Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα
Πως να το ξερει αυτο ο Μιχαλης ? Αυτος που κανει 300000 δεν εχει χρονο να γραφει σε φορουμς
O κουμπαρος μου στην Οδησσο, που μαλλον εχει ποιο ψυχρα απο εσας εκειθε απανω, δεν εχει κανενα προβλημα με ενα CRV παντως, αλλα δεν κανει τοσα πολλα χλμ.
Και βασικα δεν γνωριζω κανεναν που να κανει καθημερινα πολλα χλμ με 5000+ στροφες...
Μιχάλη, επειδή εσύ θα ξέρεις, πές μου υπάρχουν στην κάτω Ελλάδα πολλά (δηλ. όχι ελάχιστα) πολυβάλβιδα Honda με πραγματικά πολλά χλμ. (δηλ. πάνω από 300.000 χλμ.) που να τα έχουν δουλέψει πραγματικά σκληρά οι ιδιοκτήτες τους;
Ρωτώ, διότι εδώ στα κρύα, υπάρχει ένα μύθος (;; ) που λένε όλοι (κι αφορούν όλα τα πολυβάλβιδα, κυρίως κορεατικά και ιαπωνικά και δευτερευόντως ευρωπαικά) ότι δύσκολα αντέχουν πάνω από 150.000 χλμ. χωρίς επισκευές κι αυτό το αποδίδουν στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες το χειμώνα, και στην ελλειπή (;; ) , δεν ξέρω ακριβώς, μάλλον κυκλοφορία του λαδιού στις βαλβίδες. Την πρώτη φορά το άκουσα (από σοβαρό άτομο) στην Honda Κοζάνης όταν πήγα να δω το FRV. Ακούγοντας ο υπάλληλος (ένας αξιοπρεπέστατος κύριος) ότι προορίζω το αυτοκίνητο για 40.000+ χλμ. το χρόνο με το 50% στη δυτική Μακεδονία και πολλές μέρες με 600 + χλμ. χωρίς διακοπή, μου είπε με πολύ τακτ να δω ένα άλλο αυτοκίνητο. Όταν ζήτησα να οδηγήσω το αυτοκίνητο (διότι νόμιζα ότι θεωρούσε την ανάρτηση ανεπαρκή) μου έσκασε το παραμύθι..... δεν ξέρω αν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά εδώ βουίζει ο τόπος.
Ισχύει κάτι τέτοιο;
Στη νότια Ελλάδα υπάρχουν πραγματικά πολλά πολυβάλβιδα που να γράφουν καθημερινά πολλά χλμ. με 5000+ σαλ και να δουλεύουν απροβλημάτιστα για 300.000 + χλμ;
Πως να το ξερει αυτο ο Μιχαλης ? Αυτος που κανει 300000 δεν εχει χρονο να γραφει σε φορουμς
O κουμπαρος μου στην Οδησσο, που μαλλον εχει ποιο ψυχρα απο εσας εκειθε απανω, δεν εχει κανενα προβλημα με ενα CRV παντως, αλλα δεν κανει τοσα πολλα χλμ.
Και βασικα δεν γνωριζω κανεναν που να κανει καθημερινα πολλα χλμ με 5000+ στροφες...