Αυτοκινητιστικά νέα

ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 3. ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ BMW. Ο 1,8 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 184ΗΡ (W211). ΑΛΛΑ ΚΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 2,0 TURBO TOY SΑΑΒ 9-5.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ.

To E-class coupe φυσικα....
Παρολο που ειμαι μπεμβεδακιας ειναι πολυ καλο (εχουμε στην οικογενεια το καινουργιο W212 αυτοματο).

Μικτη καταναλωση στα 7,8 με 8,2, μπολικα ηλεκρονικα κολπα, αθορυβο, και απο γκαζια επαρκες

Από τα τρία θα επέλεγα (μάλλον) την "CLK W209"

...αν και η series 3 coupe μ' αρέσει περισσότερο από τα mercedes!

Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Από τα τρία θα επέλεγα (μάλλον) την "CLK W209"

(...)

+1

Πανέμορφη η CLK W209 και νομίζω πως ξεφεύγει λίγο από το τυπικό γερμανικό στιλ έχοντας και λίγη φινέτσα.

Αλλά και η CLK W208 δεν είναι άσχημη..

την w208 την έχει ο πατέρας μου με το bodykit της amg.

πανέμορφη -η συγκεκριμένη με το bodykit- αλλά μέχρι εκεί.

προσωπικά θα διάλεγα BMW κι ας υστερεί σε κάποιους τομείς.
βασικά είναι τι θες να κάνεις με το αυτοκίνητο,
αν θες να το οδηγείς πραγματικά τότε η BMW για μένα είναι μονόδρομος.

H 3αρα η κουπε, ειναι τελειως διαφορετιου χαρακτηρα / προσανατολισμου απο οτι η Ε-class coupe.

Κατα ενα περιργο τροπο η 3αρα σε "προκαλει", :D ενω το μερσεντε, ακριβως το αντιθετο. Δεν σου κανει καρδια να το πατησεις/ζορισεις/ξεσκισεις/του ρουφηξεις το αιμα. Ειναι ελεγκαντ που λενε....

Η ρουθιανα η αλλη, σου λεει "σκισε" με ....

E-class coupe
2009-Mercedes-Benz-E-Class-Coupe-Front-And-Side-Studio-1920x1440.jpg

CLK W209
2518d1205995812-pics-new-clk320-spotted-edit-clk-350-9679-2006-mercedes-benz-clk350.jpγ

CLK W208
12042009261-29890.jpg

Ποιο μοντέλο σας αρέσει περισσότερο?

Τι γνώμη έχετε για τον 1800 με τους 184 ίππους?

Προτιμάτε BMW 3 coupe?

Σε ότι αφορά την σειρά 3, εάν μιλάμε BMW, για τις blue efficiency, μακρυά!

Συγνώμη αλλα μόνο αν ήμουν βουλευτής/δήμαρχος ή συνταξιούχος θα αγόραζα τέτοιο αυτοκίνητο...IMHO

Γιατί Σιμο «μακρια» από τα blue efficiency ??

Ακόμη, από την σύνταξη του μηνύματος σου δεν βγαίνει νόημα ...

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1835495

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Suzuki, μοντέλα JIMNY 1.3L και GRAND VITARA 1.6L, εκτελεί η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E., σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου για διορθωτική επέμβαση σχετική με τον τεντωτήρα του ιμάντα του υδραυλικού τιμονιού.

Η ανάκληση αφορά και 3816 οχήματα, που έχουν παραχθεί από τις 28 Απριλίου 2005 ως και τις 14 Ιουνίου 2006 και με πανελλαδικό εύρος πλαισίων:

JIMNY 1.3L: Από JSAFJB43V00211014 έως JSAFJB43V00315936

GRAND VITARA 1.6L: Από JSAJTA74V00100059 έως JSAJTA74V00200230

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στα προαναφερόμενα οχήματα χρειάζεται να ελεγχθεί και πιθανόν να αντικατασταθεί ο τεντωτήρας του ιμάντα του υδραυλικού τιμονιού. Λόγω του υλικού κατασκευής του πλαστικού περιβλήματος του τεντωτήρα του ιμάντα της αντλίας υδραυλικού τιμονιού, είναι πιθανό να προκληθεί θραύση του προκαλώντας έτσι θόρυβο κατά την λειτουργία του κινητήρα. Σε ακραίες περιπτώσεις, ο ιμάντας μπορεί να μετακινηθεί από την τροχαλία προκαλώντας έτσι μείωση της υποβοήθησης του τιμονιού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 9988168.

Last edited:
Μολις πριν από λίγο πληροφορήθηκα οτι τελειωσε και οριστικα η συνεργασία του Παζαρόπουλου με την ΚΟΣΜΟΚΑΡ Α.Ε

Κρίμα στα παιδια που θα μεινουν χωρίς δουλειες ...

Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Ωραια η Ε-class.. ισως βεβαια για μεγαλυτερες ηλικιες..

Τι ίσως, σίγουρα....

Στην ερώτηση της Βίκυς, "Μα γιατί έχει τόσο μεγάλο" ρολόι, η απάντησή μου ήταν η προφανής:
"Μην ξεχνάς σε ποίους απευθύνεται" :D

Πολύ μου αρέσει ο πίνακας οργάνων από το νέο RANGE ROVER

All_PV_L322_10MY_INT_leather_steering_wheel-850x425.jpg

Πατήστε εδώ αν θέλετε να δείτε το βίντεο (TFT LCD Screen With Dials)