AZBox Elite/Premium, part II

Με την τοποθέτηση του DVB-T ανιχνευει τα κανάλια και τα βρίσκει .Μπορει κάποιος να μου πει σε ποια στηλη τα τοποθετεί και πως τα βρίσκει μετά ?

Όλα τα κανάλια, sat και επίγεια τα αποθηκεύει μαζί. Κάθε κανάλι δίπλα του δείχνει από ποιο tuner είναι. Α είναι το δορυφορικό και Β το επίγειο. Επίσης μπορείς να επιλέξεις να σου δείξει κανάλια μόνο από συγκεκριμένο tuner ή και από τα 2 ταυτόχρονα.

Απ οτι δοκίμασα πρεπει να πας στο μενού με τα ALL να πατήσεις το μπλε κουμπί και βγαινουν μόνο τα επιγεια . Δεν τα βαζει στη λίστα με ολα τα κανάλια .Απλά αλλάζει τα tuner

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Πριν κανεις εναρξη ανιχνευσης στις μπάρες ειχες σήμα ?

Οχι σημα δεν ειχα ...Mολις ομως εκανα εναρξη ανιχνευσης εμφανιστηκε η μπαρα τoυ σηματος σχεδον full 99,9.....Aν σκαναριστουν τα καναλια απο την ανιχνευση νομιζω οτι βαζοντας ενα καναλι ψηφιακο να δεις βλεπεις την μπαρα του σηματος full..:)

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Με την τοποθέτηση του DVB-T ανιχνευει τα κανάλια και τα βρίσκει .Μπορει κάποιος να μου πει σε ποια στηλη τα τοποθετεί και πως τα βρίσκει μετά ?

Πηγαινεις εκει που βλεπεις τους δορυφορους...Εκει μαζι με τους αλλους δορυφορους προστειθεται αυτο..."0,0 DVB-Terrestrial"Εκει βρισκονται τα ψηφιακα της DIGEA οπως και της ΕΡΤ.
Σορυ που δεν απαντησα εγκαιρως,ελειπα για δουλειες γι'αυτο .:)

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Τελικά δεν κρατήθηκα και το πέρασα κι εγώ εχθές το βράδυ. Αλλωστε είχα προβλήματα με την τελευταία έκδοση 0.9.4487.
Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Το έξτρα πάνελ της KDG "μιλάει" μόνο Ισπανικά? Καλύτερη εμφάνιση, όμορφα εικονίδια και αρκετές παρεμβάσεις μέσω του δικού του πανελ. Ολα αυτά υποδηλώνουν ότι ο δέκτης θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα αλλά για την ώρα η εξέλιξη του λογισμικού του παραμένει δέσμια της Opensat.
Περισσότερα προσεχώς.

Οταν το περνας και μετα ...μονο στο εχτρα πανελ ειναι ισπανικα?στο κανονικο ειναι αγγλικα η αλλαζει και αυτο?...:)

2010.02.28

azbox-0.9.4585-patch.bin

46.11

MBaf5ec0e0fef57fc8cb933635fccbe5eb

mediaplayer: stored latest used path
setup: manage radio wallpaper
improved mpeg2ts support
added unicode id3 tag version 2 + png cover
dvb-c: added new tp 482/490
iptv record + timeshift
improved udp streaming behavior
fixed hdd format gui over hdmi
blindscan: fixed motor issue

Καλημερα παιδια!!!Εχω μεγαλο προβλημα στον Azbox.Μεσα απο τις ρυθμισεις εκανα μια βλακεια οσο αναφορα το τμημα της προβολης εβαλα 1080p πηγε να φορτωσει και εκτοτε τα βλεπω ολα μαυρα...πως θα διορθωσω το προβλημα?

Για σας και παλι,με καθυστερησε το τελωνειο αλλα τον εχω στα χερια μου τον δεκτη..Εχει firmware 0.9.2238TD210SP,οι απαιτησεις μου,εχοντας απλα ενα LNB στον hotbird,ειναι περισοτερο στις δυνατοτητες που εχει ως media player & web brownser,οποτε θελω να ρωτησω αν οπως σε αλλους δεκτες υπαρχει καποια σειρα απο updates που πρεπει να γινουν,η απλα περναω ενα απο τα τελευταια που προτεινεται εδω?????

@ samiotis
οχι μονο δεν διορθωσαν τιποτε αλλα δημιουργησαν και νεο bug (αν βλεπεις xvid αρχειο και ενεργοποιήσεις τους υποτιτλους .srt χανεται η εικονα

@ rocker
με ποιον τροπο εχεις συνδεσει τον δεκτη με την tv? hdmi,scart

@ tropikano
oxi δεν χρειαζεται να κανεις διαδοχικη αναβαθμιση περνας κατευθειαν το image που θελεις

Καλημερα παιδια!!!Εχω μεγαλο προβλημα στον Azbox.Μεσα απο τις ρυθμισεις εκανα μια βλακεια οσο αναφορα το τμημα της προβολης εβαλα 1080p πηγε να φορτωσει και εκτοτε τα βλεπω ολα μαυρα...πως θα διορθωσω το προβλημα?

πάτα στο remote το κουμπί resolution 3-4 φορές μέχρι να ολοκληρωθεί η ρύθμιση, αν δεν πιάσει αυτό τότε σύνδεσε τον δέκτη με scart και ξανακάντο

@ rocker
με ποιον τροπο εχεις συνδεσει τον δεκτη με την tv? hdmi,scart

Με Hdmi Φυσικα..
τοτε δοκιμασε το εξης ανοιξε το καπακι του δεκτη, πανω στην μητρικη εχει μια μπαταρια (σε ορθια θεση) βγαλτην για δυο -τρια λεπτα και ξαναβαλτην συνδεσε τον δεκτη στο ρευμα και αστον να μπουταρει το πιθανοτερο ειναι οτι το bug εχει θα εχει φυγει

παιδια λιγι βοηθηα θα ηθελα εχο περασι την αναβαθμηση kbg 0.4348 με usb μεχρη εδο ολα καλα σημερα ειπα να περασο την τελευτεα αναβαθηση αλλα δεν μπορο την βρησκη στο usb αλλα δεν με αφηνη να την περασο ενο η 0.4548 του KBG την περναει εχει κανισ το ειδιο προβλημα λιγι βοηθηα παρακαλο yan the men