AZBox Elite/Premium, part II

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Και με το παραπανω, κατεβασε την τελευταια εκδοση (3.0) που συνδεεται με το KingOfSat και σου κατεβαζει ανανεωμενες λιστες καναλιων απ'οποιον δορυφορο θες.

Το δοκίμασα εχθές το βράδυ. Είναι ΠΟΛΥ ανώριμο ακόμη.
1 Είναι λιγο δυσνόητο στην αρχή, μέχρι να το συνηθήσεις
2 Βγάζει μυνήματα λάθους εαν επιλέξεις πολλούς δορυφόρους
3 Το σημαντικότερο (σε μένα τουλάχιστο) σε ΟΛΑ τα κανάλια από ΟΛΟΥΣ τους δορυφόρους βγαίνει μήνυμα "ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ". Μόλις έσβησα τις λίστες αυτές και τα περνάω manual. Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν. Προβληματίζομαι πάντως μην έκανα εγώ τίποτα αν και δεν το νομίζω. Απο την άλλη βεβαια τέτοιο bug να ξέφυγε ;

Το αναφέρω μην τυχόν και βγάλουμε καμια άκρη.
Σίμος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Αν ομως δεν εισαι πολυ σχετικος, καλυτερα να το αποφυγεις, γιατι μπορει να κανεις ζημια στο λογισμικο του δεκτη.

ωχχχχ......... εχουμε και τετοια; ναι μα δεν γινεται να μην το "μαστορεψω" το μηχανακι. αν το καψω το 'καψα :smash:

Καλημερα!!!Καποιος μπορει να μου δωσει καποιο link για τις αρχικες αναβαθμισεις του Azbox,γιατι δεν βλεπει ο δεκτης κανενα FW απο τα προσφατα,το ειχα παθει και παλιοτερα αυτο και λυθηκε βαζοντας αρχικο FW αλλα το εχασα και δεν μπορω να βρω αρχικο FW τωρα??!??
Ευχαριστω!!!

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Καλημερα!!!Καποιος μπορει να μου δωσει καποιο link για τις αρχικες αναβαθμισεις του Azbox,γιατι δεν βλεπει ο δεκτης κανενα FW απο τα προσφατα,το ειχα παθει και παλιοτερα αυτο και λυθηκε βαζοντας αρχικο FW αλλα το εχασα και δεν μπορω να βρω αρχικο FW τωρα??!??
Ευχαριστω!!!

Όταν λες ότι δεν βλέπει κανένα FW τι θες να πεις???

Ευχαριστω!!!

http://www.hd-box.info/index.php?section=downloads&category=15

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

ωχχχχ......... εχουμε και τετοια; ναι μα δεν γινεται να μην το "μαστορεψω" το μηχανακι. αν το καψω το 'καψα :smash:
Απλα, να προσεξεις να μη διαγραψεις καποιο αρχειο απο τη root του δεκτη! (και σιγουρα δε θα το καψεις, τουλαχιστον με το FTP, το πολυ-πολυ να πρεπει να ξαναπερασεις το λειτουργικο του)-bye-

μαλιστα.. λοιπον θελω να κανω την συνδεση με το ρουτερ αλλα δεν. στην επιλογη Internet εχω WI-FI, Δυναμηκη IP. αλλα δεν περνει αυτοματα ip, ουτε subnet gateway dsn ... τα περναει μονο χειροκινητα; και αν ναι ολο αυτο το κατεβατο που μου ζηταει που μπορω να το δω απ το pc ωστε να τα περασω χειροκινητα;
γιατι ομως να μη τα περναει αυτοματα...

τα περναει αυτοματα φιλε μου εκτος και αν ειναι θεμα αναβαθμισει οπως ειχαν και καποια παιδια πριν λιγους μηνες!!! δοκιμασε με αλλη αναβαθμιση πιο παλια!!! εγω δεν μπορω να σου πω με πια αναβαθμιση γιατι με τον azbox premium plus+ δεν ειχε τετοια θεματα!!! καλο βραδι στην παρεα!!!!

τον plus εχω και εγω. θα δοκιμασω ξανα αργοτερα να δω μηπως.. που θα βρω τις παλιες και γενικα τις αναβαθμισεις και πως θα την περασω;
ευχαριστω και ζητω κατανοηση.. :D

οκ περασα την τελευταια. 0.9.5006. εγινε και η συνδεση ενσυρματα. γιατι ασυρματα με την καμια.. οτι και αν εκανα να συνδεθω με wi-fi δεν συγκινηθικε. παιζει να εχει προβλημα το wi-fi του δεκτη;

οκ περασα την τελευταια. 0.9.5006. εγινε και η συνδεση ενσυρματα. γιατι ασυρματα με την καμια.. οτι και αν εκανα να συνδεθω με wi-fi δεν συγκινηθικε. παιζει να εχει προβλημα το wi-fi του δεκτη;
το ρουτερ ειναι κλειδωμενο? Εαν ναι κοιταξε στο ονομα που εχεις να μην εχει καποιο κενο.

το ρουτερ ειναι κλειδωμενο? Εαν ναι κοιταξε στο ονομα που εχεις να μην εχει καποιο κενο.

κλειδωμενο. το ξεκλειδωσα του εβαλα χειροκινητα τα ip κτλ παταω συνδεση και μου γραφει ολοκληρωθηκε. παω να μπω π.χ στο youtube αλλα δεν.. με ethernet ολα καλα.

Μήπως δεν έχεις καλό σήμα εκεί που έχεις τον δέκτη?Υπάρχει στο μενού μια επιλογή που κάνει τεστ στην ταχύτητα internet,δοκίμασε να το κάνεις να δεις τι σου βγάζει.

Last edited:
Μήπως δεν έχεις καλό σήμα εκεί που έχεις τον δέκτη?Υπάρχει στο μενού μια επιλογή που κάνει τεστ στην ταχύτητα internet,δοκίμασε να το κάνεις να δεις τι σου βγάζει.

ειναι περιπου 4 μετρα. στο τεστ μου γραφει 757.691Κ bps.

Άλλη wifi συσκεύη έχεις ? Αυτή παίρνει από DHCP και βλέπει κανονικά internet ?

Απλά μήπως το πρόβλημα είναι στο wifi ή στις ρυθμίσεις του router.

Παράξενο βάσει αυτών που λες έπρεπε να δούλευε.Έχεις βάλει manual ip η auto?

αν βαλω wi-fi - δυναμικη ip παταω Ρυθμιση και μου γραφει σφαλμα..
αν βαλω στατικη ip και περασω ip, gateway κτλ χειροκινητα παταω Ρυθμιση γραφει ολοκληρωθηκε αλλα στον ελεχγο ταχυτητας μου γραφει Σφαλμα "internet μη διαθεσιμο"...

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Άλλη wifi συσκεύη έχεις ? Αυτή παίρνει από DHCP και βλέπει κανονικά internet ?

Απλά μήπως το πρόβλημα είναι στο wifi ή στις ρυθμίσεις του router.

ναι εχω και δουλευουν κανονικα.

Έχεις το τελευταίο image πάνω?Αν βγάζει σφάλμα με auto ρυθμίσεις το κόβω για πρόβλημα στην κάρτα.Αν δεν δουλεύει auto δεν προκειτε να σου δουλέψει ούτε με static..Τα DNS δεν πρέπει να είναι 0.