AZBox Elite/Premium, part II

το τελευταίο fw έχει προβλήματα απο ότι λένε στα φόρουμ, είναι γεμάτο bug
καλύτερα άφησε της KGD
αν επιμένεις πάντως τότε
1 - πέρασε το καινούριο fw στο usb και βάλτο στο δέκτη
2 - κάνε restart τον δέκτη
3 - επέλεξε απο το μενού format aplication area
4 - κάνε αναβάθμιση απο usb

Μπορει παρακαλώ κάποιος να γραψει με λεπτομερια πως μπορουμε να εκμεταλλευτουμε το fw της KGD ? Και να μας πει αν αξίζει ?

τοτε δοκιμασε το εξης ανοιξε το καπακι του δεκτη, πανω στην μητρικη εχει μια μπαταρια (σε ορθια θεση) βγαλτην για δυο -τρια λεπτα και ξαναβαλτην συνδεσε τον δεκτη στο ρευμα και αστον να μπουταρει το πιθανοτερο ειναι οτι το bug εχει θα εχει φυγει

Αδελφε το δοκιμασα ...Εβγαλα την μπαταρια Αλλα παλι τα ιδια μου κανει και μου γραφει EPG Terminado ok...Δηλαδη το ιδιο μυνημα!?!?!?και τα παντα μαυρα..ενω με σκαρτ ολα οκ!!! αλλα τι να το κανω το scart οταν εχω HD δεκτη...Μηπως να εβγαζα το επειγιο tuner για την DIGEA?

δοκιμασε κατι τελευταιο βαλέ καποιο παλαιοτερο λογισμικο αφου κανεις πρωτα φορματ την application area και αν δεν δουλεψει και τοτε μαλλον εχεις προβλημα στο hardware

το τελευταίο fw έχει προβλήματα απο ότι λένε στα φόρουμ, είναι γεμάτο bug
καλύτερα άφησε της KGD
αν επιμένεις πάντως τότε
1 - πέρασε το καινούριο fw στο usb και βάλτο στο δέκτη
2 - κάνε restart τον δέκτη
3 - επέλεξε απο το μενού format aplication area
4 - κάνε αναβάθμιση απο usb
λοιπον κανο αναβαθμιση απο usb αλλα μου λει αναβαθμιση ερρορ 1 διαβαζη την αναβαθμιση αλλα τηνπερναει πολυ γριγορα ενο την 0.4348 του kgd την περναι κανονικα δοκιμασα και αλλαις πειο παλιες αλλα το ειδειο παντα της εβαζα μεσο του σετινκ στην αναβαθμιση που λει απο ιδερνετ η usb και παντα ηταν ενταξη αλλα με την kgd εχο αυτο το προβλημα τη γινετε καπια βοηθηα ευχαριστο yan the men

λοιπον κανο αναβαθμιση απο usb αλλα μου λει αναβαθμιση ερρορ 1 διαβαζη την αναβαθμιση αλλα τηνπερναει πολυ γριγορα ενο την 0.4348 του kgd την περναι κανονικα δοκιμασα και αλλαις πειο παλιες αλλα το ειδειο παντα της εβαζα μεσο του σετινκ στην αναβαθμιση που λει απο ιδερνετ η usb και παντα ηταν ενταξη αλλα με την kgd εχο αυτο το προβλημα τη γινετε καπια βοηθηα ευχαριστο yan the men

οταν σου κανει στην αναβαθμηση γρηγορα το τριτο απο τα τεσσερα βηματα και μπουταρει ο δεκτης μην βγαζεις το στικακι αλλα ξανακανε αναβαθμηση συνηθως την δευτερη φορα την κανει κανονικα μονο που την πρωτη φορα θα πρεπει να κανεις φορματ την application area

όταν είχα πρωτοβάλει το fw της KGD (4295) είχε κολλήσει και σε μένα άγρια ο δέκτης σε σημείο να μήν ανοίγει κάν.
τελικά έβγαλα τον σκληρό απο μέσα και όλα δούλεψαν κανονικά (για τον premium πάντα)

Ενα ακομα προβληματακι,προσπαθω να ρυθμησω την ip>wlan/static και δεν μου κραταει τις ρυθμισεις,μονο τα dns ολα τα αλλα τα χανει,που μποριε να αφειλεται αυτο?

Θα κάνετε format application area και μετά πέρασμα από usb όποιου firmware θέλετε το οποίο θα το ονομάσετε patch.bin.

Καλησπερα στην παρεα!!!Εχω τον Azbox HD elite και απο χθες δεν μπορω να μπουταρω απο usb για να περασω καποιο image..Μου λεει no patch ενω το εχω βαλει με καταληξη .bin..παρεπιπτοντως τα προβληματα αρχισαν οταν περασα το FW της KGD..Μηπως πρεπει να περασω καποιο απο τα πρωτα Firmware και αν ναι τοτε πιο FW?
Ευχαριστω!!!:chinscratch:

Το στικάκι (ή ο δίσκος) αν έχει φορμαριστεί μέσα από τον azbox είναι σε ext3. Για να μπορέσει να δει ο azbox το patch.bin το στικ ή ο δίσκος πρέπει να είναι σε fat32 (ίσως και fat16).

Με απλά λόγια, φόρμαρε το στικάκι στο pc, γράψε το patch.bin και ξαναπροσπάθησε.

Καλησπερα στην παρεα!!!Εχω τον Azbox HD elite και απο χθες δεν μπορω να μπουταρω απο usb για να περασω καποιο image..Μου λεει no patch ενω το εχω βαλει με καταληξη .bin..παρεπιπτοντως τα προβληματα αρχισαν οταν περασα το FW της KGD..Μηπως πρεπει να περασω καποιο απο τα πρωτα Firmware και αν ναι τοτε πιο FW?
Ευχαριστω!!!:chinscratch:

αν το αρχείο είναι το patch.bin (άσχετα με την έκδοση έτσι πρέπει να λέγεται αλλιώς δεν το αναγνωρίζει) τότε είναι το σωστό.
-αν έχεις πάνω σε άλλη usb εξωτερικό δίσκο τότε βγάλτον.
-κάνε format στο usb σε fat και πέρνα μέσα το patch.bin
-κλείσε τον δέκτη απο τον κεντρικό διακόπτη στην πίσω μεριά του δέκτη
-βάλε το usb και άνοιξε τον διακόπτη
-αν σου ανοίξει το μενού αναβάθμισης, πρώτα κάνε "format aplication area'' και μετά πέρνα το fw που θέλεις.
-αν θές να βάλεις παλιότερο fw τότε συνήθως βάζουν το 3877 που είναι το τελευταίο επίσημο

Δοκίμασε με αυτά και εδώ είμαστε

Ευχαριστω για τις απαντησεις που δεχτηκα !!Τα δοκιμασα αυτα που που ειπατε και δουλεψε,εβαλα ενα σχετικα παλιο Firmware και εκανε !!!boot!!!Bεβαια τωρα νιωθω γυμνος γιατι δεν εχω το server για τα plug-in ...ξερει καποιος το link για να το βαλω μεσω Azbox για να κατεβουν?

Ευχαριστω για τις απαντησεις που δεχτηκα !!Τα δοκιμασα αυτα που που ειπατε και δουλεψε,εβαλα ενα σχετικα παλιο Firmware και εκανε !!!boot!!!Bεβαια τωρα νιωθω γυμνος γιατι δεν εχω το server για τα plug-in ...ξερει καποιος το link για να το βαλω μεσω Azbox για να κατεβουν?

azboxworld.com

δουλεύει κανείς το blind scan του azbox?ποτέ δεν κατάφερα να βρω κανάλι μαυτόν τον τρόπο και λέω μήπως κάνω κάτι λάθος! Υπάρχει τρόπος να scanarei όλα τα symbol rate kai FEC? γτ ειδικά τα SR είναι παααρα πολλά :P

Γίνεται σε μια λίστα αγαπημένων να βάλεις και επίγεια και δορυφορικά κανάλια;

NAI μετα πατα το μπλε κουμπι για να διαλεξεις και τα δυο τυνερ ενεργα:operator: