AZBox Elite/Premium, part II

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

ΝΕΟ FW

Επειδη δεν εχει ανεβει στο επισημο site κατεβαστε το απο το
http://fw.azupd.nl/
και απο οτι ακουγεται μεχρι τελους του μηνα? θα εχουν ετοιμο και fw με εντελως διαφορετικα GUI και background
Τελικά ανέβηκε και επίσημα.

azbox-0.9.4923
*added new movie subtitle menu option
*fixed seek in wma
*fixed detection of avi duration time
*corrected sub file format

http://fw.azupd.com/

παιδια με την 0,9,4923 εχω προβλημα με την λιστα καναλιων χανει καποια απο τα αλαπημενα μου και μερικα αλλα τα μπερδευει γενικα δεν δεχεται την λιστα καναλιων οπως την ειχα φταξει!! το εχει εντοπισει καποιος αλλο αυτο το προβλημα!!! αν ναι ας το αναφερει!!! σ εμενα τελικα καλυτερα παιζει η 0,9,4911!!!

Παιδια το 4911 και 4923 δεν ειναι το ιδιο FW το μεν πρωτο ειναι γραμμενο απο προγραμματιστες της impex-sat και το δευτερο απο προγρμματιστες της celrun και απο οτι ακουγεται μας ερχεται και νεο εντελως διαφορετικο?γραμμενο απο προγραμματιστες της azbox.
Eνημερωτικα και παντα κατα την προσωπικη μου αποψη (που μπορει να μην ειναι και η σωστοτερη) το 4911 ειναι καλυτερο

Σαν χαρούμενος καταναλωτής που είμαι πέρασα την .4923 και δεν εντόπισα δυσλειτουργίες.
Ομως αυτό το παιχνίδι με τις διαφορετικές εκδόσεις λογισμικού πρέπει να σταματήσει.
Ας αναγράφεται ρητώς ποια ομάδα αναπτύσσει την κάθε έκδοση ώστε να γνωρίζει ο καθένας τι φοράει στον δέκτη του.

φιλε αλεχ στον premium plus εχει προβλημα με τις λιτσες καναλιων!!! εσυ ποιο μοντελο εχεις γιατι οπως εχω διαπιστοσει ενω τα τρια μοντελα του azbox περνουν το ιδιο λογισμικο δεν δουλευουν το ιδιο και στα τρια!! η αποψη σου ποια ειναι!!!

Eνημερωτικα και παντα κατα την προσωπικη μου αποψη (που μπορει να μην ειναι και η σωστοτερη) το 4911 ειναι καλυτερο

Σε ποιόν τομέα;

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

φιλε αλεχ στον premium plus εχει προβλημα με τις λιτσες καναλιων!!! εσυ ποιο μοντελο εχεις γιατι οπως εχω διαπιστοσει ενω τα τρια μοντελα του azbox περνουν το ιδιο λογισμικο δεν δουλευουν το ιδιο και στα τρια!! η αποψη σου ποια ειναι!!!
Τον Elite έχω και σε καμία από τις πρόσφατες αναβαθμίσεις δεν είχα πρόβλημα με τις λίστες καναλιών.
Μάλιστα ο δέκτης διαχειρίζεται 16 δορυφόρους μέσω του πρωτοκόλλου Diseqc 1.1

Παιδια πως μπορουμε να εχουμε το Epg καποιου πακετου στον azbox??
Regards dbfan

Εχοντας κανει εγγραφη,σε σκληρο απο τον azbox,τους περισσοτερους αγωνες του μουντιαλ,απο ZDF HD,Das Erste HD και ITV HD σε 5.1,αναπαραγαγοντας το,αν κι εχει 2 επιλογες audio,και στα 2 παιζει στερεο...
Καμμια ιδεα?

