Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Σταμάτη να συμπληρώσω ότι οι χαρακτηρισμοί που σε ενόχλησαν απευθυνόντουσαν κατά κύριο λόγο σε μένα, συνεπώς μη δίνεις σημασία ρε συ..

Λυπάμαι αλλά δράς σάν κοινός προβοκάτορας...

Πρώτον το ´Τρομοκρατία´μπήκε σε εισαγωγικά και ήταν σχόλιο στο ότι τό κάπνισμα δεν κοβεται με την ´τρομοκράτηση´τών καπνιστών..
Τώρα εάν ο συντάξας το thread δεν ´είδε´τά εισαγωγικά δεν ευθυνομαι εγώ.

Δευτερον οντως το Ιεραπόστολος πήγαινε σε σένα γιατί δέν είναι δυνατόν ,ενώ έχει ήδη γίνει μιά έντονη συζήτηση παλιότερα να κηρύττεις γιά άλλη μιά φορά..
Και το Ιεραπόστολος γράφτηκε όταν κουόταρες σχόλιό μου που έλεγε οτι ´ενας καπνιστής λεει οτι με την ´τρομοκράτηση´δεν κοβεται το κάπνισμα´.
Σαφώς καλοπροαίρετο αλλά εσύ το χρησιμοποιησες στο στύλ ´αυτοί δεν βάζουν μυαλό´.
Καλό θάταν λοιπόν εάν όντως θές να συμβάλλεις σε αυτό πού διατείνεσαι ότι κάνεις(δηλαδή την προτροπή στην διακοπή τού καπνίσματος)να μήν παραφράζεις γραπτά...
Τώρα εάν θα επανέλθεις ή όχι στο θέμα μού ειναι αδιάφορο,αλλά ως πρός τά σχόλια πού εγιναν πάνω στίς εντελώς αντιεπιστημονικές απόψεις που έγραψες γιά το αλκοόλ(ουσιαστικά αθωόνοντάς το και υποτιμώντας το)απάντηση δεν έδοσες....Αντ´αυτού βήξ και παράπονα και περιφορά......

Σίγουρα δεν φταίει για την φαλάκρα ούτε το κάπνισμα ούτε οι αυξημένες ανδρικές ορμόνες αλλά με το αν υπάρχει στο γονίδιο του κάθε ανθρώπου το στοιχείο αυτό που μπορεί ο οργανισμός του να κάνει καλή αποτοξίνωση
και να αποφεύγει διάφορες ασθένειες.:singer:

Τώρα, τους ανθρώπους τους κατατρέχει και το ανταποδοτικό 'κάρμα' τους
δηλαδή ότι δίνεις σίγουρα θα πάρεις πίσω ίσως με κάποιο άλλο τρόπο βέβαια, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Μετά λύπης μου θα πω στον ανδρικό πληθυσμό πως ότι κακό κάνουν και λένε, το κάρμα τους είναι ε... να χάνουν καμπόσες μπούκλες τους χε χε......:bigcry:

Ευτυχώς που υπάρχει και η τεχνολογία και μπορούν να φυτέψουν νέα μαλλιά χωρίς δάκο........... χρήματα να έχεις μόνο.

Επειδή εγιναν προσωπικές πλεον οι αναφορες, δεν μπορω να μην απαντήσω:

Λυπάμαι αλλά δράς σάν κοινός προβοκάτορας...

δεν είμαι εγώ αυτός που κάθε φορά γυρίζει την κουβέντα του τσιγάρου στο αλκοόλ. Αρα ποιος ειναι ο προβοκάτορας...

Δευτερον οντως το Ιεραπόστολος πήγαινε σε σένα γιατί δέν είναι δυνατόν ,ενώ έχει ήδη γίνει μιά έντονη συζήτηση παλιότερα να κηρύττεις γιά άλλη μιά φορά..
Και το Ιεραπόστολος γράφτηκε όταν κουόταρες σχόλιό μου που έλεγε οτι ´ενας καπνιστής λεει οτι με την ´τρομοκράτηση´δεν κοβεται το κάπνισμα´.
Σαφώς καλοπροαίρετο αλλά εσύ το χρησιμοποιησες στο στύλ ´αυτοί δεν βάζουν μυαλό´.

