AZBox Elite/Premium, part II

Τελικά είδα κι απόειδα και για να περάσω καμιά 10αριά ταινίες HD στο σκληρό του azbox άνοιξα το κουτάκι, έβγαλα το σκληρό, τον έβαλα σε μία θηκούλα και τον σύνδεσα με το pc. 'Ετρεξα και μία διανομή linux για να αναγνωρίζει το ext3 και σε 15 λεπτάκια έγινε η δουλειά μου!
Το wifi δεν έχει πρόβλημα άλλα για να μεταφέρει ~100Gb ήθελε μιά μέρα :)

Παρατηρω στα ξενα φορουμ του AZBox οτι υπάρχουν 2 ειδων Multicas . H τωρινη 1,62 που εχω βάλει αλλά και η v157D-4T9 .Ξερει κανεις ποια η διαφορά ?

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Παρατηρω στα ξενα φορουμ του AZBox οτι υπάρχουν 2 ειδων Multicas . H τωρινη 1,62 που εχω βάλει αλλά και η v157D-4T9 .Ξερει κανεις ποια η διαφορά ?

Oι διαφορες εκδοσεις, και πηγαινοντας προς τις νεοτερες, εχουν να κανουν με την ανανεωση των keys αλλα και τη καλυτερη λειτουργια του ιδιου του emu.
Το καλυτερο αυτη τη στιγμη ,δινοντας κατι περισσοτερο, ειναι το Mgcamd 1.35 .

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Oι διαφορες εκδοσεις, και πηγαινοντας προς τις νεοτερες, εχουν να κανουν με την ανανεωση των keys αλλα και τη καλυτερη λειτουργια του ιδιου του emu.
Το καλυτερο αυτη τη στιγμη ,δινοντας κατι περισσοτερο, ειναι το Mgcamd 1.35 .
Οκ :a0210:

Ξερει καποιος να μας δώσει καμιά ip διεύθυνση για tv ή για connex tv για τον azbox ??????????

Καλημέρα

έχω και εγώ εδώ και τρεις ημέρες τον elite. Τη κάρτα της Nova κατάφερα να τη δουλέψω, αφού κατάλαβα τι γίνεται με τα plug-in.

Αυτό που δεν μπορώ να δουλέψω καθόλου είναι το dvb-t. Δεν βλέπει ούτε ένα κανάλι (δίνει strength 70% και quality 0% !!!). Ομοίως δεν δουλεύει και το απλό RF που έχει ο δέκτης από τη μάνα του.

Μήπως θέλει και αυτό κάποιο plug-in και ποιό είναι;

Ευχαριστώ...
Ακριβώς το ίδιο κάνει και σε μένα........
Καμιά βοήθεια?

Εμένα ήταν κάλος στον εγκέφαλο :furious3:

Τον είχα βάλει σε λάθος καλώδιο κεραίας......

και αφού τον έλυσα, τσέκαρα ξανά το tuner, ανακάλυψα ότι το είχα βάλει σε loop με το βίντεο.....το οποίο είχα αποσυνδέσει από την tv..... με έχει επηρεάσει το ( κεφαλαιώδους σημασίας για την ύπαρξη του έθνους) θέμα Αλεξανδράτου - Ψωμόπουλου............ :bang:

Ναι μπορείς αν αγοράσεις το επίγειο tuner (περίπου 55-60 ευρώ). Η εγκατάστασή του είναι εύκολη.

Μπορεις να μου πεις που θα βρω τον επιγειο tuner εδω στην θεσσαλονικη για να παω να τον χτυπησω?
Ευχαριστω :coool:

Αν και δεν έχω αγοράσει από αυτό το e-shop, υπάρχει εδώ:
http://www.elight.gr/index.php?page...d=140&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Πηγα σε αυτο τι link εστειλα e-mail για να το παραγγειλω...εκανα send και μου στελνει μυνημα και μου γραφει:
Thank you for enquiry with Μαλακόπουλος Μανώλης regarding:
Product Name: AZbox Tuner DVB -T Elite/Premium
Product SKU: AZ03
Product Link: http://www.elight.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=81&Itemid=1

We will contact you soon regarding your enquiry.
(Please do not reply to this email)
Πατησα τον συνδεσμο που μου λεει ...και τωρα!????!

Δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί αλλά η database του Azbox είναι για κλάματα. Απουσιάζουν αρκετοί πομποί από πολλούς δορυφόρους.

Νομίζω είχε αναφερθεί η δυνατότητα χρήσης αρχείου satellites.xml με μια μετατροπή και στον Azbox.
Ας τη θυμίσει κάποιος.

Νομίζω είχε αναφερθεί η δυνατότητα χρήσης αρχείου satellites.xml με μια μετατροπή και στον Azbox.
Ας τη θυμίσει κάποιος.

Με το προγραμμα AZBox Edit, κανεις import το αρχειο satellites.xml, και το μετατρεπεις σε .dat files που τα περνας στο δεκτη με FTP.

:computer:
Στην Τριανδρία είναι το κατάστημα και το παλικάρι που το έχει, έχει και αυτός AZ-Box στο σπίτι :firstprize:
Πολύ καλό παιδί και πολύ εξυπηρετικός[/QUOT

Προσυπογράφω για το εξυπηρετικός.

Kαλημερα παιδια:) Μαλλον σημερα η αυριο θα το παρω το tuner και εχω 2 ερωτησεις να κανω αν ξερετε.Το tuner συδεεται ευκολα?Αν ναι πως?Και η δευτερη ερωτηση...τα καναλια της digea θα ανοιγουν με το control της τηλεορασης η του azbox η εχει δικο του control?
Ευχαριστω.:computer: