1. Ο φίλος αναφέρεται στην ταχύτητα εναλλαγής καναλιών στο DVB-T tuner.Καλησπερίζω την παρέα .. πρώτη μου φορά εδώ κάτοχος ενός Premium Plus με DVB-S2 και DVB-T.
1. Μέτρια... και εξαρτάται από το cam. Με Multicas είναι το ποιο γρήγορο με cccam 2.1.1 είναι αργός.. με 2.0.4 είναι καλά αλλά ποιο αργός από το Multicas, με το cccam2.1.3 πάει καλά σχετικά το cccam.
2. Εμένα η τηλεόραση έχασε πολύ σήμα μόνο που το πέρασα από το δέκτη.
3. Ναι γράφει κανονικότατα.
Αλλαξε το SSID το ονομα σου στο router οχι τον κωδικο στο WEP το SSID μεχρι 8 χαρακτηρες κολλητα χωρις κενα το ιδιο προβλημα ειχα και εγω τυχερος εισαι.παιδια γιασας γραφο για προτι φορα εχο ενα προβλιμα με τον azboxhd premium εχο την 4001 αναβαθμηση αλλα ορεα απο αυτην και μετα καθε αναβαθμηση και να βαλο με το usb stik χανο το ιδ και μοθ γραφι 0.0.0.0 τον δεκτη τον δουλευο με ασιρματο ιντερνετ γιατι ο ρουτερ ειναι λιγο μακρια ειπαρχει καλια λισι στο προβλιμα για τη εχο κολιση στην 4001 και ορισμενεσ σιχνοτητες δεν την ανιγη παρακαλο καπιος να με βοηθηση yan the men
Ναι, το πέρασα και έχω το ίδιο θέμα.. Αργή απόκριση στις εντολές του τ/χ.
Εχει ξανασυμβεί (lol)
Δεν υπάρχει κλώνος και δε γνωρίζω κάτι για νέο δέκτη.
Λάβε υπόψη σου και τη διαφορά των 110/220 Volt πριν παραγγείλεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.