AZBox Elite/Premium, part II

Αμαν τι εγινε παλι? χαλασε η συνεργασια με την meditel?το νεο fw δεν εχει τιποτε απο meditel και εχει μεγεθος 45,8 MB και οχι 50ΜΒ οπως της meditel

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Αμαν τι εγινε παλι? χαλασε η συνεργασια με την meditel?το νεο fw δεν εχει τιποτε απο meditel και εχει μεγεθος 45,8 MB και οχι 50ΜΒ οπως της meditel

Ακριβως !. Το φορτωσα και εχω την εντύπωση οτι ειναι και πιο γρήγορο και στο ανοιγμα ...των καναλιων..Μπορει να ειναι και ιδέα μου...
Σε κανάλια πάντως που ειναι στο ιδιο πακέτο πάει σφαίρα

-bye-Το εβαλα παει καλα και το ε2 και το γνησιο, εχεις επανω το στικ παιζει μαμα το βγαζεις και τσουπ ε2 χιχιχιχι :drummer::drummer: :idea::idea::idea:ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

φιλε optex πως το κανεις ,κατεβασα τα σχετικα αλλα φοβαμε να μην κανω κανενα λαθος.εχω πανω την 09.5300

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

-bye-Το εβαλα παει καλα και το ε2 και το γνησιο, εχεις επανω το στικ παιζει μαμα το βγαζεις και τσουπ ε2 χιχιχιχι :drummer::drummer: :idea::idea::idea:ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:
Θες να μας εξηγησεις πως το εκανες μην κανουμε καμια βλακεία

Εγω δεν μπορω με τιποτα να φορτοσω το originαl:FSGSFGS4:Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα.Σημ:Ειχα επανω το rc4 πηγα στο rc5 oλα οκ εκει και εχω κολλησει στο πως εγκαθιστουμε το officiαl..Kαθε βοηθεια δεκτη.

Εγω εβαλα κανονικα την RC5 ολα καλα,και μετα εγκατεστησα την official στο USB συμφωνα με τις οδηγιες που συνοδευουν τα αρχεια.Η ερωτηση ειναι η εξης γιατι οταν ειναι το USB μεσα δεν μπουταρει με το official αλλα παντα με το E2;

μαλλον γιατι δεν εχει εγκατασταθει καλα η γνησια,ξανακανε εγκατασταση μηπως και διορθωθει το προβλημα

Γνωριζεις εαν χρειαζεται καποιες επιλογες στο AZUPD διαφορετικες, στο αρχειο readme που συνοδευει τα firmware δεν αναφερει κατι.Δοκιμασα και δευτερο usb stick αλλα τα ιδια εξακολουθει να μπουταρει μονο απο το Ε2.

μαλλον γιατι δεν εχει εγκατασταθει καλα η γνησια,ξανακανε εγκατασταση μηπως και διορθωθει το προβλημα
φιλε nakata μηπως μπορεις να μας δωσεις μια βοηθεια,σχετικα με το πως μπορουμε να βαλουμε το official σε στικακι..Τι ρυθμισεις πρεπει να βαλουμε στο azup?Πρεπει στο στικ να εχουμε patch .bin?Kαθε βοηθεια δεκτη γιατι μπουταρει συνεχεια το ε2..

Εαν δεν ξερω τι κανατε ρε παιδια τι να σας πω? μηπως οταν κανατε εγκατασταση του γνησιου ειχατε το copy kernel τσεκαρισμενο?δοκιμαστε χωρις το copy kernel

Εκανα οτι ακριβως λεει στο συνοδευτικο αρχειο αλλα παλι τα ιδια,δοκιμασα να μην τσεκαρω το copy kernel αλλα τα ιδια.Καμια αλλη ιδεα;

μηπως το usb στικ ειναι μικροτερο απο 512ΜΒ?

@ολους
παιδια εχετε σημα στις συχνοτητες του οτε και αν ναι με τι ρυθμίσεις?

@ολους
παιδια εχετε σημα στις συχνοτητες του οτε και αν ναι με τι ρυθμίσεις?[/QUOTE]
εγω δεν εχω σημα στην 12729mhz σε ολες τις αλλες εχω

Καλησπέρα!Συγχαρητήρια για τη βοηθεια που προσφέρετε!Παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα καιρό επειδή έχω στην κατοχή μου έναν Azbox Premium!Χθες εγκατέστησα έναν hdd Seagate 120Gb 2,5''.Ενώ τον βλέπει κανονικα ο δέκτης και κάνει εγγραφή, παρόλα αυτά δεν μπορεί να παίξει την εγγραφη.Συγκεκριμένα εμφανίζεται το μυνημα ''Δεν υποστηρίζεται''!Πριν εγκαταστήσω το δίσκο τον φόρμαρα με windows xp!Παίζει ρόλο επειδή ο Δέκτης είναι Linux?Ευχαριστώ προκαταβολικά!