Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Η εξάρτηση απο το ποτό ειναι ίδια και χειρότερη απο τού τσιγάρου..
Βρέ John John καλέ μου άνθρωπε μην λές τέτοια..
Δεν στέκουν..
Και η εξάρτηση απο το αλκοόλ δεν καταλήγει πάντα σε μεθύσι.
Μην εχετε την εικόνα τού Ορεστη Μακρή στον νου σας οταν έπαιζε τον ´Μεθύστακα´.
Ενημερωθειτε πρώτα για το τί σημαινει χρήση,κατάχρηση ή εξάρτηση απο το αλκοόλ και τί προσωπικές ,οικογενειακές και κοινωνικές βλάβες προκαλεί και μετά τοποθετηθείτε..
Δεν θέλω να κάνω διάλεξη,αλλά επιτρέψτε μου να έχω μία ιδέα παραπάνω...
Δυνάμει αλκοολικός είναι και ο σταθερός και μόνιμος πότης τού Σαββατοκυριακου.
Αυτός πού περιμένει με το ζόρι,να ερθει Παρασκευή βράδυ για να ξεκινήσει να πίνει..
Καλό ειναι να μήν γράφονται τόσο αθωωτικά πράγματα γιά ουσίες,που οντως ειναι εξ´ίσου ή και περισσότερο επικίνδυνες απο το τσιγαρο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Καλά μωρέ δεν βαρέθηκες.??
Ελεος πιά με τα προτεστάντικα..

Γεια σου Σπυρο. Μπα οχι, γύρισα φορτωμένος απο την τσιγαρίλα και έχω κ... :D

Αλλά τα περί φαλάκρας ειναι γελοία και αντιεπιστημονικά.
Κανεις δεν διαφωνησε σε αυτό.

Και σε τελική ανάλυση άσε με να πάω στον άλλο κόσμο όπως εγώ θέλω..
Νάχω τον νταλκά σου συνέχεια??

σπαστικό να σου γρινιάζουν για το τσιγάρο εχεις δίκιο. Εξισου σπαστικο να καπνιζει καποιος δίπλα μου (αν και δεν με ενοχλεί η μυρωδιά, απλά δεν παιρνω αρκετή ανασα). Λοιπόν χωρίς να το θες μου εδωσες ιδέα. Στη δουλειά μετακόμισε προχθες διπλα μου μια υποδιευθύντρια σκετο φουγάρο. Παιζει κι αυτη κρυφτούλι καπνιζοντας πισω απο την οθόνη. Λοιπόν αυτό θα κάνω. ΘΑ ΤΗΣ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΤΗ ΓΡΙΝΙΑ. Ειμαι καλός σε αυτο όταν θέλω. Μαλλον θα αποδώσει καλύτερα απο τα λογικά επιχειρήματα χμμ...

Αμαν πια !!

Αφού υπάρχει συγκεκριμμένο θρεντ για το κάπνισμα,τι το τσιγκλάς βρε John τώρα το θέμα?

Για τρίχες λέγαμε ..:BDBDG54:
Αν έχεις πρόβλημα με το τριχωτό σου (της κεφαλής) σε συνδυασμό με το κάπνισμα ,αναπτυξέ μας το.
Μην αρχίζεις πάλι το ίδιο κλάμα..

σορυ μωρέ αλλά είχα ..οίστρο!

πλάκα πλάκα την τριχόπτωσή μου την έχω αλλά δεν θα πω οτι φταίει το παθητικό μου κάπνισμα σε καμιά περίπτωση. Τωρα αν στις 100 τριχες εχασα και 5 απο το τσιγάρο τι να πω. Μπορει. Αλλα εκτός απο την κληρονομικότητα, το αγχος και η κακή διατροφή (ψευδαργυρος Σπύρο?) ειναι σοβαρότεροι παράγοντες για την καράφλα. Επίσης καλό ειναι να διεγείρεται η περιοχή με μαλάξεις-διαμήκεις μετακινήσεις του δερματος, ωστε να δημιουργείται μια τοπική υπεραιμία, πχ κατά το λούσιμο ειναι μια καλή ευκαιρία. Α και σαμπουαν απο το φαρμακείο (ειμαι ontopic τωρα?)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Γεια σου Σπυρο. Μπα οχι, γύρισα φορτωμένος απο την τσιγαρίλα και έχω κ... :D

Κανεις δεν διαφωνησε σε αυτό.

