AZBox Elite/Premium, part II

Γίνεται, αλλά δεν μπορείς να αναπαράγεις dvd. Το αναφέρουν και στο forum τους. Υπάρχει απλά για να μπορείς να δεις είτε αρχεία βίντεο divx,mkv κτλ...

(αυτά ισχύουν σε μένα στον azbox elite , με έκδοση 4931)

Ασχετο, αλλα θελω να κανω μια επισημανση:
Σχεδον δυο μηνες (παρα μια εβδομαδα) εχουν να βγαλουν καινουργιο firmware για τους AzBox. Αυτο πρακτικα σημαινει 3 πραγματα:
1) Ή οτι τα εχουν παρατησει.
2) Ή οτι ειναι υπερ-σουπερ-ευχαριστημενοι με την τελευταια 0.5020 εκδοση και θεωρουν οτι λυθηκαν ολα τα bugs του δεκτη.
3) Ή οτι ετοιμαζεται επιτελους το τελικο firmware 1.x.x

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Σχεδον δυο μηνες (παρα μια εβδομαδα) εχουν να βγαλουν καινουργιο firmware για τους AzBox. Αυτο πρακτικα σημαινει 3 πραγματα:
2) Ή οτι ειναι υπερ-σουπερ-ευχαριστημενοι με την τελευταια 0.5020 εκδοση και θεωρουν οτι λυθηκαν ολα τα bugs του δεκτη.

εγω νομιζω οτι περιμενουν να ετοιμαστει το ανεξαρτητο Ε2 projiect για να πουν οτι βοηθησαν να βγει . :furious3:

παντως το 5020δεν ειναι και τελειως χαλια . . .

απ'οσο ξερω ο geeko προσπαθει να γραψει απο το μηδεν ενα ολωσδιόλου νεο fw το οποιο δεν θα εχει καμια σχεση με τα μεχρι τωρα fw των κορεατων (και με το enigma ελπιζω) οποτε λογικα εαν εχουμε νεα θα τα εχουμε γυρω στα Χριστουγεννα

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

απ'οσο ξερω ο geeko προσπαθει να γραψει απο το μηδεν ενα ολωσδιόλου νεο fw το οποιο δεν θα εχει καμια σχεση με τα μεχρι τωρα fw των κορεατων (και με το enigma ελπιζω) οποτε λογικα εαν εχουμε νεα θα τα εχουμε γυρω στα Χριστουγεννα

Εδω εχω μερικες φωτο απο το enigma το οποιο ειναι ακομα σε πειραματικο σταδιο, με πολλες ατελειες και bugs.

DSC00269.jpg

DSC00270.jpg

DSC00271.jpg

DSC00272.jpg

DSC00273.jpg

DSC00274.jpg

DSC00275.jpg

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

καλημερα παιδια, θελω να ρωτησω κατι περιεργο... γινεται να βαλουμε DVD στον azbox??σαν αυτα που βαζουμε στα pc...
Δυστυχως ενα DVD Player εξωτερικο που δοκιμασα μεσω USB δεν το βλεπει καν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Εδω εχω μερικες φωτο απο το enigma το οποιο ειναι ακομα σε πειραματικο σταδιο, με πολλες ατελειες και bugs.

Φιλε μου bugs free λογισμικο δεν υπαρχει ουτε και προκειται να υπαρξει, εδω τα windows με υποστηριξη εκατομμυρίων δολαριων και εχουν ενα καρo bugs, το θεμα ειναι να εχουμε δυο FW (γιατι το ENIGMA για μενα τουλαχιστον δεν ειναι πανάκεια) με γρηγορη απόκριση και με οσο το λιγοτερο bugs γινεται και ολα τα αλλα (3rd part support) θα ερθουν με τον καιρο

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Δυστυχως ενα DVD Player εξωτερικο που δοκιμασα μεσω USB δεν το βλεπει καν.

Ποιο DVD player είναι αυτό ; Τροφοδοσία είχε από το USB ή άλλη ξεχωριστή ;
Θα έπρεπε τουλάχιστο να το "δεί", γι' αυτό ρωτάω.

BTW οι εικόνες από το enigma2 είναι από τον δικό σου δέκτη ; Θέλω να πω, τα κατάφερες εσύ ; είναι εύκολα ; είχες προβλήματα ; You know οι συνηθεις ερωτήσεις που σου έρχονται βλέποντας τέτοια screens.

Σίμος

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Φιλε μου bugs free λογισμικο δεν υπαρχει ουτε και προκειται να υπαρξει, εδω τα windows με υποστηριξη εκατομμυρίων δολαριων και εχουν ενα καρo bugs, το θεμα ειναι να εχουμε δυο FW (γιατι το ENIGMA για μενα τουλαχιστον δεν ειναι πανάκεια) με γρηγορη απόκριση και με οσο το λιγοτερο bugs γινεται και ολα τα αλλα (3rd part support) θα ερθουν με τον καιρο

Δεν πάει έτσι ... Τα Windows έχουν 37 εκατομμύρια γραμμές κώδικα και είναι λειτουργικό σύστημα ! Εδώ τα bugs δεν είναι του Linux που έχει απο κάτω αλλά της υλοποίησης που βασίζεται σε συγκεκριμένα APIs.
Είναι σαν να έχει bug το πρόγραμμα που έχω γράψει εγώ χρησιμοποιώντας το Win32 API και να βρίζουμε τη Microsoft !

Πάντως πρέπει να πέσει πολλή δουλειά ακόμα για να γίνει σταθερό όπως πρέπει και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής (κι έχει πάρα πολλές !!)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

το θεμα ειναι να εχουμε δυο FW με γρηγορη απόκριση και με οσο το λιγοτερο bugs γινεται

Παντως η ταχυτητα των μενου (αν αυτο εννοεις αποκριση) ειναι πολυ καλυτερη στο enigma παρα στο τωρινο λογισμικο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Ποιο DVD player είναι αυτό ; Τροφοδοσία είχε από το USB ή άλλη ξεχωριστή ;
BTW οι εικόνες από το enigma2 είναι από τον δικό σου δέκτη; Θέλω να πω, τα κατάφερες εσύ; είναι εύκολα; είχες προβλήματα;
Ειναι ενα εξωτερικο Turbo-X DVD Player, που επαιρνε τροφοδοσια απο το δεκτη μεσω USB, αλλα δεν το αναγνωριζε.
Οι φωτο ειναι απο το δικο μου δεκτη, ειναι ευκολο να περασεις το enigma και να γυρισεις μετα στο παλιο λογισμικο, αλλα αυτα γινονται με τη βοηθεια του προγραμματος AZUp.

ΟΚ ευχαριστώ :a0210:
Με δεδομένο οτι στο βιντεάκι στο youtube ο πάνος το δουλεύει το dvd λεω μήπως είναι η τροφοδοσία. Μήπως αν δοκίμαζες (αν φυσικά έχει) ξεχωριστή τροφοδοσία και όχι από το USB ;

Σίμος

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το sony DRX-S70U-W. έχει δική του τροφοδοσία και παίζει απροβλημάτιστα και στον azbox και στο egreat M-31B. απλά στον δέκτη δεν υπάρχει η δυνατότητα να δεις dvd ταινίες. Παίζει να το βρεις γύρω στα 30 στο πλαίσιο.

Ρε παιδιά, please...εγκατέστησα από την αρχή την 5020,με format application area, και η εγκατάσταση και του priority manager 1.8 από το usb stick έγινε με επιτυχία.Αλλά πλέον ΔΕΝ μπορώ καθόλου να συνδεθώ από το PC με το Maz3.0 για να επεξεργαστώ κανάλια ή να εγκαταστήσω plugins.Τι μπορεί να συμβαίνει; έκανα &restore system passwords από τον Priority Manager αλλά τίποτε..
tip κανείς;

Ρε παιδιά, please...εγκατέστησα από την αρχή την 5020,με format application area, και η εγκατάσταση και του priority manager 1.8 από το usb stick έγινε με επιτυχία.Αλλά πλέον ΔΕΝ μπορώ καθόλου να συνδεθώ από το PC με το Maz3.0 για να επεξεργαστώ κανάλια ή να εγκαταστήσω plugins.Τι μπορεί να συμβαίνει; έκανα &restore system passwords από τον Priority Manager αλλά τίποτε..
tip κανείς;
τσεκαρε την ip που σου δινει το maz αν ειναι η σωστη,με αυτην που εχει το μηχανημα κατ'αρχην.

Εννοείται ότι δίνω τη σωστή, δεν βάζω το 0.0 με το οποίο ξεκινάει το Μaz...
Στην καρτέλα Network Service τι πρέπει να έχω?
SSHD
FTP Server
Αρχείο Server
Dynamic DNS
Telnet Server

φοβάμαι ότι από κει την πατάω...

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Εννοείται ότι δίνω τη σωστή, δεν βάζω το 0.0 με το οποίο ξεκινάει το Μaz...
Στην καρτέλα Network Service τι πρέπει να έχω?
SSHD
FTP Server
Αρχείο Server
Dynamic DNS
Telnet Server

φοβάμαι ότι από κει την πατάω...

SSHD Eνεργοποιημένο
FTP Server Eνεργοποιημένο
Αρχείο Server Απενεργοποιημένο
Dynamic DNS Απενεργοποιημένο
Telnet Server Eνεργοποιημένο

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το sony DRX-S70U-W. έχει δική του τροφοδοσία και παίζει απροβλημάτιστα και στον azbox και στο egreat M-31B. απλά στον δέκτη δεν υπάρχει η δυνατότητα να δεις dvd ταινίες. Παίζει να το βρεις γύρω στα 30 στο πλαίσιο.

Ευχαριστώ !

Και εγώ αν και δεν έχω εξωτερικό DVD λέω οτι παίζει σοβαρά να είναι πρόβλημα τροφοδοσίας. To USB θεωρητικά σχεδιάστηκε με την προοπτική και πιθανής τροφοδοσίας, όμως στην πράξη ΔΕΝ είναι πάντα έτσι. Ένα σωρό συσκευές, ειδικά storage devices χωρίς δική τους τροφοδοσία, έχουν προβλήματα διασύνδεσης με πολλές συσκευές (πχ εδώ δορυφορικοί δέκτες)

Σίμος