θα το φτιαξουν και αυτο νομιζω
εδω φτιαξαν blind search
δεν θυμαμαι ποτε μου σε δεκτη να προστεθικε ποτε αυτη η λειτουργια με το περας ενος χρονου
Κανένα απολύτως πρόβλημα με κόκκινο Irdeto cam. Πως συμπεριφέρεται το δικό σου και τι γενιάς είναι?Επίσης έχει ασυμβατότητα με irdetto cam,γνήσιο
Ακριβώς. Ο κάθε τυχαίος που πείστηκε να αγοράσει τον δέκτη με βάση τα χαρακτηριστικά του και ακούμπησε τα ωραία του λεφτά για να γίνει μπετα τεστερ..Ολα αυτα τα bug ποιος τα 'χει σημειωσει ?
Ο καθε τυχαιος ?
Ακριβώς. Ο κάθε τυχαίος που πείστηκε να αγοράσει τον δέκτη με βάση τα χαρακτηριστικά του και ακούμπησε τα ωραία του λεφτά για να γίνει μπετα τεστερ..
Κανένας δε διαφωνεί σε αυτό. Εχουν γίνει σημαντικά βήματα και σήμερα βρίσκεται σε καλό επίπεδο.προς το παρον το μονο σιγουρο ειναι οτι δουλευουν σκληρα για να αποκαταστησουν τα bugs,τους νεους οδηγους,την ταχυτητα συνδεσης στο δυκτιο καθως επισης και την ταχυτητα συνδεσης μεσω usb oσο για το ελληνικο epg λενε οτι θα το κοιταξουν μολις βρουν ευκαιρια καθως απο οτι λενε δεν πρεπει να ειναι κατι το πολυ δυσκολο αφου δουλευε στα πρωτα fw αλλα εχουν βαλει μια σειρα προτεραιοτητας και συμφωνα μ'αυτην βαδιζουν.
Ακριβώς. Ο κάθε τυχαίος που πείστηκε να αγοράσει τον δέκτη με βάση τα χαρακτηριστικά του και ακούμπησε τα ωραία του λεφτά για να γίνει μπετα τεστερ..
Ολα αυτα τα bug ποιος τα 'χει σημειωσει ?
Ο καθε τυχαιος ?
Ενα που δοκίμασα με κάρτα φίλου γνήσια της νωβα σταματούσε κάθε 2-3 λεπτά,γενιά δεν θυμάμαι ,είναι περίπου 2 χρονών το cam και το χρώμα του μωβ ,μάρκας {SCM MICROSYSTEMS},αλλά και χωρίς κάρτα μέσα πάλι σταματούσε καθε 2-3 λεπτά.Με ενα irdetto freecam παλιό δεν σταματούσε το cam αλλά έκανε πολλά παγώματα η εικόνα.Κανένα απολύτως πρόβλημα με κόκκινο Irdeto cam. Πως συμπεριφέρεται το δικό σου και τι γενιάς είναι?
ειμαι ΤΥΧΑΙΟΣ ???????? δεν μου το ειπαν οταν τον αγορασα.....................
και συ και γω και ολοι μας τυχαιοι ημαστε παλικαρι μου βλεπεις κανενας γονιος δεν παραγγελνει τα παιδια του συμφωνα με καποιες προδιαγραφες αλλα παντα εμεις οι τυχαιοι, (ο καθενας με τον τροπο του) κανουμε την διαφορα σ'αυτον τον κοσμο γιαυτο ασε τους μη τυχαιους να λενε εσυ απλως γλεντα το χομπυ σου στο κατω-κατω δεν ειδα πουθενα την opensat να λεει οτι οι χρηστες των προιντων τους ειναι τυχαιοι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.