AZBox Elite/Premium, part II

Connectivity

AzBox HD Premium is equipped with a high range of connectors: 2 USB connectors ( One on Front side, second on Rear side, that allow users to connect portable media or external USB HDD, for use USB like internal HDD for PVR / time shift and media center functions. Internally you have also a SATA socket for internal HDD (you can connect a SATA disk up to 1000 GB).

http://www.azbox.com/HDPremium.php

Βγαζει πολλα προβληματα με την καρτα της νοβα. Εκει που παιζει δηλαδη σταματαει και πρεπει να μπαινοβγαλεις την καρτα και να κανεις καμια επανεκκινηση για να την ξαναπαιξει. Αυτο συμβαινει και στο ενσωματωμενο reader αλλα και με irdeto μπλε, και με την παλια καρτα αλλα και με την καινουρια. Ειναι προβλημα soft? καποια εκδοση που να παιζει αβιαστα την καρτα εχει να προτεινει κανεις?

Με μωβ Irdeto δοκίμασες; Προσωπικά είναι το μόνο module που μου δουλεύει χρόνια τώρα τη Nova χωρίς τέτοια προβλήματα και σε κάθε δέκτη.

Καλησπέρα κι απο μένα ...

Μετά απο 15 μέρες που το παίδεψα μόνος μου, μάλλον ήρθε η ώρα να ρωτήσω και εδώ πρίν μου στρίψει εντελώς ....

Εχουμε και λέμε :
1. DM800 στο σαλόνι, με NewCS Server 1.50 για την κάρτα της ακατανόμαστης
2. DM500 κλώνο στο ένα υπνοδωμάτιο με CCCam 2.1.3
3. AZBox HD Premium στο άλλο υπνοδωμάτιο με MGCamd 1.32 και firmware 0.9.3886

(Ολες οι συνδέσεις με το router είναι ασύρματες: router = Thomson TG585 v7, Access Points, 1x TP-Link WA-501G και 1x D-Link DWL2100AP)

To DM500 του ενός υπνοδωματίου παίζει ΤΕ-ΛΕΙ-Α.

Το AZBox κάνει κολλήματα, κοψίματα και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου ! Οταν κάνω restart το server, όλα (μα όλα όμως!) παίζουν άψογα. Κάνει βέβαια κάπου 5-6 δεύτερα να ανοίξει το κάθε κανάλι, αλλά τα ανοίγει... Μόλις όμως περάσει καμμιά ώρα - και μετά απο αρκετό αλλά όχι γρήγορο zapping - αρχίζουν όλα τα παραπάνω προβλήματα. Στο ίδιο διάστημα και με την ίδια χρήση το 500αράκι εξακολουθεί να παίζει όπως και στην αρχή....

Έχει κανεις καμμιά ιδέα πρίν τον φουντάρω και ησυχάσουμε και εγώ και ο δέκτης ?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Φίλιππος

ΥΓ: Για τα προβλήματα που μου κάνει το WiFi του θα σας πώ μόλις ηρεμήσω γιατί αυτό είναι ακόμα χειρότερο !

2010.01.08
azbox-0.9.4219-patch.bin
45.9 MB
f2915d0feda221039bc1a06a142db0da

isdb-t tuner | recording file size | blind scan | hdd gui | ftp up/down

Από ξένα forum:

HDD Gui, refers to a GUI while the HDD formatting. FTP up/down refers to some ftp connections reseting during a large file transfer. ISDB-T tuner solves a problem of this tuners not being recognized.

Blind Scan is still a WIP. Please test.

The codecs missing since 4001 are back in this patch

παιδια μηπως θυμαται καποιος απο σας ποιο ηταν το τελευταιο FW χωρις οριο ταχυτητας σε δικτυο και usb?

Λοιπον μετά την τοποθέτηση του τελευταιου beta είδα κατά την γνωμη μου πάντα ότι το blind scan ειναι πιο γρήγορο .Το θεμα ειναι από ποιες παραμετρους να το βαλεις να ξεκινησει ειναι το καλύτερο

Καλησπέρα κι απο μένα ...

Μετά απο 15 μέρες που το παίδεψα μόνος μου, μάλλον ήρθε η ώρα να ρωτήσω και εδώ πρίν μου στρίψει εντελώς ....

Εχουμε και λέμε :
1. DM800 στο σαλόνι, με NewCS Server 1.50 για την κάρτα της ακατανόμαστης
2. DM500 κλώνο στο ένα υπνοδωμάτιο με CCCam 2.1.3
3. AZBox HD Premium στο άλλο υπνοδωμάτιο με MGCamd 1.32 και firmware 0.9.3886

(Ολες οι συνδέσεις με το router είναι ασύρματες: router = Thomson TG585 v7, Access Points, 1x TP-Link WA-501G και 1x D-Link DWL2100AP)

To DM500 του ενός υπνοδωματίου παίζει ΤΕ-ΛΕΙ-Α.

Το AZBox κάνει κολλήματα, κοψίματα και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου ! Οταν κάνω restart το server, όλα (μα όλα όμως!) παίζουν άψογα. Κάνει βέβαια κάπου 5-6 δεύτερα να ανοίξει το κάθε κανάλι, αλλά τα ανοίγει... Μόλις όμως περάσει καμμιά ώρα - και μετά απο αρκετό αλλά όχι γρήγορο zapping - αρχίζουν όλα τα παραπάνω προβλήματα. Στο ίδιο διάστημα και με την ίδια χρήση το 500αράκι εξακολουθεί να παίζει όπως και στην αρχή....