σπαστικό να σου γρινιάζουν για το τσιγάρο εχεις δίκιο. Εξισου σπαστικο να καπνιζει καποιος δίπλα μου (αν και δεν με ενοχλεί η μυρωδιά, απλά δεν παιρνω αρκετή ανασα). Λοιπόν χωρίς να το θες μου εδωσες ιδέα. Στη δουλειά μετακόμισε προχθες διπλα μου μια υποδιευθύντρια σκετο φουγάρο. Παιζει κι αυτη κρυφτούλι καπνιζοντας πισω απο την οθόνη. Λοιπόν αυτό θα κάνω. ΘΑ ΤΗΣ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΤΗ ΓΡΙΝΙΑ. Ειμαι καλός σε αυτο όταν θέλω. Μαλλον θα αποδώσει καλύτερα απο τα λογικά επιχειρήματα χμμ...

Στα εξηγώ παρακάτω.
Αν θές ρίξε μιά ματιά.
Εντελώς καλοπροαίρετα.
Και ειπαμε.
Εχεις δίκιο οταν δεν θες να καπνιζουν δίπλα σου..
Αλλά δεν ειναι η αιτία ολων τών δεινων το κάπνισμα.

Η εξάρτηση απο το ποτό ειναι ίδια και χειρότερη απο τού τσιγάρου..
Βρέ John John καλέ μου άνθρωπε μην λές τέτοια..
Δεν στέκουν..
Και η εξάρτηση απο το αλκοόλ δεν καταλήγει πάντα σε μεθύσι.
Μην εχετε την εικόνα τού Ορεστη Μακρή στον νου σας οταν έπαιζε τον ´Μεθύστακα´.
Ενημερωθειτε πρώτα για το τί σημαινει χρήση,κατάχρηση ή εξάρτηση απο το αλκοόλ και τί προσωπικές ,οικογενειακές και κοινωνικές βλάβες προκαλεί και μετά τοποθετηθείτε..
Δεν θέλω να κάνω διάλεξη,αλλά επιτρέψτε μου να έχω μία ιδέα παραπάνω...
Δυνάμει αλκοολικός είναι και ο σταθερός και μόνιμος πότης τού Σαββατοκυριακου.
Αυτός πού περιμένει με το ζόρι,να ερθει Παρασκευή βράδυ για να ξεκινήσει να πίνει..
Καλό ειναι να μήν γράφονται τόσο αθωωτικά πράγματα γιά ουσίες,που οντως ειναι εξ´ίσου ή και περισσότερο επικίνδυνες απο το τσιγαρο.

μπα δεν ειμαι αυτός που θα αθωώσει το ποτό. Οσο βλαβερο να ειναι το ποτό όπως λες (και δεν μπορω παρα να δεχτω την επιστημονική σου αποψη), μπαινοντας στο τρυπάκι της συγκρισης αν και διαφωνω με την λογική της, θα πω πως υπάρχει μια διαφορά στατιστικής φύσεως: Απο τους 30 φιλους και γνωστούς δεν μπορω να σκεφτώ καποιον που περιμένει ανυπομομονα το ΣΚ για να αρχισει να πινει επι τελους. Ολοι θα πιουν στην περισταση, δηλαδη σε ενα παρτυ, σε μια γιορτή, ή στην εξοδο στα μπουζούκια. Κατι που μπορει να παρει και μήνες αν δεν τυχει η φαση. Αντιθετα καπνιστες και μαλιστα άρρωστους, εχω πολλούς που εχουν καθημερινά την ανάγκη. Μικρό το δειγμα θα μου πεις, παρόλα αυτά είναι ενδεικτικό της καταστασης ενος μικρού αλλα τυχαίου δειγματος.

αλλα ειπαμε, δεν μιλαμε για το ποτό. Γιατι αποπροσανατολίζεις την κουβεντα παλι :p Το θεμα ειναι τσιγάρο και καράφλα. Εκτος αν το ποτό προκαλει τριχόπτωση οποτε το συζητάμε :grinning-smiley-043

Πάσο.
Κανεις οτι δεν καταλαβαίνεις.
Διάβασε σοβαρές στατιστικές και θα καταλάβεις...
Α και ρίξε μιά ματιά στην οικογενειακή κακοποίηση..
Γυρο στό 30%.
Οσοι και οι καπνιστές στην Μ.Βρεττανία.:cool:
Προφανώς βαράνε παιδιά και γυναίκες επειδή τούς απαγόρεψαν το τσιγάρο.:icon15:
Αλλά δεν πίνουν.:p:p

Η επανάληψη μητέρα της μαθήσεως και αδελφή της ανίας.

Πάντως αγαπητε JohnJohn με όλα αυτά που γράφεις , εγώ θα κάπνιζα δίπλα σου και περισσότερο από όσο καπνίζω. Είσαι απίστευτος .Εχεις αυτό το "κάτι" να προκαλείς :twoguns::rifle::smash::D

θα σου πω εγω γιατι (για να τσιγκλίσω και τον Σπυρο που εχουμε καιρό να τα πουμε :p )

πριν 2 ωρες πηγα για ενα ποτό. Ηπια και οδήγησα. Ηπια ενα ποτό και γυρισα σπιτι. Στο μαγαζί υπήρχαν αλλα 30 άτομα που σχεδόν ολοι ηπιαν καφέ και δυο τρεις που ηπιαμε ενα ποτό. Οι περισσότεροι όμως καπνιζαν συνέχεια. Το δικό μου το ένα ποτο δεν εβλαψε κανέναν γιατι γύρισα στο σπιτι οδηγώντας 3 λεπτά νηφάλιος ή σχεδόν νηφάλιος ή εν πασει περιπτώσει πιο νηφάλιος απο αλλες περιπτώσεις που είμαι κουρασμένος απο την δουλειά, νυσταγμένος, νευριασμένος απο την κίνηση. (Επίσης γενικα πινω σπανια, δεν οδηγώ πιωμένος καθημερινά, δεν σπαω στο ξυλο την γυναίκα μου μεθυσμένος καθημερινά). ΤΑ ΓΑΜΩΤΣΙΓΑΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΑ ΕΙΣΕΠΝΕΥΣΑ ΟΛΑ όση ώρα ήμουν εκεί. ΟΛΩΝ. Συνεπώς η συγκριση ποτού και τσιγάρου δεν εχει νόημα. ΟΠΟΥ και να πας, υπαρχει παντα καποιος που καπνιζει. Εστω και για λίγο. Μεθυσμενοι ειναι λιγοι. Καπνιστές παντου. Επειτα το γεγονός ότι δεν εχει απαγορευτεί το ποτό, δεν σημαίνει ότι νομιμοποιεί τους καπνιστές να καπνιζουν στον χωρο που αναπνέει ο μή καπνιστής, πόσο μάλλον όταν τυχαινει αυτός να να έχει και αναπνευστικό πρόβλημα.

Επίσης αν απαγορευτεί το ποτό, εγώ μπορώ να μην ξαναβάλω οινόπνευμα στο στόμα μου. Απο τους καπνιστές που γνωρίζω, κανεις δεν μπορει να πει την λεξη "μπορώ". Συνήθως απαντά με την λέξη "δεν θέλω".

Είναι πραγματικά γελοίο το θέμα του παραλληλισμού με το ποτό imho.

αναρωτιέμαι για ποιο λόγο ενας καπνιστής που θα βρεθεί σε μια παρέα μπορει να αναψει τσιγάρο (επιβαλλοντας στους γυρω να εισπνεουν 3.900 χημικές ενώσεις) με μια απίστευτη φυσικότητα, ενώ αν κατά λάθος του ξεφύγει και κλάσει, θα κοκκινήσει απο ντροπή και θα ζητήσει συγνώμη! Δεν υπαρχει λογική, δεν υπαρχουν δικαιώματα εκατερωθεν. Υπάρχει μόνο μια λέξη: κατεστημένο.

Το βιωνω καθημερινά οπως ολοι μας. Και οσο να υπαρχουν καπνιστές που σεβονται τους γύρω τους και γραφουν εδω μεσα τα πιο λογικά επιχειρήματα και μπράβο τους, μαζί με αυτούς δυστυχώς υπαρχουν ενα σωρό αλλα γαιδούρια που δεν σεβονται τίποτα και κανέναν.

νομίζω ότι δεν με κατάλαβες,εγώ ρωτάω γιατί υπάρχει αυτή η διάκριση μεταξύ του τσιγάρου και του ποτού, νομίζεις ότι το ποτό είναι λιγότερο καταστροφικό για τον άνθρωπο ?

