DimAsi
Supreme Member
Με την τοποθέτηση του DVB-T ανιχνευει τα κανάλια και τα βρίσκει .Μπορει κάποιος να μου πει σε ποια στηλη τα τοποθετεί και πως τα βρίσκει μετά ?
Πριν κανεις εναρξη ανιχνευσης στις μπάρες ειχες σήμα ?
Με την τοποθέτηση του DVB-T ανιχνευει τα κανάλια και τα βρίσκει .Μπορει κάποιος να μου πει σε ποια στηλη τα τοποθετεί και πως τα βρίσκει μετά ?
Τελικά δεν κρατήθηκα και το πέρασα κι εγώ εχθές το βράδυ. Αλλωστε είχα προβλήματα με την τελευταία έκδοση 0.9.4487.
Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Το έξτρα πάνελ της KDG "μιλάει" μόνο Ισπανικά? Καλύτερη εμφάνιση, όμορφα εικονίδια και αρκετές παρεμβάσεις μέσω του δικού του πανελ. Ολα αυτά υποδηλώνουν ότι ο δέκτης θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα αλλά για την ώρα η εξέλιξη του λογισμικού του παραμένει δέσμια της Opensat.
Περισσότερα προσεχώς.
Οταν το περνας και μετα ...μονο στο εχτρα πανελ ειναι ισπανικα?στο κανονικο ειναι αγγλικα η αλλαζει και αυτο?...![]()
Καλημερα παιδια!!!Εχω μεγαλο προβλημα στον Azbox.Μεσα απο τις ρυθμισεις εκανα μια βλακεια οσο αναφορα το τμημα της προβολης εβαλα 1080p πηγε να φορτωσει και εκτοτε τα βλεπω ολα μαυρα...πως θα διορθωσω το προβλημα?
τοτε δοκιμασε το εξης ανοιξε το καπακι του δεκτη, πανω στην μητρικη εχει μια μπαταρια (σε ορθια θεση) βγαλτην για δυο -τρια λεπτα και ξαναβαλτην συνδεσε τον δεκτη στο ρευμα και αστον να μπουταρει το πιθανοτερο ειναι οτι το bug εχει θα εχει φυγει@ rocker
με ποιον τροπο εχεις συνδεσει τον δεκτη με την tv? hdmi,scart
Με Hdmi Φυσικα..
Δεν κατάφερα να το δουλέψω.Μπορει καποιος να μου πει ποιες ακριβως παραμετρους βαζει στην ενδειξη Blind Scan παρακαλώ ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.