Ασχετο, αλλα θελω να κανω μια επισημανση:
Σχεδον δυο μηνες (παρα μια εβδομαδα) εχουν να βγαλουν καινουργιο firmware για τους AzBox. Αυτο πρακτικα σημαινει 3 πραγματα:
1) Ή οτι τα εχουν παρατησει.
2) Ή οτι ειναι υπερ-σουπερ-ευχαριστημενοι με την τελευταια 0.5020 εκδοση και θεωρουν οτι λυθηκαν ολα τα bugs του δεκτη.
3) Ή οτι ετοιμαζεται επιτελους το τελικο firmware 1.x.x
Ασχετο, αλλα θελω να κανω μια επισημανση:
Σχεδον δυο μηνες (παρα μια εβδομαδα) εχουν να βγαλουν καινουργιο firmware για τους AzBox. Αυτο πρακτικα σημαινει 3 πραγματα:
1) Ή οτι τα εχουν παρατησει.
2) Ή οτι ειναι υπερ-σουπερ-ευχαριστημενοι με την τελευταια 0.5020 εκδοση και θεωρουν οτι λυθηκαν ολα τα bugs του δεκτη.
3) Ή οτι ετοιμαζεται επιτελους το τελικο firmware 1.x.x
απ'οσο ξερω ο geeko προσπαθει να γραψει απο το μηδεν ενα ολωσδιόλου νεο fw το οποιο δεν θα εχει καμια σχεση με τα μεχρι τωρα fw των κορεατων (και με το enigma ελπιζω) οποτε λογικα εαν εχουμε νεα θα τα εχουμε γυρω στα Χριστουγεννα
Δυστυχως ενα DVD Player εξωτερικο που δοκιμασα μεσω USB δεν το βλεπει καν.καλημερα παιδια, θελω να ρωτησω κατι περιεργο... γινεται να βαλουμε DVD στον azbox??σαν αυτα που βαζουμε στα pc...
Εδω εχω μερικες φωτο απο το enigma το οποιο ειναι ακομα σε πειραματικο σταδιο, με πολλες ατελειες και bugs.
Δυστυχως ενα DVD Player εξωτερικο που δοκιμασα μεσω USB δεν το βλεπει καν.
Φιλε μου bugs free λογισμικο δεν υπαρχει ουτε και προκειται να υπαρξει, εδω τα windows με υποστηριξη εκατομμυρίων δολαριων και εχουν ενα καρo bugs, το θεμα ειναι να εχουμε δυο FW (γιατι το ENIGMA για μενα τουλαχιστον δεν ειναι πανάκεια) με γρηγορη απόκριση και με οσο το λιγοτερο bugs γινεται και ολα τα αλλα (3rd part support) θα ερθουν με τον καιρο
το θεμα ειναι να εχουμε δυο FW με γρηγορη απόκριση και με οσο το λιγοτερο bugs γινεται
Ειναι ενα εξωτερικο Turbo-X DVD Player, που επαιρνε τροφοδοσια απο το δεκτη μεσω USB, αλλα δεν το αναγνωριζε.Ποιο DVD player είναι αυτό ; Τροφοδοσία είχε από το USB ή άλλη ξεχωριστή ;
BTW οι εικόνες από το enigma2 είναι από τον δικό σου δέκτη; Θέλω να πω, τα κατάφερες εσύ; είναι εύκολα; είχες προβλήματα;
Δυστυχως ενα DVD Player εξωτερικο που δοκιμασα μεσω USB δεν το βλεπει καν.
τσεκαρε την ip που σου δινει το maz αν ειναι η σωστη,με αυτην που εχει το μηχανημα κατ'αρχην.Ρε παιδιά, please...εγκατέστησα από την αρχή την 5020,με format application area, και η εγκατάσταση και του priority manager 1.8 από το usb stick έγινε με επιτυχία.Αλλά πλέον ΔΕΝ μπορώ καθόλου να συνδεθώ από το PC με το Maz3.0 για να επεξεργαστώ κανάλια ή να εγκαταστήσω plugins.Τι μπορεί να συμβαίνει; έκανα &restore system passwords από τον Priority Manager αλλά τίποτε..
tip κανείς;
Εννοείται ότι δίνω τη σωστή, δεν βάζω το 0.0 με το οποίο ξεκινάει το Μaz...
Στην καρτέλα Network Service τι πρέπει να έχω?
SSHD
FTP Server
Αρχείο Server
Dynamic DNS
Telnet Server
φοβάμαι ότι από κει την πατάω...
Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το sony DRX-S70U-W. έχει δική του τροφοδοσία και παίζει απροβλημάτιστα και στον azbox και στο egreat M-31B. απλά στον δέκτη δεν υπάρχει η δυνατότητα να δεις dvd ταινίες. Παίζει να το βρεις γύρω στα 30 στο πλαίσιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.