Έχει κανεις καμμιά ιδέα πρίν τον φουντάρω και ησυχάσουμε και εγώ και ο δέκτης ?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Φίλιππος

ΥΓ: Για τα προβλήματα που μου κάνει το WiFi του θα σας πώ μόλις ηρεμήσω γιατί αυτό είναι ακόμα χειρότερο !

:FSGSFGS4:Βαλε το mbox και θα εισαι ενταξει :idea:

Λοιπον μετά την τοποθέτηση του τελευταιου beta είδα κατά την γνωμη μου πάντα ότι το blind scan ειναι πιο γρήγορο .Το θεμα ειναι από ποιες παραμετρους να το βαλεις να ξεκινησει ειναι το καλύτερο
Δεν κατάλαβα καλά τη λειτουργία του blind scan. Δεν θα έπρεπε να έχει περισσότερες επιλογές για SR ή τουλάχιστον ένα εύρος (από - έως)

Πρώτη φορά ασχολήθηκα λίγο εχθές. Αν κάποιος έχει καταλάβει τη διαδικασία αναζήτησης, ας αναφέρει.

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Δεν κατάλαβα καλά τη λειτουργία του blind scan. Δεν θα έπρεπε να έχει περισσότερες επιλογές για SR ή τουλάχιστον ένα εύρος (από - έως)

Πρώτη φορά ασχολήθηκα λίγο εχθές. Αν κάποιος έχει καταλάβει τη διαδικασία αναζήτησης, ας αναφέρει.

Άλεξ, ξέρεις μήπως ποιο firmware version είναι ΟΚ στο WiFi του ? Γιατι το 0.9.3886 κάνει νερά, χάνει τις ρυθμίσεις του εντελώς αν τυχόν γίνει reset ο ADSL router, και κάποια μετεγενέστερα που δοκίμασα (0.9.4075, 0.9.4142) δεν φαίνεται να δουλεύουν όπως πρέπει. Πιο συγκεκριμένα δέν δείχνουν την σύνδεση σαν ενεργή παρ' όλο που το AZBox ΕΧΕΙ πρόσβαση στο δίκτυο !!!

Ευχαριστώ
Φίλιππος

Στις δύο τελευταίες εκδόσεις αυτό συμβαίνει και στην ενσύρματη σύνδεση, αλλά δεν είναι πρόβλημα, γιατί η σύνδεση στο δίκτυο λειτουργεί κανονικά. Λογικά το ίδιο συμβαίνει και στο ασύρματο.

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Στις δύο τελευταίες εκδόσεις αυτό συμβαίνει και στην ενσύρματη σύνδεση, αλλά δεν είναι πρόβλημα, γιατί η σύνδεση στο δίκτυο λειτουργεί κανονικά. Λογικά το ίδιο συμβαίνει και στο ασύρματο.

Πάντως η 0.9.4219 (η τελευταία δηλαδή) δεν μου εμφανίζει τα ίδια προβλήματα στο ασύρματο κομμάτι !

Επίσης είναι η ιδέα μου, ή βελτιώθηκε όντως η ποιότητα της εικόνας απο την 0.9.3886 ?

Σήμερα το βράδυ που την εγκατέστησα και τη δοκιμάζω, ειλικρινά κοιτάζω την Panasonic μου και δεν πιστεύω στα μάτια μου !

:FSGSFGS4:Βαλε το mbox και θα εισαι ενταξει :idea:

Ευχαριστώ ...
Πάντως έχω την εντύπωση οτι το MBox είναι αποκλειστικά server ...

Τελικά μια χαρούλα παίζει εδώ και 3 ώρες ! Χίλια ευχαριστώ για την συμβουλή !

(και ο δέκτης μου μάλλον σε ευχαριστεί μιας και γλύτωσε πτώση απο το μπαλκόνι του 2ου...)

Φίλιππος

Τελικά μια χαρούλα παίζει εδώ και 3 ώρες ! Χίλια ευχαριστώ για την συμβουλή !

(και ο δέκτης μου μάλλον σε ευχαριστεί μιας και γλύτωσε πτώση απο το μπαλκόνι του 2ου...)

Φίλιππος

-bye-Τιποτα να εισαι καλα .:BDGBGDB55:Ναι και η εικονα στα sd ειναι πιο καλη και ο player παει σφαιρα και τα πισω και εμπρος μια χαρα και γενικος πλησιαζει την τελειοτητα να ειχε και ελληνικο epg στην sattv θα ηταν ο τελειος δεκτης στην τελεια τιμη :drummer: ααααα και λιγο καλυτερη συμπεριφορα με τις οριτζιναλ καρτες και μοντουλες εεεεε και εκει θελει βελτιωση.................:FSGSFGS4:

-bye-Τιποτα να εισαι καλα .:BDGBGDB55:Ναι και η εικονα στα sd ειναι πιο καλη και ο player παει σφαιρα και τα πισω και εμπρος μια χαρα και γενικος πλησιαζει την τελειοτητα να ειχε και ελληνικο epg στην sattv θα ηταν ο τελειος δεκτης στην τελεια τιμη :drummer: ααααα και λιγο καλυτερη συμπεριφορα με τις οριτζιναλ καρτες και μοντουλες εεεεε και εκει θελει βελτιωση.................:FSGSFGS4:

Πρόσθεσε και το Teletext στα Ελληνικά στο wish list που φτιάχνεις ;)