AZBox Elite/Premium, part II

Αφησε το για λιγο (10 δευτερα) σε αυτες τις ρυθμισεις και κατα πασα πιθανοτητα θα δεις σημα. Κι εμενα αργουσε να μου κλειδωσει, παροτι ειχα βαλει τις σωστες ρυθμισεις.

Διέγραψα όλες τις συχνότητες του δορυφόρου και σκαναρισα πάλι όλο το δορυφόρο χωρίς να πετύχω δυστυχώς δεν είχα αποτέλεσμα

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Διέγραψα όλες τις συχνότητες του δορυφόρου και σκαναρισα πάλι όλο το δορυφόρο χωρίς να πετύχω δυστυχώς δεν είχα αποτέλεσμα

Φίλε δοκίμασε αν έχεις σήμα σε dvb-s στην ίδια συχνότητα.Αν δεν έχεις ούτε εδώ τότε κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει παρεμβολή και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Μόνο την συγκεκριμένη δεν κατεβάζεις??

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις που μου δώσατε
Το πρόβλημα ήταν γιατί έπαιρνα σήμα από την έξοδο ενός dream 7025+ ,
έβαλα ένα διακλαδωτή και το σήμα ήρθε (το παράξενο είναι ότι αυτό
δεν συνέβαινε ούτε στον άστρα ούτε στον ελληνικό ) :drummer:

Νεα εκδοση δητε εδω:

RC7 core Enigma 2 Image

What is new :

- New Kernel and Drivers

- Support for DVB-T and DVB-C Tuners

- Faster zapping time

- New fixes for Media Center Plugin ( Especially on Audio part )

- Improved stability

- New Bootlogo

- Extras is accessible by Blue button

**** THIS VERSION IS JUST FOR ELITE & PREMIUM ****

.:: PREMIUM+ TWIN, DVB-C, DVB-T Support is COMMING in next few day's ::.
Regards dbfan

ενα image με χιλια μύρια προβληματα, δεν δουλευουν τα παρακατω, scart,hdmi (σε αναλυση 1080i αλλα και στις υπολοιπες εχει προβλημα) προβληματα με media player( ναι μεν παιζει το αρχειο που εχεις επιλεξει αλλα για να επιστρεψεις στην tv πρεπει να ξαναξεκινησεις τον δεκτη)

ενα image με χιλια μύρια προβληματα, δεν δουλευουν τα παρακατω, scart,hdmi (σε αναλυση 1080i αλλα και στις υπολοιπες εχει προβλημα) προβληματα με media player( ναι μεν παιζει το αρχειο που εχεις επιλεξει αλλα για να επιστρεψεις στην tv πρεπει να ξαναξεκινησεις τον δεκτη)
φιλε nakata δεν μου βγαζει τοσα προβληματα,δεν δοκιμασα το scart που διαβασα οτι οντως ειναι προβληματικο.Αναπαραγωγη αρχειων ειτε απο το media player ειτε απο το center κανονικη,και βγαινω με το κουμπι μενου η το exit.Σημειωτεων αλλαξα και το keymap με αυτο του pingfllod που αν πατησεις το κουμπι stop σταματαει αψογα η αναπαραγωγη.Χρησιμοποιω 1080p 60HZ και ειμαι οκ εκτος απο τα γραμματα στο skin που ειναι λιγο σαν κουνημενα.Παντως και μονο η υποστηριξη για 2 tuner ειναι πολυ μεγαλη προοδος.

Συμφωνω φιλε μου γιατι και σε μενα μετα απο καμποσα reboot και καμποσες αλλαγες στις ρυθμισεις εικονας δουλεψε,(εκτος απο τον media player οπου εξακολουθω να αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα) απλα εγραψα τι προβληματα αντιμετωπισα για να το ξερουν και τα υπολοιπα παιδια και να αποφασισουν εαν το βαλουν η αν θα περιμενουν την επομενη εκδοση

επισης βοηθαει πολυ,το scaling modes plugin για την εικονα.φιλε nakata σε μερικα πολυ λιγα avi εχω προβλημα με stuttering και χασιμο συντονισμου ηχου.Παντως το keymap βοηθαει παρα πολυ,στην λειτουργια του δεκτη γιατι μοιαζει με το εργοστασιακο η ειναι κατα πολυ παραπλησιο.Πειτε μου αν θελετε να το ποσταρω.

επισης βοηθαει πολυ,το scaling modes plugin για την εικονα.φιλε nakata σε μερικα πολυ λιγα avi εχω προβλημα με stuttering και χασιμο συντονισμου ηχου.Παντως το keymap βοηθαει παρα πολυ,στην λειτουργια του δεκτη γιατι μοιαζει με το εργοστασιακο η ειναι κατα πολυ παραπλησιο.Πειτε μου αν θελετε να το ποσταρω.

yes please

http://rapidshare.com/files/453152821/keymap_patches_20110220.tar.gz

Τοποθετηστε στο /usr/share/enigma2 το keymap.xml(αντικατασταση) και το InfoBarGenerics.py(αντικατασταση) στο /usr/lib/enigma2/python/Screens.Μετα κανετε επανεκκινηση και ειστε οκ.Λειτουργει με τα default skin,δεν το εχω δοκιμασει με τα hd glass γιατι εχουν δικα τους.

επειδή έχω mini πίσω δοκίμασα να περάσω με το γνωστό τρόπο το τελευταίο που είναι σε patch.e2 αλλα δεν μου το αναγνωρίζει στο boot ώστε να κάνω update από αζούρ , κάποιος ναμμού εξήγηση πως γίνετε?

Το προβλημα ειναι οτι χρησιμοποιεις το "γνωστο τροπο" δηλ. βαζεις το αρχειο στο στικακι, ενω πρεπει να το αφησεις στον υπολογιστη σου, και να το περασεις μεσω του προγραμματος ΑΖup 2.x.

Να ρωτησω και κατι αλλο. Ξερει κανεις πως γινεται streaming στον υπολογιστη; (εννοω με το original λογισμικο). εχω βρει διαφορους οδηγους στο ιντερνετ αλλα δε γινεται τιποτα, μαλλον ειναι παλιοι ή κανω κατι λαθος. εχω windows 7 και το τελευταιο vlc. ευχαριστω

Συμφωνω φιλε μου γιατι και σε μενα μετα απο καμποσα reboot και καμποσες αλλαγες στις ρυθμισεις εικονας δουλεψε,(εκτος απο τον media player οπου εξακολουθω να αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα) απλα εγραψα τι προβληματα αντιμετωπισα για να το ξερουν και τα υπολοιπα παιδια και να αποφασισουν εαν το βαλουν η αν θα περιμενουν την επομενη εκδοση

Πάντως εγώ στην τρίτη πράσινη οθόνη έβαλα το 6 και ησύχασα......-bye-