AZBox Elite/Premium, part II

Καλημέρα

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να εγκαταστήσω Ε2 RC11 ;
Το RC11 υποστηρίζει DVB-T?

Για τη διαδικασία σου τα έγραψε ο Nakata.

Υποστηρίζει DVB-T ΑΡΙΣΤΑ!

Για τη διαδικασία σου τα έγραψε ο Nakata.

Υποστηρίζει DVB-T ΑΡΙΣΤΑ!
χαζό αλλα πρέπει να το ρωτήσω , όταν λέμε tvb-t εννοούμε κάποιο extra εξάρτημα η από το rf μοδουλετορ που έχει ενσωματωμένο?
azbox premium HD

Last edited:
μιλαμε για επιγειο tuner το οποιο αγοραζεις και μπαινει στην θεση που εχει ο δεκτης διπλα στο δορυφορικο tuner

Επειδή βλέπω μεγάλη κινητικότητα στο καυτό θέμα "Azbox - E2",
επειδή θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά έμπειρο και ήμουν και είμαι κάτοχος δεκτών που τρέχουν σωστά Ε2,
επειδή είμαι κάτοχος του Elite και δεν πρόκειται ποτέ να του φορτώσω Ε2, για πολύ απλούς λόγους,
θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.
Οσοι πειραματιστήκατε με το Ε2, μείνατε ικανοποιημένοι?
Μείνατε σε αυτό ή επιστρέψατε στο original?
Θεωρείτε ότι σας προσφέρει κάτι παραπάνω από το "μανίσιο"?
Θεωρείτε ότι θα μπορέσει ποτέ ο δέκτης να "τρέξει" ολοκληρωμένο Ε2?

επειδή θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά έμπειρο και ήμουν και είμαι κάτοχος δεκτών που τρέχουν σωστά Ε2,
επειδή είμαι κάτοχος του Elite και δεν πρόκειται ποτέ να του φορτώσω Ε2, για πολύ απλούς λόγους,

κοιτα εγω προσωπικα το βαζω για καμια ωριτσα βλεπω τι κανανε και μετα παω παλι στο original γτ το χρησιμοποιοω στο home cinema για ταινιες και δεν εχει τις δυνατοτητες του μαμισιου

εγω το εχω βαλει 2 φορες.

την πρωτη για περιεργεια διοτι δεν εχω ξαναδει e2 να τρεχει,
και την δευτερη διοτι ηθελα να δω πως παιζει το επιγειο.
και επανηλθα στο original
προσωπικα πιστευω πως αν παιζει αυτα που του ζηταω δλδ αυτα που τον αγορασα τοτε θα βαλω το αντιστοιχο λειτουργικο.

προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος 80% απο το μαμισιο στο δορυφορικο κομματι (αλλαγη καναλιων, προβληματα με το pilot στα tp settings, epg, subtitle fonts), κατα 70% στο media player (προβληματα με high bitrate mkv τοπικα ή μεσω lan, ff και reverse σε καποια φορματ αρχειων), θα ηθελα να παιζει mms/https streams, να εχει πραγματικα 100mbit δικτυο, να το δουλευω και ως torrent client.

αν αυτα μου τα λυσει το enigma στο μελλον γιατι να μην το βαλω?

ηδη καποια ειναι ηδη ετοιμα και καποια πιστυω πως σε 2-3 μηνες θα εχουν λυθει.

δεν με ενοχλει ομως που προς το παρον δεν ειναι ικανοποιητικο το ενιγμα οσο το οτι πληρωσα ενα δορυφορικο δεκτη πολλα υποσχομενο με προδιαγραφες που η ιδια εταιρεια αναιρεσε δηλαδη με κοροιδεψε.

Απο τn RC6 και μετα πηγα στην RC11 και εχω μεινη στο ε2 δεν γυριζω πισω πια αφου για media player εχω πια το pico της audio crystal, σαν image μου αρεσει και της μαμας μου φαινεται (αρχαιο) ,,,,,,, οταν λες ολοκληρωμενο ε2 τι ενοεις? απο skin ok ,plugin ok,emu ok ,player μια χαρα στο τελευταιο mkv,avi,ok ,υποψιν δεν ειχα ποτε δεκτη με ε2.εκτος απο τον ufs910 kathrein ο οποιος δεν το πολυαντεχε και σου εσπαγε τα νευρα.εεεεεε ο elite το παει το ε2 .....:singer:

Αξιζει μια ευκαιρια και πες μας και μας πως το βλεπεις σαν πιο εμπειρος-bye--bye-

Μεταφέρω από ξένο forum

Code:
We want to announce that GIT Repositry is up and running on this address :

[URL]http://sourceforge.net/projects/rticoree2/[/URL]

OpenEmbedded is working, so You can compile full Enigma 2 images.

This is mainly for Image Teams and Developers which want to build their own releases.

So from today, there is no need to compile enigma2 separately
--------------------------------------------------------------
First of all you need to install git on your machine.

After that you have to download the main project git repository. If you don't know where it is just check this console command:

git clone git://rticoree2.git.sourceforge.net/gitroot/rticoree2/rticoree2 
Once you did all above steps type:

cd YOURDIRECTORY 
where YOURDIRECTORY is the directory with download main git repository. After type:

make -f Makefile image 
You will get everything downloading and compiling.

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Καλημέρα, για αρχή στο ε2 το δορυφορικό κομάτι του δέκτη "πετάει", δεν έχει σχέση με το μαμίσιο.
Σαν media player μέχρι την rc4 ήταν τραγικό, κυρίως γιατί το mapping του remote ήταν εντελώς λάθος, με αποτέλεσμα ο χειρισμός να είναι γελοίος έως αδύνατος. Τώρα με την 11 δεν τον έχω δοκιμάσει, μόλις το κάνω θα σου πω.
Τα επίγεια τώρα δουλεύουν άριστα με Ελληνικότατο EPG και ο δέκτης είναι πολύ ευαίσθητος.
Δεν υπάρχει περίπτωση με την παρούσα μορφή του original να γυρίσω σε αυτό,τώρα πια δεν υπάρχει επιστροφή....

Τώρα μια ερώτηση, στον elite υπάρχει τρόπος με e2 να κάνω mount δίσκο?
Γιατί μου βγάζει συνέχεια mount failed.... :rifle:

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Καλημέρα, για αρχή στο ε2 το δορυφορικό κομάτι του δέκτη "πετάει", δεν έχει σχέση με το μαμίσιο.

Καλημέρα,εδώ μπορείς να γίνεις λίγο ποιο σαφές σε παρακαλώ?Γιατί να λέμε έτσι αόριστα ότι πετάει δεν λέει.
Δηλ τι παραπάνω σου πρόσφερε το E2??

Έχει καλύτερο σήμα?Έχεις σήμα σε οριακά κανάλια που δεν τα λάμβανες πριν?Έχεις σήμα σε κανάλια με χαμηλό SR που ανοίγουν δύσκολα και με το μαμισιο δεν τα άνοιγε?
Γιατί οκ το θέμα του interface του E2 είναι γνωστό λόγο του dream800hd ότι είναι άριστα λειτουργικό και αρκετά εύχρηστο.

θελω να βαλω δευτερο tuner dvb-s2 στο δεκτη. υπαρχει αλλος τροπος να το συνδεσω με το καλωδιο του πρωτου tuner; (δεν θελω με το loop..). ισως με καποιον διακοπτη;;; η ειναι μονοδρομος το να κατεβασω κι αλλο καλωδιο απ την ταρατσα;

Γεια σου φίλε.Υπάρχει λύση και ακούει στο όνομα Multi Band Converter της johannson που με ένα καλώδιο μπορείς να κατεβάσεις twn-lnb και κάτω στον δέκτη να συνδέσεις τα 2 tuner και να δουλεύουν ανεξάρτητα μεταξύ τους αλλά δεν γνωρίζω τιμή και αν υπάρχει εδώ ελλαδα.

Attachments

• converter.jpg
    converter.jpg
    24.6 KB · Views: 24
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Καλημέρα,εδώ μπορείς να γίνεις λίγο ποιο σαφές σε παρακαλώ?Γιατί να λέμε έτσι αόριστα ότι πετάει δεν λέει.
Δηλ τι παραπάνω σου πρόσφερε το E2??

Έχει καλύτερο σήμα?Έχεις σήμα σε οριακά κανάλια που δεν τα λάμβανες πριν?Έχεις σήμα σε κανάλια με χαμηλό SR που ανοίγουν δύσκολα και με το μαμισιο δεν τα άνοιγε?
Γιατί οκ το θέμα του interface του E2 είναι γνωστό λόγο του dream800hd ότι είναι άριστα λειτουργικό και αρκετά εύχρηστο.

Με το σήμα δεν έχω δει διαφορά, έτσι κι αλλιώς τον έχω για 2ο στην κρεβατοκάμαρα, η μεγάλη διαφορά είναι στην ταχύτητα του δέκτη.

Α! και παίζει και το youtube! :award:

YouTube παιζει και το τελευταιο original. Ο,τι και να λεγεται παντως, θεωρω οτι η σημαντικοτερη λειτουργια ενος PVR ειναι το record και το timeshift, τα media player, youtube, RSS κτλ. ειναι δευτερευοντα. Εχει λυθει το προβλημα με το timeshift seeking? Aλλιως προσωπικα θα επιμεινω στο original, ακομα κι αν το κανουν να φτιαχνει λαζανια.

παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για το παρακατω μηχανημα δεν ξερω αν θα κυκλοφορησει και ποτε αλλα αν κυκλοφορησει τι λετε?

Operating System: Linux

Processor (CPU): SIGMA processor SMP 8655 AD ( 667 MHz + 333 MHz , 1230 DMIPS )

Memory: 512 MB RAM + 1 GB On Board Storage Memory ( Storage )

Flash Memory: 128 MB

Tuner: Single tuner (DVB-S2 or DVB-T/DVB-C) embedded.

DiSEqC: 1.0, 1.1, 1.2, USALS

HDD: eSATA and internal SATA

Video Output: PAL / NTSC

Video Containers:

MPEG1/2/4 (M1V, M2V, M4V); MPEG1/2 PS (M2P, MPG); MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS), VOB, AVI, ASF, WMV, IFO, ISO; Matroska (MKV), MOV (H.264), MP4, RMP4

Video Codecs:

XVID SD/HD; MPEG-1; MPEG-2: MP@HL; MPEG-4.2: ASP@L5, 720p, 1-point GMC; WMV9: MP@HL; H.264: BP@L3; H.264: [email protected]; H.264: [email protected]; H.264: [email protected]; VC-1: MP@HL; VC-1: AP@L3

Audio Containers:
AAC, M4A, MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA), WAV, WMA, FLAC, OGG

Audio Codecs:

AAC, AAC+, Dolby Digital, DTS, WMA, WMA Pro, MP1, MP2, MP3, LPCM, FLAC, Vorbis, DTS (Audio Passthrough); Dolby Digital (Audio Passthrough)

Picture Support:

JPEG, BMP, GIF

Subtitle Supported:

SMI, SRT, TXT, SUB, SSA

Resolution:

576i (480i), 576p, (480p), 720p, 1080i, 1080p

Ethernet:

10/100 Base-T Ethernet (max.100Mbit/s)

Front Panel:

1x USB 2.0; Coloured Leds, VFD; Power Button

Rear Panel:

1x HDMI; 1x Component (YcbCr); 1x RCA Video; 1x RCA Audio (L/R); 1x e-SATA1x RJ45; 1x USB 2.0; 1x Optical S/PDIF; Power Switch;

Lateral Panel:

1x CR Slot

Γεια σου φίλε.Υπάρχει λύση και ακούει στο όνομα Multi Band Converter της johannson που με ένα καλώδιο μπορείς να κατεβάσεις twn-lnb και κάτω στον δέκτη να συνδέσεις τα 2 tuner και να δουλεύουν ανεξάρτητα μεταξύ τους αλλά δεν γνωρίζω τιμή και αν υπάρχει εδώ ελλαδα.

μια μια γρηγορη ματια στο google επεσα σε ενα μαγαζι και το ειχε στα 100ευρω.:drummer:
οποτε αν ειναι θα κατεβασω καλωδιο... ευχαριστω!