AZBox Elite/Premium, part II

Έχεις το τελευταίο image πάνω?Αν βγάζει σφάλμα με auto ρυθμίσεις το κόβω για πρόβλημα στην κάρτα.Αν δεν δουλεύει auto δεν προκειτε να σου δουλέψει ούτε με static..Τα DNS δεν πρέπει να είναι 0.

το τελευταιο εχω. οπως ειπα το DSN2 με ethernet 0 ειναι αλλα δουλευει μια χαρα. οταν λες προβλημα στην καρτα ???

το τελευταιο εχω. οπως ειπα το DSN2 με ethernet 0 ειναι αλλα δουλευει μια χαρα. οταν λες προβλημα στην καρτα ???
Ναι ο provider δίνει το 1 που είναι το βασικό και το 2 που είναι εναλλακτικό,Αν απλά αν τύχη κάτι και υπάρχει πρόβλημα με τα dns και το 2 ειναι 0, τότε δεν θα έχεις internet.Θέλω να πω ότι ίσως έχει πρόβλημα η κάρτα wifi του azbox.

Ψαξτο ακόμα λίγο.δώσε ipcοnfig /all από έναρξη-εκτέλεση -cmd και ότι δεις εκεί εκτός από την ip (αυτή βάλε μια μεγαλύτερη) βάλε τα dns και όλα τα σχετικά στον azbox και κοίτα τι θα κάνει.

Sory tο κάνω edit γιατί έκανα λάθος την εντολή.Έτσι βλέπεις και τα dns.

Last edited:
γιατι να μην τα περνει απο μονο του;; εσυ το εχεις ασυρματα; στο DNS2 σου εχει βγαλει αριθμο;
οκ ειδα τι γινετε στο ipconfig, πανικος. και; πολλα ειδα τιποτα δεν καταλαβα!! εκτος απο τα ip...

Ναι ο δικός μου πριν χαλάσει δούλευε μια χαρά με key και χωρείς key και με dhcp (αυτόματα) αλλα και με static στο wifi.Μονο τα πρώτα image είχαν πρόβλημα στο wifi.Αν δεν τα καταλαβαίνεις κανε τα εδώ paste να σου πω πως θα τα βάλεις στον δέκτη.

Το βάζω εδώ χωρίς να ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί. Όσο έψαξα πάντως δεν το βρήκα.
ITV HD στον AZBox (Οδηγίες προς ναυτιλλομένους)

Πάμε στον δορυφόρο Eurobird 1 Astra 2A/2B/2D (28.5° E)
Κάνουμε scan στον transponder 11428/Horizontal
Βγάζει 1 τηλεοπτικό και 5((νομίζω) ραδιοφωνικά κανάλια
Το τηλεοπτικό είναι το 10510 (Μόνο νούμερο καθόλου ονόματα)
Το 10510 ΕΙΝΑΙ το ITV HD που δείχνει τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια σε HD (Champions League κτλ)

Καλές θεάσεις
Σίμος

εστω ενσυρματα. τι αλλο πρεπει να περασω στον δεκτη; δεν θελω να κανω κατι συγκεκριμενο για την ωρα, απλα θελω να τα περασω ολα!! ;)

εστω ενσυρματα. τι αλλο πρεπει να περασω στον δεκτη; δεν θελω να κανω κατι συγκεκριμενο για την ωρα, απλα θελω να τα περασω ολα!! ;)

π.χ κατεβασα απο sat universe to Gbox 2.1A. εχει μεσα ενα φακελο bin ενα keys και δυο αρχεια: gbox.sg και openxcas.conf.
οταν ανοιγω το MaZ με FTP που θα τα βαλω ολα αυτα;

και.. με το ιδιο προγραμμα στο Configuration εχει πολλα και διαφορα plugins. π.χ BISS.Plugin. το κατεβαζω και βαζω τα αρχεια χυμα στον δεκτη εκει που λεει plugins η μεσα σε ενα φακελο;

π.χ κατεβασα απο sat universe to Gbox 2.1A. εχει μεσα ενα φακελο bin ενα keys και δυο αρχεια: gbox.sg και openxcas.conf.
οταν ανοιγω το MaZ με FTP που θα τα βαλω ολα αυτα;

και.. με το ιδιο προγραμμα στο Configuration εχει πολλα και διαφορα plugins. π.χ BISS.Plugin. το κατεβαζω και βαζω τα αρχεια χυμα στον δεκτη εκει που λεει plugins η μεσα σε ενα φακελο;

Φίλε δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους ερωτήσεις.Μιλάς για παράνομη τηλεθέαση.

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Φίλε δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους ερωτήσεις.Μιλάς για παράνομη τηλεθέαση.
Φυσικα και επιτρεπονται! Δε ρωτησε πώς θα δει καναλια, ουτε ποια ειναι η διαδικασια, ουτε πού θα βρει κλειδια. Ρωτησε μονο πώς δουλευει ενα προγραμμα, και πώς στελνεις τα αρχεια στο δεκτη, νομιμοτατο! Αν εσυ θες να μαθεις πώς δουλευει ενα οπλο και ποσες σφαιρες παιρνει, εγινες και φονιας; Δε νομιζω...

Το φακελο Gbox το βαζεις μεσω FTP στο φακελο Plugins, αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω για τη συνεχεια. Το BISS.plugin το βαζεις σε ενα στικακι και το εγκαθιστας απο κει.

παιδια καλησπερα,

εχω ενα DM500 και θελω να παρω ενα HD δεκτη,αξιζει σαν αγορα ο AzBox Premium?...Θα τον χρησιμοποιησω μονο για δορυφορικη θεαση μιας και στο σαλονι εχω htpc και δεν προκειται να δω mkv απο το AzBox.

Σας ευχαριστω.

@Maximvs

Φίλε μου θα σου μιλήσω εγώ που τον απέκτησα πολύ πρόσφατα. Ο δέκτης όντως αξίζει τα χρήματα που ζητάει. Αλλά αφού έχεις ήδη HTPC ένα μεγάλο πλεονέκτημα του δέκτη πάει στράφι. Αν ψάχνεις για φθηνότερο δέκτη ρίξε και καμιά ματιά στις αγγελίες :laugh::laugh:

Σίμος

Last edited:
Eπιτελους μετά από πολύ παίδεμα και πάνω από 15 ημέρες ψαξίματος στο internet βρέθηκε η λύση για το jtag του azbox.Aφου έφαγα αρκετές ημέρες για να κάνω μετάφραση τα ρώσικα site,να κατεβάζω διάφορα αρχεια,να στήσω pc με linux,να βρω τα σωστά Pins στην πλακέτα μια και τα είχαν κάνει λάθος,να βάλω αντιστάσεις στην πλακέτα μια και στον pemium λείπουν,να ψάχνω να βρω φίλους να γνωρίζουν εντολές από linux,και και και πολλά ακόμα.Τελικά πριν λίγο ξεκίνησα την διαδικασία flashed της eprom για επισκευή του boot loader.Μια διαδικασία που θα πάρει περίπου 24 ώρες.Ελπίζω στο τέλος να εχω να σας πω καλά νέα και να αναστηθεί και πάλι ο δέκτης μου..:2thumb22sup:

Last edited:
Δημήτρη σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Επίσης καλό είναι από το πάθημά σου, να μάθουν και άλλοι που τρέχουν να φλασάρουν τα μηχανήματά τους με οτιδήποτε ανεβάζει κάποιος στο ιντερνετ. (Τα λέω να τα ακούω και εγώ)

Από την ΕΠΙΣΗΜΗ AZBox υπήρξε καμιά βοήθεια ; Γιατί είμαι σίγουρος οτι ΑΝ βοηθούσαν λίιιιιιιγο δεν θα χρειάζονταν

"...αρκετές ημέρες για να κάνω μετάφραση τα ρώσικα site,να κατεβάζω διάφορα αρχεια,να στήσω pc με linux,να βρω τα σωστά Pins στην πλακέτα μια και τα είχαν κάνει λάθος,να βάλω αντιστάσεις στην πλακέτα μια και στον premium λείπουν..."

Από περιέργεια ρωτάω αν και είμαι βέβαιος τι θα ακούσω.

Σίμος