AZBox Elite/Premium, part II

Βρέθηκε η λύση στο τι κάνει το πλήκτρο >> και βγάζει μαύρο πλαίσιο όταν είσαι σε ένα κανάλι και το επιλέξεις.
Από ξένο forum

This is tip which will allow You to see MultiCas Info while You are watching TV.

Edit file openxcas.conf in /PLUGINS/OpenXCAS/MultiCAS

and below this two lines :

INFO = /path/to/file
REFRESH = sec

like :

INFO = /tmp/ccc_server
REFRESH = 5

Save file, restart MultiCas, go to TV and press > > on your remote control and You will see new window.

if you would like to see ecm info put:

[module]
name = MultiCAS
daemon = emu_module
version = 1.62
INFO = /tmp/ccc_ecm.info
REFRESH = 2

If you want card list put:

[module]
name = MultiCAS
daemon = emu_module
version = 1.62
INFO = /tmp/ccc_card_list.info
REFRESH = 2

If you want server list put:

[module]
name = MultiCAS
daemon = emu_module
version = 1.62
INFO = /tmp/ccc_serverstatus.info
REFRESH = 2

You put a value after refresh. This will make the screen refresh this amount of seconds.

Exw tin teleftea ekdosi , 0,9,4295 alla gia kapoio logo dn pernaei tin lista meso tou usb paroti prin ligo perasa to kenourio firmware meso tou idiou usb :rifle: .

P.S.
sta settings exei mia epilogi , pou legete GOGO list(einai telefteo) kai grafei gia channel download...mipos apo ekei tha to kanw?!?!An oxi , ti einai afto?!?!

Γινεται μεσω usb.Πηγαινε σε αυτο το μενου Βack up/Restore -> channel και πατα το κοκκινο κουμπι.
Αν δεν τα καταφερεις δοκιμασε αλλο usb.
dsc01212.jpg

john thnx a lot , meta apafto me to back/restor lithike to provlima kai tis perasa kanonika.

THelw na pw kati pou paratirisa meta lipis mou...Evala na paiksoun dreambox 500 kai azbox premium to idio kanali , kai o azbox einai ligo pio argos stin metadosi tis eikonas se sxesi me ton db....

Παιδες μπραβο καταπληκτικη δουλεια.
Μετα την 0.9.4001 δεν μπορω να συνδεσω το WIFI με τιποτα εχω κανει τα παντα λιγη βοηθεια απο καποιο φιλο.
Ευχαριστω.

Καλημέρα

έχω και εγώ εδώ και τρεις ημέρες τον elite. Τη κάρτα της Nova κατάφερα να τη δουλέψω, αφού κατάλαβα τι γίνεται με τα plug-in.

Αυτό που δεν μπορώ να δουλέψω καθόλου είναι το dvb-t. Δεν βλέπει ούτε ένα κανάλι (δίνει strength 70% και quality 0% !!!). Ομοίως δεν δουλεύει και το απλό RF που έχει ο δέκτης από τη μάνα του.

Μήπως θέλει και αυτό κάποιο plug-in και ποιό είναι;

Ευχαριστώ...

Σήμερα τον παρέλαβα και γώ, premium
με το 4295 που φορούσε πάνω μια χαρά συνδέθηκε με το wirelless στο internet.
Μόνο αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ή να υποδείξει καμία σελίδα στο νετ.
Ενώ βλέπω το workgroup και τους φακέλους που έχω κάνει share απο τα εφτάρια, όταν τους ανοίγω είναι άδειοι (εννοείται ότι έχω τσεκάρει πως είναι οι φάκελοι με τα αρχεία μου (ταινίες - σειρές)
Τί κάνω λάθος?

Για κάποια ιδιοτροπία των Windows 7 μου φαίνεται... Όταν κάνεις share κάποιον folder στο PC δίνε του πλήρη δικαιώματα (read/write/modify).

Σίγουρα δεν είναι θέμα file system (ntfs,fat32) γιατί διαπιστωμένα μπορεί να διαβάσει και τα 2.

Μέσω ethernet δοκίμασες?

Βρήκα ένα σχετικό guide για το θέμα του sharing στα Windows 7 .Βέβαια είναι στα ισπανικά...:cool4:

Last edited:
ναι, και μέσω ethernet μου βγάζει τους φακέλους άλλα όταν τους ανοίγω είναι άδειοι!
περίεργα πράγματα....
Άλλη απορία, αν το mkv έχει μέσα υπότιτλους, δεν μπορεί να διαβάσει τον εξωτερικό?

Μπορεί να διαβάσει εξωτερικό αρχείο με υπότιτλους ακόμα και όταν το mkv εμπεριέχει άλλους. Βλέποντας την ταινία σου πατάς MENU--> Subtitles -Subtitles Search και επιλέγεις το αρχείο ...:bobby:

Παιδες μπραβο καταπληκτικη δουλεια.
Μετα την 0.9.4001 δεν μπορω να συνδεσω το WIFI με τιποτα εχω κανει τα παντα λιγη βοηθεια απο καποιο φιλο.
Ευχαριστω.