Μήπως να παραδεχτούμε και να συμβιβαστούμε όλοι (καπνιστές ή μη) για μιά χρυσή τομή;:argue:

Απάντηση: Re: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

νομίζω ότι δεν με κατάλαβες,εγώ ρωτάω γιατί υπάρχει αυτή η διάκριση μεταξύ του τσιγάρου και του ποτού, νομίζεις ότι το ποτό είναι λιγότερο καταστροφικό για τον άνθρωπο ?

Τι τα θές φίλε??
Εδώ τά γράφουμε για τρίτη-τέταρτη φορά εδώ μέσα αλλά μερικοί τον χαβά τους..
Κανουν οτι δεν καταλαβαινουν..

Αληθεια κυριοι αν ηξερα οτι το συγγεκριμενο Thread θα προκαλουσε αναταραχη σε αρκετους μεγαλοpostαδες δεν θα το εκανα.

1ον. Το κειμενο που αναρτηθικε στην αρχη ειναι αντιγραφη απο συγγεκριμενο site και νομιζω οτι εγραψα την πηγη, ουτε το οικιοποιηθικα ουτε το σχολιασα απλα το εδωσα προς σχολιασμο ισως και με μια δοση χιουμορ.

2ον. Ημουν και εγω καπνιστης 16 συναπτα ετη και δεν νομιζω οτι ειναι προσον το αντιθετο θα ελεγα.

3ον. Ιεραποστολος διαβασα ,Τρομοκρατης διαβασα, οτι "καποιοι δεν καταλαβαινουν"διαβασα,για σταυροφοριες διαβασα.

Να ζητησω λοιπον ταπεινα συγνωμη, εγω το ταπεινο μελος (με μολις 100 και κατι post) αυτου εδω του Forum, που τολμησα και ανοιξα ενα νεο θεμα για το τσιγαρο και δεν ρωτησα ΕΣΑΣ και που δεν ειδα οτι υπηρχε αλλο thread παλαιοτερο που εδω και δυο μερες σχολιαζεται ποικιλοτροπως.

Ευχαριστω.

Αυτο ειναι το τελευταιο post που ανεβαινει απο εμενα στο "επι παντος", στο Forum
(γιατι νομιζετε οτι ειναι δικο σας)
τουλαχιστον σε εμενα αυτο μου "βγαινει" η μαλλον εσεις μου το "βγαζετε".

Χαρισμα σας -bye- -bye-

Α Ξεχασα

4ον. Χ@στικα κυριοι αμα καπνιζετε δεν ειπα σε κανεναν προσωπικα να το κοψει.

Απλα ειπα την γνωμη μου ο αφελης.......

Last edited:

Αληθεια κυριοι αν ηξερα οτι το συγγεκριμενο Thread θα προκαλουσε αναταραχη σε αρκετους μεγαλοpostαδες δεν θα το εκανα.

1ον. Το κειμενο που αναρτηθικε στην αρχη ειναι αντιγραφη απο συγγεκριμενο site και νομιζω οτι εγραψα την πηγη, ουτε το οικιοποιηθικα ουτε το σχολιασα απλα το εδωσα προς σχολιασμο ισως και με μια δοση χιουμορ.

2ον. Ημουν και εγω καπνιστης 16 συναπτα ετη και δεν νομιζω οτι ειναι προσον το αντιθετο θα ελεγα.

3ον. Ιεραποστολος διαβασα ,Τρομοκρατης διαβασα, οτι "καποιοι δεν καταλαβαινουν"διαβασα,για σταυροφοριες διαβασα.

Να ζητησω λοιπον ταπεινα συγνωμη, εγω το ταπεινο μελος (με μολις 100 και κατι post) αυτου εδω του Forum, που τολμησα και ανοιξα ενα νεο θεμα για το τσιγαρο και δεν ρωτησα ΕΣΑΣ και που δεν ειδα οτι υπηρχε αλλο thread παλαιοτερο που εδω και δυο μερες σχολιαζεται ποικιλοτροπως.

Ευχαριστω.

Αυτο ειναι το τελευταιο post που ανεβαινει απο εμενα στο "επι παντος", στο Forum

Χαρισμα σας -bye- -bye-

Α Ξεχασα

Εισαι λιγο υπερβολικος φιλε μου και δεν νομιζω οτι απευθυνθηκε κανεις σε εσενα ουτε ειπε κανεις να μην βαζει καποιος ενα θεμα ακομα και αν αυτο εχει ξαναανεβει.

Το thread για το καπνισμα (αν θες βρες το ..) ηταν τεραστιο...το εξαντλησαμε μεχρι εκει που δεν παιρνει.. ( εγω ειμουν απο τους πολεμιους..σε περιπτωση που νομιζεις οτι κραταω αμυντικη σταση )....διαφωνησαμε ....συμφωνησαμε..λογομαχησαμε..τελωσπαντων το ξετιναξαμε. Ο John συμμετειχε σε εκεινο το θεμα και καταλαβαινει..ουτε παρεξηγηθηκε που δεν το συνεχιζουμε τωρα...αλλωστε τι αλλο να πουμε πια..

Εσυ κακως παρεξηγηθηκες νομιζω...-bye-

Ευχαριστω.

Χαρισμα σας -bye- -bye-

Α Ξεχασα

το πηρες επι προσωπικου Σταματη και ειναι λαθος
κουβεντουλα γινετε και δεν βλεπω προσέβαλλαν ουτε να ειρωνευτηκαν εσενα προσωπικα

Δεν υπήρχε τίποτα προσωπικό για το αρχικό thread...
Απο κεί και πέρα ουτε τά bold συγκινούν ούτε τίποτα.
Μάλιστα παραπέμψαμε στο παλιό thread,αλλά και σε αυτό η συμμετοχή μονον ειρωνική δεν ήταν..
Επομένως μιά και συμμετείχα αρκετά θεωρώ υπερβολικά τά bold αλλά και τά περί ´ευθιξίας´διότι ουδεμία αιχμή υπήρξε...
Οσο για τα περί ´ιδιοκτησίας´τής καφέ είναι τουλάχιστον προσβλητικά.

Εσυ που εισαι... Κορινθιος βρε μπας και σε ξερω ?? :BDGBGDB55:
Όπα!!!Και νόμιζα ότι έιμαι ο μόνος κοντά στ´αυλάκι...υπάρχει περίπτψση προσωπικής επικοινωνίας;Γράψε μου να σου πω...
:operator:

Η επανάληψη μητέρα της μαθήσεως και αδελφή της ανίας.

Πάντως αγαπητε JohnJohn με όλα αυτά που γράφεις , εγώ θα κάπνιζα δίπλα σου και περισσότερο από όσο καπνίζω. Είσαι απίστευτος .Εχεις αυτό το "κάτι" να προκαλείς :twoguns::rifle::smash::D

Δεν πειράζει ρε Δημήτρη. Ο καθένας κρίνεται απο τα λόγια και τις αντιδρασεις του.

Κοίταξε.. κι εγω αν ημουν καπνιστής και διάβαζα τις αράδες του κάθε Johnjohn θα μου φαινόντουσαν σαν γκρινια ανεραστης γεροντοκόρης. Λόγω κακής υγείας το τσιγάρο δεν με ενοχλεί, με τσακίζει. Θέλω να γίνομαι σπαστικός νομίζεις? Ή μήπως μου αρέσει αυτή η κατάσταση? Η αναισθησία μερικών ανθρώπων που με περιβάλλουν με εχει κάνει να αντιδρώ έτσι. Οσο σπαστικός γινομαι γρινιάζοντας, τοσο σπαστικοί είστε καπνιζοντας. Ετσι ειναι.

Αφου σας χαλάω την διαθεση λοιπόν σταματάω. Και που γράφω δεν κερδίζει και κανεις τιποτα.

Οσο για τον Σταμάτη που αρπάχτηκε, ας μπει στον κόπο να διαβάσει το περιβοητο thread και να μου απαντήσει πώς έπρεπε να αντιδρασω εγώ ύστερα απο τους χαρακτηρισμούς που ακουσα (και εν μερει συνεχίζω να ακουω).

Ευχαριστω.

Χαρισμα σας -bye- -bye-

Α Ξεχασα

Σταμάτη να συμπληρώσω ότι οι χαρακτηρισμοί που σε ενόχλησαν απευθυνόντουσαν κατά κύριο λόγο σε μένα, συνεπώς μη δίνεις σημασία ρε συ..