IPTV. παίδες, έχω περάσει κάποια κανάλια με το αρχείο http_streams.txt, μπορώ και τα επιλέγω μέσα από το azbox, αλλά έχω απλά μια blank screen. ούτε εικόνα, ούτε ήχος.
Το μηχάνημα είναι κανονικά στο internet (έχω πχ youtube και παίζουν video), έχω βάλει το τελευταίο firmware (4923) αλλά τζίφος.
Τέλος εκτός των υπολοίπων καναλιών, έκανα και δοκιμές με το κανάλι MIRTV mms://213.232.226.11/MIRTV_300 το οποίο παίζει κανονικότατα στο pc. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να μπορεί να φταίει;

Παιδιά έχω original κάρτα σε irdeto cam στον premium hd ,όταν γυρίζω από επίγεια ψηφιακά δεν ανοίγει τα κανάλια και πρέπει να κάνω reboot τον δέκτη.
Καμιά ιδέα ;
Ευχαριστώ

IPTV. παίδες, έχω περάσει κάποια κανάλια με το αρχείο http_streams.txt, μπορώ και τα επιλέγω μέσα από το azbox, αλλά έχω απλά μια blank screen. ούτε εικόνα, ούτε ήχος.
Το μηχάνημα είναι κανονικά στο internet (έχω πχ youtube και παίζουν video), έχω βάλει το τελευταίο firmware (4923) αλλά τζίφος.
Τέλος εκτός των υπολοίπων καναλιών, έκανα και δοκιμές με το κανάλι MIRTV mms://213.232.226.11/MIRTV_300 το οποίο παίζει κανονικότατα στο pc. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να μπορεί να φταίει;
Για την πρώτη ερώτηση μάλλον τα ip stream που έχεις έχουν πλέον σταματήσει.Για την δεύτερη ερώτηση δεν υποστηρίζει ακόμα mms stream

Παιδιά έχω original κάρτα σε irdeto cam στον premium hd ,όταν γυρίζω από επίγεια ψηφιακά δεν ανοίγει τα κανάλια και πρέπει να κάνω reboot τον δέκτη.
Καμιά ιδέα ;
Ευχαριστώ

Δοκίμασε κατευθείαν την κάρτα στο card slot του δεκτη

Εχοντας κανει εγγραφη,σε σκληρο απο τον azbox,τους περισσοτερους αγωνες του μουντιαλ,απο ZDF HD,Das Erste HD και ITV HD σε 5.1,αναπαραγαγοντας το,αν κι εχει 2 επιλογες audio,και στα 2 παιζει στερεο...
Καμμια ιδεα?

Έχεις επιβεβαιώσει ότι παίζει 5.1 ο Azbox ? Βάζω την οπτική έξοδο στο PC αλλά δεν έχω καταφέρει να ακούσω ποτέ 5.1 είτε από δορυφορικά κανάλια είτε από mkv αρχείο... :nounder:

Έχεις επιβεβαιώσει ότι παίζει 5.1 ο Azbox ? Βάζω την οπτική έξοδο στο PC αλλά δεν έχω καταφέρει να ακούσω ποτέ 5.1 είτε από δορυφορικά κανάλια είτε από mkv αρχείο... :nounder:

Παιζει...
Και dd και Dts
To dd το εχω δοκιμασει κι απο δορυφορικα:deluxe music,zdf hd,servus και φυσικα Dts απο mkv
Μηπως τις ρυθμισεις του ηχου στα settings?
Εγω εχω προβλημα στην αναπαραγωγη,απο το σκληρο,εχοντας επιλογες ηχου οσες και το καναλι που εγραψα,σε ολες τα αναπ/γει με 2καναλο ηχο

Για την πρώτη ερώτηση μάλλον τα ip stream που έχεις έχουν πλέον σταματήσει.Για την δεύτερη ερώτηση δεν υποστηρίζει ακόμα mms stream

Μπορείς να μου δώσεις ένα stream που δουλεύει σίγουρα σήμερα-αύριο, ώστε να το κάνω ένα test? thanks

Παιζει...
Και dd και Dts
To dd το εχω δοκιμασει κι απο δορυφορικα:deluxe music,zdf hd,servus και φυσικα Dts απο mkv
Μηπως τις ρυθμισεις του ηχου στα settings?
Εγω εχω προβλημα στην αναπαραγωγη,απο το σκληρο,εχοντας επιλογες ηχου οσες και το καναλι που εγραψα,σε ολες τα αναπ/γει με 2καναλο ηχο

Tι ρυθμισεις ηχου εχεις βαλει;

Eυχαριστω Στελιο...οτι εχεις RAW εγω το ειχα PCM και το default ηταν Off, εχει διαφορα;
(Πληροφοριακα ο ΑΖ ειναι συνδεδεμενος με Onkyo 607).