AZBox Elite/Premium, part II

Παληκάρια βοήθεια!!!
όταν προσπαθώ να απενεργοποιήσω το MboxCAS ο δέκτης συνεχώς κολλάει και θέλει οπωσδήποτε reboot.
καμμιά ιδέα;

Μετά απο πολλές προσπάθειες κατάφερα τελικα να κάνω το CCcam να δουλέψει.Το επόμενο βήμα είναι το web interface το οποίο με τίποτα δεν λέει να ξεκινήσει.Μήπως μπορεί κάποιος φίλος να δώσει λίγο help. Δοκίμασα κανα 2 τρόπους αλλα τίποτα!!

εαν ο λογος που χρειαζεσαι το web interface ειναι το cccam δοκιμασε με το
azbox ip/16001 οπου azbox ip βαλε την ip του δεκτη σου

Ξέχασα να αναφέρω ότι το μήνυμα "Problem occured please reboot your System" μετά από κάποιο χρόνο χρήσης και το reboot που ακολουθεί παραμένουν ακόμα..

Αφου πηρα τον δεκτη και εχω συνδεσει πανω ενα σταθερο (δυο ματια) και ενα κινητο πιατο εχω το εξης προβλημα.
Οταν βρισκω με το κινητο πιατο ενα δορυφορο και το κανω save μετα απο λιγο δεν τον βρισκει με αποτελεσμα να μου βγαζει "οχι σημα".
Αν μπορει καποιος να υποθεσει τη κανω λαθος ή να μου περιγραψει τη διαδικασια ευρεσης και αποθηκευσης των δορυφορων θα ημουν ευγνωμον.
Ευχαριστω για ολα.

Χωρις να ειμαι σιγουρος (αλλα δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις) μαλλον θα πρεπει να εχεις επιλογη USALS (οπου οι θεσεις του μοτερ ειναι προκαθορισμενες και δεν αλλαζουν, ακομα κι αν κανεις save χειροκινητα). Δοκιμασε να αλλαξεις την επιλογη σου σε Motor (ή κατι παρομοιο) και μετα κανε save μολις βρεις σημα. Λογικα θα λειτουργει, αλλιως χρειαζεται καλυτερη ρυθμιση στο μοτερ σου.

Χωρις να ειμαι σιγουρος (αλλα δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις) μαλλον θα πρεπει να εχεις επιλογη USALS (οπου οι θεσεις του μοτερ ειναι προκαθορισμενες και δεν αλλαζουν, ακομα κι αν κανεις save χειροκινητα). Δοκιμασε να αλλαξεις την επιλογη σου σε Motor (ή κατι παρομοιο) και μετα κανε save μολις βρεις σημα. Λογικα θα λειτουργει, αλλιως χρειαζεται καλυτερη ρυθμιση στο μοτερ σου.

Με diseq1.2 δουλεύει άψογα.Απλώς πηγαίνεις ρυθμίσεις κεραίας επιλεγεις diseq1.2 μετακινηση κατα μια φορα μετα πατας ανα μια φορα το W ή το Ε και όταν βρεις τον δορυφόρο επιλέγεις έναν αριθμό μετά save.Μην βγεις καθόλου από εκεί που είσαι.Μετα βρες το go to position και επίλεξέ το και πλέον θα έχεις το δορυφόρο.Αν πατήσεις μόνο save δεν το βρίσκει μετά

εαν ο λογος που χρειαζεσαι το web interface ειναι το cccam δοκιμασε με το
azbox ip/16001 οπου azbox ip βαλε την ip του δεκτη σου
Sorry μάλλον εγώ δεν το έθεσα σωστά.
To web interface το θέλω για να μπορώ να βλέπω στο pc μου το κανάλι που έχει ο azbox. Κάτι παρόμοιο με το Dreambox web control.
Εκτός αν υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει.
thanks again!!!

Με diseq1.2 δουλεύει άψογα.Απλώς πηγαίνεις ρυθμίσεις κεραίας επιλεγεις diseq1.2 μετακινηση κατα μια φορα μετα πατας ανα μια φορα το W ή το Ε και όταν βρεις τον δορυφόρο επιλέγεις έναν αριθμό μετά save.Μην βγεις καθόλου από εκεί που είσαι.Μετα βρες το go to position και επίλεξέ το και πλέον θα έχεις το δορυφόρο.Αν πατήσεις μόνο save δεν το βρίσκει μετά

Φιλε ευχαριστω θα το δοκιμασω με τη πρωτη ευκαιρια!
Μεχρι τωρα πατουσα save only και μετα δεν το εβρισκε:BXVZCBXZ6:
Ελπιζω ετσι να δουλεψει-bye-

Δυστυχως δεν γινεται,το προβλημα ειναι υποθετω οτι δουλευω δυο πιατα το ενα σταθερο με δυο lnb και το αλλο κινητο.
Ενω δουλευει κανονικα το σταθερο χανει τελειως τις ρυθμισεις του το κινητο!
Αν εχετε να προτεινεται καποια λυση ευπροσδεκτη ειδαλως θα παω για δευτερο tuner ενα στο καθενα.

azbox-0.9.4110-patch.bin

http://dailyfw.azupd.com/

45.29 MB adac3e238f2f3e1056158d8015ea5797 2009.12.23

Σύμφωνα με ξένα forum
Blind scan added
in channels search you can insert minimum frequency until top of the fre what you want.
steps of 5mhz and goes quickly its fine good work¡¡¡

s/r needs to be entered only one scanned at a time

add "Scan All Frequency" option in -Setup/TV Channel-

Ο αρχηγός goran των ξενων φορουμ το τεσταρε και δεν κανει τιποτα ΑΛΛΑ πρεπει να δοκιμαστει σε twin tuner για να δουμε .

Εχει κανεις twin tuner να μας πει?

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Ο αρχηγός goran των ξενων φορουμ το τεσταρε και δεν κανει τιποτα ΑΛΛΑ πρεπει να δοκιμαστει σε twin tuner για να δουμε .

Εχει κανεις twin tuner να μας πει?

Εγω τεσταρα και κατι κανει........

capture01.png

dsc01078.jpg

Δηλα´δη τον εβαλες στις 10 μοίρες και βρηκε διάφορα ?

Αυτά που εδειξες σωστα και προστεθηκαν και μπραβο για τις εικόνες . Το θεμα ειναι τι βρηκε παραπανω σε κανάλια στις 10 για παραδειγμα

Εσβησα 22000 και εβαλα 5632.
FEC -> AUTO
PILOT -> 0
10E.
βρηκα 2 feeds απο 6666.
12678 κ' 12689.
Τα τεστ διακοπηκαν γιατι εμεινα απο positioner.

5632, 6666´, 6111 , fec οσοι θελετε να πειραματιστιτε με τον δεκτη
αυτα ειναι μερικα απο τα κινισημα καλη επιτυχια

επισις δοκιμαστε fec 4936 με επιλογη dvbs2 σε 10Ε μοιρες και 7Ε:operator:

ολα αυτα σε μερες αθλητικων γεγονοτων ειναι ακομα καλυτερα