και ποιος εισαι εσυ να με κρίνεις ή να μου επιβάλλεις τι θα γράφω και τι όχι? Δοξα τω Θεω για το δευτερο υπάρχει η Διαχείριση.
Τωρα για το αν ενοχλουν αυτα που γραφω, κι εμενα με ενοχλούν αυτα που γραφεις, συνεπώς δεν καταλαβαίνω ποιο ειναι το πρόβλημα. Θα συνεχισω την
σκεψη μου γι αυτο στο τελος του post.

Καλό θάταν λοιπόν εάν όντως θές να συμβάλλεις σε αυτό πού διατείνεσαι ότι κάνεις(δηλαδή την προτροπή στην διακοπή τού καπνίσματος)να μήν παραφράζεις γραπτά...

ωπα! Ποιος παραφράζει ποιον. Εγω δεν ειπα κατι τετοιο. Μαλιστα είπα πολλες φορες στο περιβοητο thread να κάνετε οτι θελετε.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. Τεραστια νοηματική διαφορά με αυτο που περιεγραψες.

Τώρα εάν θα επανέλθεις ή όχι στο θέμα μού ειναι αδιάφορο,αλλά ως πρός τά σχόλια πού εγιναν πάνω στίς εντελώς αντιεπιστημονικές απόψεις
που έγραψες γιά το αλκοόλ(ουσιαστικά αθωόνοντάς το και υποτιμώντας το)απάντηση δεν έδοσες....Αντ´αυτού βήξ και παράπονα και περιφορά......
[/quote]

κοιταξε.. Πραγματι δεν εχω επιστημονική κατάρτιση σε ιατρικά θέματα, το ομολογώ. Τουλάχιστον όμως στην δική μου επιστήμη,
ό,τι γνωρίζω το εφαρμόζω και σε προσωπικό επίπεδο. Παρόλα αυτά δεν μου απαγορευει κανεις να εκφράζω την αποψη μου με βαση την εμπειρία
της καθημερινότητας. Αν κατι λοιπόν ειναι αντιεπιστημονικό, σαφως και θα δεχτω την αποψη σου, ανοιξε ΣΧΕΤΙΚΟ με το αλκοόλ thread και θα το παρακολουθήσουμε ολοι με ενδιαφέρον
και πρώτος από όλους εγώ. Στα threads του καπνίσματος η κουβέντα για το αλκοόλ είναι εκτός θεματος, αντιλαμβάνομαι όμως ότι ειναι πάρα πολύ βολικό
για να αποπροσανατολιζουμε την κουβέντα περι τσιγάρου υποβιβαζοντας το θεμα του καπνισματος μπροστα στην μαστιγα του αλκοολισμου.
Συνεπώς τις πρακτικές που μου καταλογίζεις dear Σπυρο, τις εφαρμόζεις περιτρανα και ο ιδιος.

Επίσης εφόσον περιμένατε από μένα σε αυτον εδω τον χωρο να μην ξαναδιαμαρτυρηθώ για το καπνισμα μιας και εξαντλήθηκε το θέμα στο αλλο thread,
θα πω οτι εχετε δικιο. Πρεπει ομως να πω κι εγω με την σειρά μου ότι αυτό που περίμενα εγώ από εναν ΓΙΑΤΡΟ σε τετοιας φυσεως threads, σε εναν χωρο
μεγαλης επισκεψιμότητας που τον διαβάζουν και νεοι ανθρωποι, είναι να καταθέσει την επιστημονική του αποψη για το καπνισμα, αντι να γραφει για "την κλαπάτσα τών προβάτων",
και να παροτρύνει πρώτος αυτός τον κόσμο στην διακοπή του καπνίσματος. Pόλος που κατά την ταπεινή μου αποψη αρμόζει 10 φορες περισσότερο σε εναν γιατρό, από οτι σε εναν μη καπνιστή, ανεξάρτητα αν ο ίδιος ειναι
(δικαιωματικά το τονίζω) καπνιστής και ο ίδιος. Συνεπώς φιλε Σπυρο μην με κρίνεις.. Εσυ εισαι αυτός που θα επρεπε να γραφεις αυτα που ανεπιτυχως γραφω εγώ,
αναλύοντας σε εκταση και με επιχειρήματα τις συνεπειες του τσιγάρου, διατυπωνοντας επιστημονικό λόγο και προστατευοντας και τους υπολοιπος απο την δική
μου γκρινια και ανακρίβειες. Για να σε προλαβω, ξέρω (γιατι το εγραψες ηδη) ότι στο ιατρειο σου επισημαινεις τι ειναι καλό και τι ειναι κακό,
όμως μπορεις (και θα επρεπε) να εισαι χρήσιμος και εδω εκφραζοντας δημόσιο λόγο, όπως αλλωστε κάνουν ολα τα μελη του φορουμ απαντώντας σε θεματα σχετικά με το επάγγελμά τους.
Αυτο αλλωστε ειναι και το σημαντικό, η ανταλλαγή εγκυρων αποψεων. Θελω να τονίσω ότι φιλικά και καλοπροαιρετα τα λέω αυτα, αν και ξερω οτι πιστευεις το αντιθετο.

Ρε σύ John John αφού και σε αυτό το thread ανέφερα οτι υπάρχει ένα καινούριο πολύ επιτυχημένο φάρμακο που βοηθά στην διακοπή τού καπνίσματος..Δεν ανέφερα το ονομα για να μην θεωρηθεί διαφήμηση..
Αλλά δεν γίνεται να θεωρώ κάθε έρευνα που ανακοινώνεται για τις συνέπειες του καπνίσματος αξιόπιστη...
Πορφανώς γίνεται μονον για συμπλήρωση βιογραφικου μιά έρευνα για την φαλάκρα..Εξ´ού και το σχόλιο για τά προβατα.
Υ.Γ.
Οσο για το αλκοόλ επιμένω οτι στην Ευρώπη περισσότεροι πινουν παρά καπνίζουν.Και υπάρχει ενδοοικογενειακή βία τεράστια...
Τι off-topic μού λές??
Για τά παραπάνω γιατί δεν υπάρχει ´υστερία´αλλά μόνον για το κάπνισμα_?
Αυτό εσένα δεν σέ υποψιάζει καθόλου??

Re: Απάντηση: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Το κάπνισμα δεν ευθύνεται επίσης γιά τον Δάκο.-bye-
Υ.Γ.
Οπως και γιά την κλαπάτσα τών προβάτων................

Να μου ζήσεις λεβέντη μου!!!! Παραγίναμε αντικαπνιστές! Αμάν πια!!

Άσχετα πάντως η καράφλα ή αλλιώς φαλάκρα ή αλλιώς γλόμπος ή αλλιώς μεγάλη χωρίστρα είναι καθαρά γονιδιακή κατάσταση.

Re: Απάντηση: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Ρε σύ John John αφού και σε αυτό το thread ανέφερα οτι υπάρχει ένα καινούριο πολύ επιτυχημένο φάρμακο που βοηθά στην διακοπή τού καπνίσματος..Δεν ανέφερα το ονομα για να μην θεωρηθεί διαφήμηση..

Αυτό το φάρμακο είναι ψυχοφάρμακο που επηρρεάζει κάποιο σημείο του εγκεφάλου και γενικά τον ψυχισμό του ατόμου.

Αν πιστεύετε ότι ο εγκέφαλος έχει "αποκωδικοποιηθεί" εντελώς από την ιατρίκη τοτε....έβιβα και καλό χαπάκωμα. Έλα ντε που δεν είναι έτσι ακόμη!!

Και κάτι άλλο ένα από τις παρενέργειες, τις πιο απλές κατ' εμέ, είναι οι εφιάλτες!!! ´

Άντε και όνειρα γλυκά!!!!!! ´Υπνο ελαφρύ!

Εγώ πάντως με τη θέληση και μόνο θα το κόψω .... όταν με επισκεφτεί η "κυρία". Ας κάνω ένα τσιγαράκι τώρα!:slapface:

Και ένα σχετικό ανέκδοτο:

Πάει ένας καραφλός στο Ληξιαρχείο
-Καλημέρα σας, λέει στον υπάλληλο
-Καλημέρα σας, τι θέλετε;
-Να αλλάξω το όνομά μου
-Και πώς λέγεστε; ρωτά ο υπάλληλος
-Νίκος Γλόμπος απαντά εκείνος
-Ααααα....κατάλαβα... κατάλαβα....και πώς θέλετε να είναι το νέο σας όνομα;
-Κώστας Γλόμπος!!!!

E και επειδή επηρεάζει τον ψυχισμό τού ανθρώπου τι σημαίνει αυτό??
Το αντιδιαβητικό δεν επηρεάζει το σάκχαρο??
Mήν υπερβάλλουμε τώρα.
Οι νικοτινικοί υποδοχείς στον εγκέφαλο είναι...
Αυτό κανει το συγκεκριμένο φάρμακο...
Τούς μπλοκάρει και μειώνει την επιθυμία γιά κάπνισμα..
Υ.Γ.
Οι εφιάλτες ως παρενέργεια μπροστά στίς παρενέργειες τών αντιβιοτικών που χορηγούνται σωρηδόν και άνευ λόγου ειναι εντελώς ασήμαντη..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Αυτό το φάρμακο είναι ψυχοφάρμακο που επηρρεάζει κάποιο σημείο του εγκεφάλου και γενικά τον ψυχισμό του ατόμου.

Αν πιστεύετε ότι ο εγκέφαλος έχει "αποκωδικοποιηθεί" εντελώς από την ιατρίκη τοτε....έβιβα και καλό χαπάκωμα. Έλα ντε που δεν είναι έτσι ακόμη!!
Γιατί έχει αποκωδικοποιηθεί πλήρως η λειτουργία τού παγκρέατος ή τού ήπατος??
Αμα ήταν έτσι θα θεραπευαμε ακόμα μέ βεντούζες και αφαιμάξεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Δυστυχώς δεν μας τα λες καλά, καλέ μου άνθρωπε!!

Το πάγκρεας και το ήπαρ (κοινώς συκώτι) δε σε στέλνουν απο κανένα μπαλκόνι αν έχεις προϊστορία σε ψυχοπάθεια!

Βέβαια όντως βοηθάει στο να σταματήσει το κάπνισμα κανείς αλλά πάντα χρειάζεται και η δική του θέληση. Και μάλιστα να το έχει αποφασίσει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Επίσης ξέχασα το κυριότερο.

Βεντούζες, αφαιμάξεις και ένα καλό καθαρκτικό!!!!!!!!:idea:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδε

Δυστυχώς δεν μας τα λες καλά, καλέ μου άνθρωπε!!

Το πάγκρεας και το ήπαρ (κοινώς συκώτι) δε σε στέλνουν απο κανένα μπαλκόνι αν έχεις προϊστορία σε ψυχοπάθεια!

Βέβαια όντως βοηθάει στο να σταματήσει το κάπνισμα κανείς αλλά πάντα χρειάζεται και η δική του θέληση. Και μάλιστα να το έχει αποφασίσει.

Σταματώ εδώ..
Δεν προτίθεμαι σε ένα απλό καφέ ανταλλαγής απόψεων να σού κάνω μάθημα φαρμακολογίας..Και εάν πιστευεις οτι τά φάρμακα σέ στέλνουν απο μπαλκόνι,μάλλον κινείσαι σε απόψεις τής δεκαετίας τού 1960,που ειναι πιά ξεπερασμένες και επικίνδυνες.
Γειά σου καλέ μου άνθρωπε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακ

Σταματώ εδώ..
Δεν προτίθεμαι σε ένα απλό καφέ ανταλλαγής απόψεων να σού κάνω μάθημα φαρμακολογίας..Και εάν πιστευεις οτι τά φάρμακα σέ στέλνουν απο μπαλκόνι,μάλλον κινείσαι σε απόψεις τής δεκαετίας τού 1960,που ειναι πιά ξεπερασμένες και επικίνδυνες.
Γειά σου καλέ μου άνθρωπε.

Δε χρειάζεται να μου κάνεις μάθημα.

´Οσον αφορά το 1960 :afro: ένα έχω να σου πω "Το ναρκωτικό σου είμαι έγω μωρό μου"!!!!!! :guitarist:Και είμαι και επικύνδινη! :AFADF0: