AZBox Elite/Premium, part II

ακυρος ο συναγερμος.. αλλαξα μπαταριες και ολα καλα :D
περιεργο. 2 λεπτα πριν δουλευε κανονικοτατα με τις "παλιες" μπαταριες και απ τη μια στιγμη στην αλλη...
πηγαν απο πεσιμο!

don't panic george!!!!

ααα

βγηκε και RC9

Code:
[B] 					RTi core RC9 Enigma 2 				[/B]

[B][I][U][COLOR=blue][SIZE=5]RC9 - version ok for all models[/SIZE][/COLOR][/U][/I][/B]

[B][I][U][COLOR=dimgray][SIZE=4]This Enigma 2 Image is for DOM Install !!![/SIZE][/COLOR][/U][/I][/B]

[B][I][U][COLOR=dimgray][SIZE=4]USE AzUP 2.1 to Install this Image in Your device[/SIZE][/COLOR][/U][/I][/B]

[B][SIZE=4] - Fixed recording[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4] - Added TS playback[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4] - Added timeshift[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4] - Added audio AC3+ PID detection inside Enigma2 (experimental, need to be tested) [/SIZE][/B]

http://www.multiupload.com/KGJWNF3560

Και ελεγα να χαλαρωσουμε το 3ημερο αντε παλι απο την αρχη με 2 νεα ιματζε :smash::smash::smash::smash::smash::smash: θα τα σπασω ολα -bye--bye--bye-

Και ελεγα να χαλαρωσουμε το 3ημερο αντε παλι απο την αρχη με 2 νεα ιματζε :smash::smash::smash::smash::smash::smash: θα τα σπασω ολα -bye--bye--bye-

τα παραταμε και κανουμε update οταν βγει η RC21:BDGBGDB55:

Αντε παλι απο την αρχη εγκαταστασεις, να δουμε ποτε θα βγει update που θα λεει fixed Greek EPG problem

Εχει προβλημα το youtube ?
Ενω φορτωνει τη λιστα με τα βιντεο οταν επιλεξω καποιο μενει στν αναμονη για φορτωση (αυτο εγινε μετα την επανεγκατασταση του official fw, εβαλα και το 5304 αλλα συνεχίζει το πρόβλημα)

Επιβαιωνω και εγω το Youtube δεν δουλευει.Τελικα ενα image που θα διoρθωνουν κατι και θα χαλανε κατι αλλο θα βγαλουν;

Και ειναι και μικροτερο σε μεγεθος απο τα προηγουμενα,να δεις που θα εχουνε ξεχασει τιποτα αρχεια να προσθεσουν ικανους τους εχω.

α , και να σας ενημερωσω για μια ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (λεμε τωρα) βελτιωση του http://fw.azupd.com/ οπου πλεον τα τελευταια fw θα εμφανιζονται top off page και οχι στο τελος.

επιτελους τα λεφτα μου στον azbox αρχιζουν να πιανουν τοπο.:award:

εγω παντως αυτο το improved the online system upgrade πολυ το εκτίμησα και αν δεν με πιστευετε δοκιμαστε να κανετε online upgrade το συστημα σας και θα δειτε τι ωραιο downgrade θα κανετε με το 3877 pach.bin ε ρε :rifle: που θελουν

Επιβαιωνω και εγω το Youtube δεν δουλευει.Τελικα ενα image που θα διoρθωνουν κατι και θα χαλανε κατι αλλο θα βγαλουν;

Τακη μου αυτο το εχουν καταφερει απο την αρχη το αντιστροφο δεν εχουν καταφερει και ουτε θα το καταφερουν ποτε απο οτι φαινεται

το βραδυ μολις κοιμηθει η οικογενεια θα δοκιμασω το RC9

φαινεται πως η ομαδα φορτσαρει τελευταια, αξιζει μια δοκιμη

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

το βραδυ μολις κοιμηθει η οικογενεια θα δοκιμασω το RC9

φαινεται πως η ομαδα φορτσαρει τελευταια, αξιζει μια δοκιμη

Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν & εγώ.
Το θέμα είναι ότι στο σαλόνι που τον έχω έχει κάνει κατάληψη το έτερον ήμισυ και βλέπει σειρές & ταινίες από τον σκληρό του pc.
Είναι εύκολο να κάνεις mount το σκληρό του pc και πως είναι η αναπαραγωγή των HD αρχείων???
Αν πόσταρε και κάποιος το πως γίνεται, με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, θα του ήμουν ευγνώμων...

συντομη η δοκιμη μου.....

καταρχας το εγκατεστησα επιτυχως με το JAZUP 2 κατευθειαν απο την kgd.

πρωτα δοκιμασα τον media player sta avi που βλεπει η κορη μου και ειδα οτι ο ηχος πηγαινε καλα το βιντεο ομως αργουσε. αυτο μου αρκουσε να επιστρεψω στην kgd εκδοση.

εκανα scan στο dvb-t και με χαρα βρηκα ολα τα ψηφιακα τα οποια παιζανε μια χαρα (mpeg2 kai 4)

μετα εκανα scan ena doryforo εβαλα cccam, το αρχειο enigma2 klp

παλι προβληματα με την εικονα, με τον ηχο, με τα γραναζια , με υποτιτλους σπασμενους, rebootια ολα οσα αναφερουν στο φορουμ.

το μεντια πλειερ ειναι πολυ δυσχρηστο και καμια φορα κολαει

μεσω δικτυου δεν εκανα τιποτα μονο ειδα λιγο απο το tron που ειχα στο σκληρο χωρις ομως να βρω τους υποτιτλους γιατι δεν παιζουν

τωρα γυρναω σε kgd