις έναν μοναδικό ήχο που θυμίζει συμφωνική ορχήστρα. Χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι το καύσιμο που “καίει”, αφού εκτός από την κλασσική βενζίνη έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί και βιοκαύσιμα (στην Ελλάδα δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρατήριο) μετατρέποντάς το σε αυτοκίνητο ιδιαίτερα φιλικό στο περιβάλλον.
biobentleymesa34209844322.jpg

Η τιμή της ξεκινά από τα 330.000 ευρώ

από το www.zougla.gr

Ένα αυτοκίνητο που δεν θα αγοράσει ο Σεϊταρίδης με αυτήν την απαράδεκτη τελική που πιάνει!!!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Γιατί τέτοια ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα δεν γράφονται τόσα χρόνια για τα τουρμπάτα subaru / mitsubishi ;

Μιχαλη δεν ξερω γιατι δεν τα γραφανε, αλλα γεγονος ειναι οτι ΔΕΝ τα γραφανε:flipout:

Τα πιο πολλα διλιτρα impreza (τουλαχιστον πριν μαι πενταετια) ειχα προβλημα στον τριτο κύλινδρο και εσπαγε το μοτερ!!!!
Εγω προσωπικα ξερω 3 τετοια και ειναι κοινο μυστικο
Οταν και μεις απορουσαμε με τον κουμπαρο μου (ο παθων) πως και δεν εχει γινει γνωστο, καταληξαμε στο συμπερασμα (μπορει και να καναμε λαθος αλλα πες εσυ κατι αλλο) οτι το κρυβουν για να μπορουν να τα πουλαν πιο ευκολα.

btw ....Σοβαρά και ποικίλα μηχανικά προβλήματα έχουν πολλά Mazda 7 turbo-όχι το πρόσφατο μοντέλο,το προηγούμενο.Επειδή είναι εταιρικό αυτοκίνητο,για κάποιο διάστημα δεν έβλεπες ούτε τα μισά στο υπάιθριο πάρκινγκ...

Μιχαλη δεν ξερω γιατι δεν τα γραφανε, αλλα γεγονος ειναι οτι ΔΕΝ τα γραφανε:flipout:

Τα πιο πολλα διλιτρα impreza (τουλαχιστον πριν μαι πενταετια) ειχα προβλημα στον τριτο κύλινδρο και εσπαγε το μοτερ!!!!
Εγω προσωπικα ξερω 3 τετοια και ειναι κοινο μυστικο
Οταν και μεις απορουσαμε με τον κουμπαρο μου (ο παθων) πως και δεν εχει γινει γνωστο, καταληξαμε στο συμπερασμα (μπορει και να καναμε λαθος αλλα πες εσυ κατι αλλο) οτι το κρυβουν για να μπορουν να τα πουλαν πιο ευκολα.

αυτό το ξέρω κι εγώ απο την αντιπροσωπεία της Subaru εδώ στην πόλη μου. Κι όχι μόνο για αυτοκίνητα πενταετίας, αλλά και για νεότερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

retro rulz
Το πισω μερος ναι,φερνει λιγο σε bmw.Απο μπροστα τα φαναρια μου εφεραν λιγο στο μυαλο την 612 scaglieti.

Πολυ ωραια η mercendes παντως,την ερωτευτικα.Μ'αρεσει πολυ η σχεδιαστικη προσεγγιση!

btw ....Σοβαρά και ποικίλα μηχανικά προβλήματα έχουν πολλά Mazda 7 turbo-όχι το πρόσφατο μοντέλο,το προηγούμενο.Επειδή είναι εταιρικό αυτοκίνητο,για κάποιο διάστημα δεν έβλεπες ούτε τα μισά στο υπάιθριο πάρκινγκ...

Kάτσε Διονύση, να μην κατηγορούμε το αυτοκίνητο, αλλά την μισθωτική εταιρία( Leasing), διότι για να παρουσιάσει "ελκυστικότερο", μίσθωμα πολύ συχνά καταστρέφει το αυτοκίνητο στην συντήρηση.:grandpa:

Kάτσε Διονύση, να μην κατηγορούμε το αυτοκίνητο, αλλά την μισθωτική εταιρία( Leasing), διότι για να παρουσιάσει "ελκυστικότερο", μίσθωμα πολύ συχνά καταστρέφει το αυτοκίνητο στην συντήρηση.:grandpa:

Σωστότατος !!!!Ακριβώς έτσι.

Μιλάμε για καινούργια αυτοκίνητα,με λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα(15-20-25000)...Αντε να ήθελαν λάδια αλλαγή...Πως να τα καταστρέψουν δηλαδή;