Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακ

Δε χρειάζεται να μου κάνεις μάθημα.

´Οσον αφορά το 1960 :afro: ένα έχω να σου πω "Το ναρκωτικό σου είμαι έγω μωρό μου"!!!!!! :guitarist:Και είμαι και επικύνδινη! :AFADF0:

ΕΤΣΙ !!! ...SEX DRUGS AND R&R !!!! ....:flipout: :flipout:

Και τα φουμαρα...πανε συννεφο...και τα φουγαρα περιπατο...:guitarist:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τ

ΕΤΣΙ !!! ...SEX DRUGS AND R&R !!!! ....:flipout: :flipout:

Και τα φουμαρα...πανε συννεφο...και τα φουγαρα περιπατο...:guitarist:

Εσύ άν δεν περάσεις μήνυμα θά σκάσεις...:flipout::flipout::flipout:

και μαλλιά έχει , και τα 100 έπιασε !!!
:flipout::flipout:
granny100qr0.jpg

Παίζανε θέατρο… για να καπνίσουν

attachment.php

Πάντα η κάθε λογής απαγόρευση προκαλούσε αντιδράσεις και ευρηματικούς τρόπους αντιμετώπισης της. Στις ΗΠΑ και δη στη Μινεσότα, όπου προσφάτως θεσπίστηκε αντικαπνιστικός νόμος για τα μπαρ, οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων βρήκαν την άκρη…

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της πολιτείας το κάπνισμα απαγορεύεται παντού, πλην της θεατρικής σκηνής, όπου οι ηθοποιοί μπορούν να καπνίζουν αν ο ρόλος τους το επιτάσσει.

Και έτσι τα μπαρ αποφάσισαν να μετατραπούν σε θέατρα με τους εργαζόμενους και τους θαμώνες σε ρόλους… ηθοποιών.

Στην είσοδο των μπαρ υπάρχει η διανομή των ρόλων για τους εργαζόμενους, ενώ οι θαμώνες φορούν στολές και μιλάνε με ξενική προφορά υποδυόμενοι ρόλους!

Οι υπηρεσίες Υγείας δεν «τσίμπησαν» από το «παραθυράκι» που βρήκαν τα κέντρα διασκεδάσεως και διαμηνύουν ότι έρχεται η ώρα να… «πέσει η αυλαία». Απείλησαν, μάλιστα, τα μπαρ με πρόστιμο που ανέρχεται στα 10.000 δολάρια αν συνεχίσουν να υποδύονται…

Πάντως προτού αυτή η νομική «τρύπα» γίνει αντιληπτή από τις αρχές, περισσότερα από 100 μπαρ είχαν ακολουθήσει την τακτική να δημιουργούν αυτοσχέδιες θεατρικές παραστάσεις…

http://www.cosmo.gr/News/USA/190839.html

:flipout::flipout::flipout::flipout:

ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ !!! (αξιζε νομιζω το ξε-θαψιμο του θεματος..)

Attachments

• bars93.jpg
    bars93.jpg
    12.9 KB · Views: 50
Last edited:
Παίζανε θέατρο… για να καπνίσουν

attachment.php

Πάντα η κάθε λογής απαγόρευση προκαλούσε αντιδράσεις και ευρηματικούς τρόπους αντιμετώπισης της. Στις ΗΠΑ και δη στη Μινεσότα, όπου προσφάτως θεσπίστηκε αντικαπνιστικός νόμος για τα μπαρ, οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων βρήκαν την άκρη…

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της πολιτείας το κάπνισμα απαγορεύεται παντού, πλην της θεατρικής σκηνής, όπου οι ηθοποιοί μπορούν να καπνίζουν αν ο ρόλος τους το επιτάσσει.

Και έτσι τα μπαρ αποφάσισαν να μετατραπούν σε θέατρα με τους εργαζόμενους και τους θαμώνες σε ρόλους… ηθοποιών.

Στην είσοδο των μπαρ υπάρχει η διανομή των ρόλων για τους εργαζόμενους, ενώ οι θαμώνες φορούν στολές και μιλάνε με ξενική προφορά υποδυόμενοι ρόλους!

Οι υπηρεσίες Υγείας δεν «τσίμπησαν» από το «παραθυράκι» που βρήκαν τα κέντρα διασκεδάσεως και διαμηνύουν ότι έρχεται η ώρα να… «πέσει η αυλαία». Απείλησαν, μάλιστα, τα μπαρ με πρόστιμο που ανέρχεται στα 10.000 δολάρια αν συνεχίσουν να υποδύονται…

Πάντως προτού αυτή η νομική «τρύπα» γίνει αντιληπτή από τις αρχές, περισσότερα από 100 μπαρ είχαν ακολουθήσει την τακτική να δημιουργούν αυτοσχέδιες θεατρικές παραστάσεις…

http://www.cosmo.gr/News/USA/190839.html

:flipout::flipout::flipout::flipout:

ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ !!! (αξιζε νομιζω το ξε-θαψιμο του θεματος..)
ΚΟΡΥΦΑΙΟ !!!!!

ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΟΙΤΑΤΕ !!!!!! ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΛΙΔΕΣ !!!!!!!

δεν είχα δεί το θετικό της υπόθεσης !!!:jester::jester:

να με δω με κολάν να κάνω πιουρέτα :BDGBGDB55: με κάλυψη τρικάμερη !!
tutudiver.jpg

και ας πεθάνω μονομιάς !!!

Re: Απάντηση: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Να μας ξεπεράσουν στην @ουστιά οι αμερικάνοι δεν το ανέχομαι......δεν το ανέχομαι....:bang::frusty:

Μήπως ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που ξεκίνησε την ιστορία αυτή ήτο Έλλην ?????:flipout::flipout:

Γουστάρω...
Πάντα ονειρευόμουνα να παίξω την Ιουλιέττα.:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Η αντε την Φαλακρή Τραγουδίστρια.

Εγώ που θέλω να παίξω και τις Τρείς Αδελφές ταυτοχρόνως ???(στη Μόσχα αδελφές μου στη Μόσχα..):flipout::flipout::BDBDG54:

Απάντηση: Re: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Κι εγώ τις Αδερφές Τατά από τον Λαγκαδά.

Nαί αλλά για να γίνει το όνειρό σου πραγματικότητα θα πρέπει να αρχίσεις να καπνίζεις...

Εκτός πιά εάν είναι ´επιθυμία ζωής´οπότε σού υπόχομαι οτι δεν θά γράψω κουβέντα.................:flipout::flipout::flipout:

Μα για να καπνίσεις πρέπει να παίξεις, όχι το αντίστροφο.

Εγώ θα παίξω αυτήν που εγχειρίστηκε κι έγινε αρσενικιά, να μην χάνω και καιρό σε μεταμφιέσεις

:flipout: