AZBox Elite/Premium, part II

Τελικά μου ήρθε το jtag και κατάφερα να "ισιώσω" τον δέκτη, όλα καλά!!!! :drummer: :ADFADF1: :ernaehrung004:
Φίλε μου τι jtag χρησιμοποιησες γιατι εχω ενα υποψηφιο δεκτη , καποια μαμακία εγινε και bootάρει συνεχως. Ειναι ευκολη διαδικασια;

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Φίλε μου τι jtag χρησιμοποιησες γιατι εχω ενα υποψηφιο δεκτη , καποια μαμακία εγινε και bootάρει συνεχως. Ειναι ευκολη διαδικασια;

Εαν ο δεκτης σου ειναι premium τοτε η διαδικασια ειναι αρκετα ευκολη η μαλλον κατα το σωστοτερο δεν ειναι πολυ δυσκολη, αλλα εαν ο δεκτης ειναι elite ξεχνα το jtag και ετοιμασου για Πορτογαλία

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Off topic, αλλα το εχω απορια εδω και καιρο: Πώς γινεται ενα θεμα με 300 και πλεον σελιδες και ακομα ενεργο να μη γινεται sticky, ενω καποια αλλα θεματα με λιγοτερες σελιδες, απαντησεις και εμφανισεις, και ως επι το πλειστον παρωχημενα, να παραμενουν sticky?

Δεν είναι λόγος οι πολλές σελίδες για να γίνει sticky ένα θέμα. Αλλοι παράγοντες καθορίζουν ποιά θέματα γίνονται sticky.

Η λογική της πρότασής μου ισχύει ακόμη, εαν κάποιος mod ενδιαφέρεται.
Πρόταση : να "κλείσει" το νήμα του mv best και ότι θέλουμε να ανεβαίνει εκεί είτε να το στέλνουμε με πμ σε κάποιον mod είτε να το ανεβάζουμε εδώ πρώτα και ανάλογα με το αν έχει λάθη ή όχι, να ψιλο-διορθώνεται και κατόπιν να πηγαίνει στο νήμα-οδηγό. Έτσι το νήμα-οδηγός θα παραμείνει καθαρό από "θόρυβο" και θα είναι εύχρηστο.

Σε πρώτη φάση κάνω το θέμα sticky. Δεν το κλειδώνω για να ανεβάζετε ότι σας ενδιαφέρει. Τυχόν off topic μηνύματα θα σβήνονται ώστε το νήμα να μείνει καθαρό....

http://www.ebay.co.uk/itm/140629324...X:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1024wt_1040

Αυτό πήρα, η διαδικασία είναι λίγο περίπλοκη, αλλά αν την κάνεις προσεκτικά, όλα πάνε καλά :award:

BTW Elite είναι ο δικός μου

Εαν ο δεκτης σου ειναι premium τοτε η διαδικασια ειναι αρκετα ευκολη η μαλλον κατα το σωστοτερο δεν ειναι πολυ δυσκολη, αλλα εαν ο δεκτης ειναι elite ξεχνα το jtag και ετοιμασου για Πορτογαλία
premium ειναι ο δεκτης ,ποια ειναι η διαδικασια;

Καλησπέρα παίδες .. Έχει τύχη σε κανέναν να μην ανοίγει το azbox ξαφνικά? Το μόνο πράγμα που κάνει είναι να γράφει Rebooting ... Καμιά ιδέα κανείς ?

RTi Core v1.5 Enigma 2​

Elite - Premium - Premium+ - Ultra

- From now RTi team will base images on 2.6.22.19-25-opensat kernel which seems optimised for Sigma SMP 8634 CPU, and we are very pleased with performance.

- New driver interface with 863xdvb.ko as main driver, which is completely rewritten, and probably this release have most of things fixed which was not working with previous version of our Enigma 2 image. So below You can find highlighted fixes:

- Zapping speed is definitively faster now.

- Fixed PVR, TS and playback of recorded material.

- Timeshift is fully fixed now.

- Added support for LED's on Premium and Premium+

Some updates we will push trough RTi Online update.

Εδώ

RTi Core v1.5 Enigma 2​

Elite - Premium - Premium+ - Ultra

- From now RTi team will base images on 2.6.22.19-25-opensat kernel which seems optimised for Sigma SMP 8634 CPU, and we are very pleased with performance.

- New driver interface with 863xdvb.ko as main driver, which is completely rewritten, and probably this release have most of things fixed which was not working with previous version of our Enigma 2 image. So below You can find highlighted fixes:

- Zapping speed is definitively faster now.

- Fixed PVR, TS and playback of recorded material.

- Timeshift is fully fixed now.

- Added support for LED's on Premium and Premium+

Some updates we will push trough RTi Online update.

Εδώ
υπάρχει πρόβλημα με το imag τις επόμενος ώρες θα ανεβεί καινούριο με fix , να μην το ΔΟΚΙΜAΣΕΤΕ

Το προβλημα ειναι κυριως στα elite και premium,αλλα ευτυχως ειναι αναστρεψιμο...

Mηπως καποιος που εχει εγκατεστημενο καποιος το spaze 2.0,μπορει να μου στειλει τους φακελους με το περιεχομενο σε ενα zip απο το usr/lib/enigma2/plugins/extensions που αφορουν το epg να δοκιμασω κατι?Πρεπει να λεγονται epgmenu και epgspaze.Ευχαριστω.

@mv best
ΔΕΝ υπάρχει η διαδρομή που αναφέρεις. Υπάρχει η /usr/lib/enigma2/python/Plugins. Δεν βρίσκω όμως ούτε epgmenu ούτε epgspaze. Έχει άλλους φακέλλους/αρχεία με όνομα Epg-κάτι. Κάνω κάτι λάθος ;
Έκανα ένα search με *epg* στο φάκελλο plugins και μου έβγαλε καμιά 50αριά αρχεία αλλά κανένα με τέτοιο όνομα. Ούτε Plugin με όνομα epgspaze βρήκα.
Πες κάτι παραπάνω μπας και μπορέσω να βοηθήσω.

Σε ευχαριστω φιλε μου,ειναι εκει που λες απλα δεν το θυμαμαι απεξω,και πρεπει να ειναι η μεσα στο systemplugins η στο extensions,δυο φακελλοι epgmenu και spaze epg κατι τετοι λενε.Αυτο που θελω να δοκιμασω ειναι σε αλλο image εκτος spaze να μου δειχνει το epg οπως το εχουν φτιαξει οι ισπανοι.

Σε ευχαριστω φιλε angelheart για τον κοπο σου.Δυστυχως δεν ειναι καποιο απο αυτα.Μπορει να κανω και λαθος.

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

δοκιμασε να εγκαταστησεις το TSPANEL και μεσα απο αυτο κατεβασε( εαν υπαρχει) το plugin που θελεις, το ειχα δοκιμασει παλια και τα περισοτερα plugins που εχουν στον σερβερ τους δουλευαν χωρις προβληματα στον πρεμιουμ

δοκιμασε να εγκαταστησεις το TSPANEL και μεσα απο αυτο κατεβασε( εαν υπαρχει) το plugin που θελεις, το ειχα δοκιμασει παλια και τα περισοτερα plugins που εχουν στον σερβερ τους δουλευαν χωρις προβληματα στον πρεμιουμ
Φιλε nakata δεν θελω plugin,Θελω οταν επιλεγω την λιστα καναλιων να μου δειχνει το προγραμμα του καθε καναλιου οπως το δειχνει στο spaze 2.0 και θελω να βρω αν γινεται σε οποιoδηποτε image.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Αν καταλαβα σωστα αυτο που ζητας εναποκειται στις δυνατοτητες του καθε skin οποτε εαν θυμασαι πιο skin ηταν αυτο που ειχες στο spaze γκουγκλαρισε να δεις αν υπαρχει το ιδιο και για το image της δοκιμης σου

παιδια στο OFW υπαρχει ενα plugin το Tehcsat downloader το οποιο κανεις download τα k..s
και σου ανοιγει τα ματια για το που και τι ανοιγει, συνεραζεται καλυτερα με το multicas
υπαρχει κατι αναλογο στο enigma?