AZBox Elite/Premium, part II

Σύμφωνα με τους υπέυθυνους θα ξανανέβει σύντομα.
Πάντως πρόλαβα να την περάσω και έχει πολύ καλή ταχύτητα στην εναλλαγή καναλιών σε σχέση με το προηγούμενο λογισμικό(γνώμη μου πάντα)

Πάντως παρά τις αναβαθμίσεις κάποια ζητήματα παραμένουν.
Επειδή εχθές το βράδυ ασχολήθηκα αρκετά με τον δέκτη, τουλάχιστον στην 0.9.4046 διαπίστωσα τα εξής:
- Δεν υπάρχει ακόμα ελληνικό EPG στα κανάλια της Νοβα (προφανώς πρόκειται για πολύ δύσκολο εγχείρημα!!)
- Πολύ αργές αλλαγές καναλιών
- Ενοχλητικές διακοπές σε ήχο DTS από την ψηφιακή σύνδεση (optical)
- Κόλλησε δύο φορές κατά το μπρος-πίσω μιας ταινίας .mkv (σπάνιο φαινόμενο)

Στα επουσιώδη:
Στον τομέα media player
- Κακή προσπέλαση της ταινίας με τα αριθμητικά πλήκτρα. (παγώματα πολλών δευτερολέπτων)
- Στην περίπτωση που υπήρχαν περισσότεροι υπότιτλοι έβλεπε μόνο τον πρώτο χωρίς δυνατότητα αλλαγής.
- Στην περίπτωση που υπάρχουν ενσωματωμένοι π.χ. αγγλικοί υπότιτλοι αγνοεί τους εξωτερικούς ελληνικούς (.srt)

Στα θετικά, διαπίστωσα βελτίωση της ποιότητας της εικόνας στα SD κανάλια με έξοδο 1080i.
Στον τομέα της δορυφορικής, αν εξαιρέσουμε τις αργές αλλαγές καναλιών, τα πάει μια χαρά. Σε παλαιότερα λογισμικά οι αλλαγές ήταν πολύ ταχύτερες, συνεπώς είναι κάτι που βελτιώνεται..

Για το epg της νοβα υπάρχει ένα θέμα από ότι μου έχουν πει γιατί η νοβα χρησιμοποιεί άλλο σύστημα σε σχέση με τους υπόλοιπους providers..

Σε δύο κανάλια που πρόλαβα και τσέκαρα εχθές το βράδυ (EinsFestival & Deluxe music) όντως υπάρχει διαφορά προς το καλύτερο...

Για τα θεματάκια του media player δεν το έχω δοκιμάσει γιατί πήρα το δέκτη περισσότερο για τα 4:2:2....

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Για το epg της νοβα υπάρχει ένα θέμα από ότι μου έχουν πει γιατί η νοβα χρησιμοποιεί άλλο σύστημα σε σχέση με τους υπόλοιπους providers..
Μα καλά μόνο για τον Azbox υπάρχει θέμα?? Ολοι οι άλλοι το λύσανε?? :speechless-smiley-0:speechless-smiley-0

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Μα καλά μόνο για τον Azbox υπάρχει θέμα?? Ολοι οι άλλοι το λύσανε?? :speechless-smiley-0:speechless-smiley-0

:idea: ρε παιδια τους το εχει πει κανενας?-bye--bye--bye--bye-

Από κάποιο μέλος

Once again EPG in hellenic language for netmed greece (hotbird 13E) missing..

Από Opensat

if is not a problem to you please mail this to [email protected]

thanks!

Επίσης

Actually the part of EPG, we are moving all to a external file, so you can ADD/CHANGE do whatever you want even integrate with XMLTV, problem that we are founding is define KEY atributes with tables.

Not only EPG, but also the Recording stuffs and so on will be fully out and open to make possible dev a good webinterface and pc tools!

Keep connected!

Όχι βέβαια και σε άλλους κάνει το ίδιο.....

Πωπω , δεν ξέρω πως εξελισόταν ο dreambox ή ο παππούς , αλλά ο azbox εξελίσεται από πολυβολείο σε ελικόπτερο με πυραύλους αέρος - εδάφους και σιγά σιγά και με αέρος - αέρος ... άντε και σε F16 του χρόνου !

ΥΓ με το epg της Nova θα δούμε ποτέ εβδομαδιαίο ; το θεωρώ περισσότερο σημαντικό από τα ελληνικά ...

Last edited:
Καλησπέρα guys

Επιτέλους είμαι και εγω κάτοχος ενός AZbox Premium. Τα δικά σας σχόλια με βοήθησαν και μπορώ να πω με ώθησαν στη συγκεκριμένη αγορά.
Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας.
Και τώρα διάβασμα διάβασμα ...... :)

Για τους φίλους κάτοχους του δέκτη υπάρχει αναφορά για την πολλά υποσχόμενη εταιρία AZBOX (opensat) στο ελεύθερο διαδικτυακό περιοδικό
tele-satellite.

http://magazine.tele-satellite.com/hel/TELE-satellite-1001.pdf

Επίσης υπάρχει υλικό για κάποιους δέκτες που θα μας απασχολήσουν προσεχώς. :operator:

Last edited:
0.9.4075 patch.bin...'disable of telnet service'...

Γιατί αυτό? Δεν χρειάζεται πλέον το telnet?

Επίσης βλέπω ότι όλα αυτά τα patches μου δημιουργούν πρόβλημα στη ασύρματη σύνδεση του azbox premium, οπότε αναγκάστηκα να φορτώσω ξανά το τελευταίο επίσημο FW 0.9.3877 κ όλα είναι οκ!

@Nik0sPs@r
Καλώς ήρθες στην παρέα!
Μη κοιτάς που γκρινιάζουμε. Ο φυσιολογικός χρήστης θα ενθουσιαστεί με τον δέκτη, ο οποίος στο δορυφορικό κομμάτι τα πάει πολύ καλά.

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

0.9.4075 patch.bin...'disable of telnet service'...

Γιατί αυτό? Δεν χρειάζεται πλέον το telnet?

Επίσης βλέπω ότι όλα αυτά τα patches μου δημιουργούν πρόβλημα στη ασύρματη σύνδεση του azbox premium, οπότε αναγκάστηκα να φορτώσω ξανά το τελευταίο επίσημο FW 0.9.3877 κ όλα είναι οκ!
Ακόμα και το τελευταίο επίσημο είναι beta, αλλά σαφώς πιο σταθερό από τις περιοδικές καρά-beta εκδόσεις.

Ακόμα και το τελευταίο επίσημο είναι beta, αλλά σαφώς πιο σταθερό από τις περιοδικές καρά-beta εκδόσεις.
Αlex εχεις δοκιμασει mkv 1080p απο δικτυο γιατι σε μενα κανει συνεχεια σπασιματα στην εικονα,αν μεταφερω το αρχειο στον εσωτερικο σκληρο παιζει οκ