Οσο και να το αφησω δεν κλειδωνει με τπτ σημα
Διέγραψα όλες τις συχνότητες του δορυφόρου και σκαναρισα πάλι όλο το δορυφόρο χωρίς να πετύχω δυστυχώς δεν είχα αποτέλεσμα
φιλε nakata δεν μου βγαζει τοσα προβληματα,δεν δοκιμασα το scart που διαβασα οτι οντως ειναι προβληματικο.Αναπαραγωγη αρχειων ειτε απο το media player ειτε απο το center κανονικη,και βγαινω με το κουμπι μενου η το exit.Σημειωτεων αλλαξα και το keymap με αυτο του pingfllod που αν πατησεις το κουμπι stop σταματαει αψογα η αναπαραγωγη.Χρησιμοποιω 1080p 60HZ και ειμαι οκ εκτος απο τα γραμματα στο skin που ειναι λιγο σαν κουνημενα.Παντως και μονο η υποστηριξη για 2 tuner ειναι πολυ μεγαλη προοδος.ενα image με χιλια μύρια προβληματα, δεν δουλευουν τα παρακατω, scart,hdmi (σε αναλυση 1080i αλλα και στις υπολοιπες εχει προβλημα) προβληματα με media player( ναι μεν παιζει το αρχειο που εχεις επιλεξει αλλα για να επιστρεψεις στην tv πρεπει να ξαναξεκινησεις τον δεκτη)
επισης βοηθαει πολυ,το scaling modes plugin για την εικονα.φιλε nakata σε μερικα πολυ λιγα avi εχω προβλημα με stuttering και χασιμο συντονισμου ηχου.Παντως το keymap βοηθαει παρα πολυ,στην λειτουργια του δεκτη γιατι μοιαζει με το εργοστασιακο η ειναι κατα πολυ παραπλησιο.Πειτε μου αν θελετε να το ποσταρω.
Συμφωνω φιλε μου γιατι και σε μενα μετα απο καμποσα reboot και καμποσες αλλαγες στις ρυθμισεις εικονας δουλεψε,(εκτος απο τον media player οπου εξακολουθω να αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα) απλα εγραψα τι προβληματα αντιμετωπισα για να το ξερουν και τα υπολοιπα παιδια και να αποφασισουν εαν το βαλουν η αν θα περιμενουν την επομενη εκδοση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.