Τα ίδια και σε μένα...μέχρι που αναγκάστηκα και αγόρασα ένα ζευγάρι powerplugs AV της Belkin...και απο τότε όλα είναι μιά χαρά...ακόμα και η σύνδεση μέσω ACC με το laptop που δεν είναι πάνω σε powerplug...! άντε τώρα να βγάλεις άκρη...πάντως δουλεύει!
...και για να μην ξεχνιόμαστε,...τα powerplugs είναι πάνω σε πολύμπριζα με 'surge protection' της Belkin,...σε διαφορετικές γραμμές απο τον 3Φ πίνακα του σπιτιού... αυτά!

Last edited:
Χρεισημοποιεί κανείς το BISS plugin? Διάβασα κάπου πως αν ένα κανάλι feed είναι encrypted και BISS με αυτό το plugin θα πρέπει αυτόματα να βγάζει το key του καναλιού στο menu του , χωρίς όμως PID kai PMD , αλλά εμένα δεν το κάνει , δεν μου εμφανίζει τα keys .Έχει κανείς καμιά ιδέα??Εγώ το κατέβασα απο μια url που υπήρχε εγκατεστημένη στο azbox http://azupd.com

( Αν τυχόν ποστάρω κάτι πέρα των κανονισμών του forum ζητώ συγνώμη και παρακαλώ να σβηστεί το μήνυμα μου)

Τα ίδια και σε μένα...μέχρι που αναγκάστηκα και αγόρασα ένα ζευγάρι powerplugs AV της Belkin...και απο τότε όλα είναι μιά χαρά...ακόμα και η σύνδεση μέσω ACC με το laptop που δεν είναι πάνω σε powerplug...! άντε τώρα να βγάλεις άκρη...πάντως δουλεύει!

Εγώ πάντως 2 azbox έχω συνδεδεμένα μέσω του ασύρματου δικτύου χωρίς κανένα πρόβλημα ... Για κοιτάξτε λίγο τις ριθμύσεις του ασύρματου , μήπως το ΤΧ ΚΕΥ δεν είναι στο 1 ?

Χρεισημοποιεί κανείς το BISS plugin? Διάβασα κάπου πως αν ένα κανάλι feed είναι encrypted και BISS με αυτό το plugin θα πρέπει αυτόματα να βγάζει το key του καναλιού στο menu του , χωρίς όμως PID kai PMD , αλλά εμένα δεν το κάνει , δεν μου εμφανίζει τα keys .Έχει κανείς καμιά ιδέα??Εγώ το κατέβασα απο μια url που υπήρχε εγκατεστημένη στο azbox http://azupd.com

( Αν τυχόν ποστάρω κάτι πέρα των κανονισμών του forum ζητώ συγνώμη και παρακαλώ να σβηστεί το μήνυμα μου)

Aυτο ενδιαφερει και εμενα αλλα επειδη ουτε εγω εχω καταλαβει την λειτουργια του εκει που το διαβασες ρωτα τους και ενημερωσε μας.

Δοκίμασα σήμερα αναπαραγωγή απο τον εσωτερικό σκληρό (ext) αρχείων mkv και avi και είχα πρόβλημα. Εκεί που όλα είναι μια χαρά, μετά απο ~15 λεπτά στα mkv και 30-40 λεπτά στα avi κολλάει και μένει η εικόνα ακίνητη μέχρι να του κάνω reboot.
Τί μπορεί να φταίει?
(για το mkv ίσως να δικαιολογείται λόγω μεγέθους? άλλα και τα avi?)

μήπως το ΤΧ ΚΕΥ δεν είναι στο 1 ?

...τι εννοείς με το TX KEY?

Πάντως απ' ότι διαβάζω στα διάφορα fora, το θέμα της μη απρόσκοπτης λειτουργίας του WiFi στον Premium ιδίως με τις αναβαθμίσεις που ακολούθησαν μετά απο το Fw 0.9.3877, έχει να κάνει ίσως με κάποιο bug στο λογισμικό. Στον δέκτη έχω δώσει static IP η οποία και έχει δηλωθεί επίσης ως αποκλειστική στο router. Ο δέκτης βλέπει το ασύρματο router (δεν έχω κάποιο encryption) αλλά πότε συνδέεται κ' πότε δεν συνδέεται μέσω WiFi, οπότε κ' προχώρησα στην λύση με τα powerplugs...τέλος καλό, όλα καλά!

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Πάντως απ' ότι διαβάζω στα διάφορα fora, το θέμα της μη απρόσκοπτης λειτουργίας του WiFi στον Premium ιδίως με τις αναβαθμίσεις που ακολούθησαν μετά απο το Fw 0.9.3877, έχει να κάνει ίσως με κάποιο bug στο λογισμικό. Στον δέκτη έχω δώσει static IP η οποία και έχει δηλωθεί επίσης ως αποκλειστική στο router. Ο δέκτης βλέπει το ασύρματο router (δεν έχω κάποιο encryption) αλλά πότε συνδέεται κ' πότε δεν συνδέεται μέσω WiFi, οπότε κ' προχώρησα στην λύση με τα powerplugs...τέλος καλό, όλα καλά!

Το powerplug το εχεις απευθειας στην πριζα η σε πολύμπριζο?

Αν δεν είναι στο 1 πιθανόν να σου δημιουργεί πρόβλημα( βρήσκετε στο security του rooter ,εκεί που πειράζεις την κωδικοποίηση και το password)

Last edited: