AZBox Elite/Premium, part II

pedia gia sas perasa tin v1.026 kai dektis kolise sto booting kamia idea?

Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει ένα αρχειάκι που λέγεται bootup.zip στο site του Enigma και οδηγίες πώς να το χρησιμοποιήσει κανείς ...

ΥΓ: Γράφε στα Ελληνικά σε παρακαλώ ...

παιδια γεια σας.το προβλημα μου εν μερη διορθωθηκε παιρνωντας την 1.0.27 στο usb με το booting του δεκτη εμφανιστηκε η ip στην vdf και ετσι περασα την 1.0.27 .απογοητευθηκα με το Ε2 οπως ειναι τουλαχιστον τωρα .και τωρα δεν μπορω να γυρισω στο κανονικο συμφωνα με τις οδηγειες αφου στο boot του δεκτη δεν εμφανιζεται η ip του δεκτη..

φιλε κανω οτι λεει το read me του azup 1.1 αλλα οταν βαζω το oficial δεν μου βγαζει την ip στην οθονη

δοκιμασε να ξαναεγκαταστησεις το Ε2 και μετα να επιστρεψεις στο official fw μονο που και τις δυο φορες που θα κανεις αναβαθμηση στο usb stick σου θα πρεπει να υπαρχει μονο το αναλογο αρχειο (Ε2 η official fw) και τιποτε αλλο

Last edited:
Δεν θα πρέπει πρώτα να "ξαναστηθεί" το δίκτυο-internet και στο φρεσκοφορεμένο E2; αλλιώς πώς θα πάρει IP ο δέκτης;

Εσείς που το "φορέσατε", τί διαφορές έχετε δει; πχ πιο γρήγορο μενού, κτλ κτλ και αν επιτέλους λειτουργεί το epg στα ελληνικά.

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Εσείς που το "φορέσατε", τί διαφορές έχετε δει; πχ πιο γρήγορο μενού, κτλ κτλ και αν επιτέλους λειτουργεί το epg στα ελληνικά.
Για πιο γρηγορο μενου δεν το συζηταμε, παει σφαιρα, σημερα θα βαλω και το τελευταιο που βγηκε και θα σου πω για EPG.

οταν στο usb υπαρχει το Ε2 την βλεπει την ΙP οταν βαλω oficial δεν την βλεπει οταν βαλω και το Ε2 μαζι στο usb την βλεπει αλλα τοAZup περναει το Ε2.για τον φιλο που ρωταει πως ειναι για μενα εινε γελειο τουλαχιστον στη μορφη που εινε τωρα.καμια σχεση με το τι προσφερει ο δεκτης με οριτζιναλ ενονοματη καποιων γραφεικων να δεν δουλευουν τα cam ..δεν πεζει ο μεντια πλειερ ολα τα αρχεια..δεν υπαρχει ενδειξη κλειδωμενο .. αστα να πανε το θεμα ειναι πως γυριζω πισω

το αρχειο του official fw πρεπει να εχει ονομασια patch.bin και οχι και την βερσιον π.χ 0.9.5020 patch.bin οσο για τα υπολυπα που γραφεις σχετικα με το Ε2 μην ξεχνας οτι ειναι αλφα βερσιον οποτε εχει πολυ δρομο ακομα για να γινει οπως το φανταζεσαι

Last edited:
φιλε νακατα καταλαβενω αυτα που λες και ετσι εινε . τωρα περασα την ποιο παλια Ε2 την 1.0.25 την τρεχω λιγο και μετα θα προσπαθησω να περασω την oficial που την ονομαζω οπως περιγραφης

Το χαβά μου εγώ...ξέρει κανείς ποιός είναι ο λόγος που ΕΙΔΙΚΑ ο PRENMIUM PLUS ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΙ στο project "enigma2"? Ο "αποκλεισμός" αυτός θα είναι δια παντός ή κάποια στιγμη θα βγει και γι' αυτόν ανάλογο fw;

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Το χαβά μου εγώ...ξέρει κανείς ποιός είναι ο λόγος που ΕΙΔΙΚΑ ο PRENMIUM PLUS ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΙ στο project "enigma2"? Ο "αποκλεισμός" αυτός θα είναι δια παντός ή κάποια στιγμη θα βγει και γι' αυτόν ανάλογο fw;

Απο ότι λέει το σχετικό site, θα βγεί σύντομα ....ανυπόμονε :rofl:

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Tο team ακομα δεν εχει πιασει τα tuner drvers για τον +.Γι'αυτο και η καθυστερηση.Βεβαια οι ανθρωποι ασχολουνται καθε μερα βγαζουν καινουριες βερσιον.Που εισαι openshit να δεις μεγαλεια..

@Mattias
πήρες τον Plus λόγω του ότι έχει καλύτερο (άρα και διαφορετικό) hardware. Εντάξει δεν είναι τεράστιες οι διαφορές αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Εμένα μου φαίνεται ΠΟΛΥ λογικό που το support στον plus αργεί. Το παράλογο θα ήταν να ξεκινούσαν από τον Plus που εξάλλου έχει και πολύ μικρότερο αριθμό κατόχων, σε σχέση με τα άλλα δύο μοντέλα.
Μην ξεχνάμε επίσης ΟΛΟΙ μας οτι ΔΕΝ πρόκειται για firmware ΕΠΙΣΗΜΟ. Θεωρητικά δε οι άνθρωποι που το γράφουν είναι ερασιτέχνες. Τίποτα δεν τους υποχρεώνει να το συνεχίσουν ή να παρέχουν support. Αν θέλουν αύριο το πρωί τα παρατάνε.
Στα λοιπά όπως προείπε ο Φίλιππος γράφουν καθαρά οτι θα υπάρξει support.

Σίμος

Σίμος