AZBox Elite/Premium, part II

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Ενα 300 έχω που στο μαμισιο δουλεύει μια χαρα

Aξιζει σημερα η αγορα του δεκτη με την "καταιγιδα" των ιδιας τιμης (περιπου) νεων λινουξατων;

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Επιβεβαιώνω αλλά τι να κάνουμε αφού βάλανε και ελληνικά πάλι καλά ...

:music-smiley-005::Banane0::ernaehrung004: μας το φυλαγαν για πασχαλινο δωρακι

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Aξιζει σημερα η αγορα του δεκτη με την "καταιγιδα" των ιδιας τιμης (περιπου) νεων λινουξατων;

τι εποχη που τον αγορασα προς το τελος του 2009 πιστευω ηταν ο καλυτερος και απο τιμη και απο λειτουργιες τωρα δεν ξερω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Και ναι έχουμε ελληνικο epg
Δε μου βγάζει όμως την περίληψη στα κανάλια

:music-smiley-005:

:music-smiley-005::Banane0::ernaehrung004: μας το φυλαγαν για πασχαλινο δωρακι

ναι ειναι (ας πουμε) οπως το δωρο του πασχα. μισο... :D

τι εποχη που τον αγορασα προς το τελος του 2009 πιστευω ηταν ο καλυτερος και απο τιμη και απο λειτουργιες τωρα δεν ξερω

οχι φιλε

σημερα ΕΓΩ δεν θα τον αγοραζα και ακομα περισσοτερο δεν θα επαιρνα ουτε και τα μελλοντικα -πολλα υποσχομενα- μοντελα της azbox .

Διοτι η Azbox ειναι αναξιοπιστη σαν εταιρεια

ακομα περιμενουμε το official firmware να φανταστεις....

οχι φιλε

σημερα ΕΓΩ δεν θα τον αγοραζα και ακομα περισσοτερο δεν θα επαιρνα ουτε και τα μελλοντικα -πολλα υποσχομενα- μοντελα της azbox .

Διοτι η Azbox ειναι αναξιοπιστη σαν εταιρεια

ακομα περιμενουμε το official firmware να φανταστεις....
Για ποιο firmware μιλάς; Έχεις να προτείνεις κάποια άλλη εταιρία περισσότερο αξιόπιστη ή λιγότερη αναξιόπιστη; Δεν είμαι με καμιά εταιρία, αντιθέτως είμαι πεπεισμένος ότι οι περισσότερες αν όχι όλες είναι τα ίδια $c@t@. Όσον αφορά το δέκτη και κάθε λινουξάτο δέκτη η αξία τους θα πέφτει συνεχώς. Είναι όπως στους υπολογιστές. Χρόνο με το χρόνο παίρνεις δυνατότερο υπολογιστη και με λιγοτερα χρήματα...

Last edited:
μιλαω για ολα τα fw απο το fw.azupd.com, και την φοβερη υποσημειωση,

"These snapshots are generated automatically and are untested. Means the compiler found the source good enough to compile.
Dont forget that these snapshots are provided as a courtesy only and might NOT WORK."

επισης για τον εμπαιγμο που μας εκαναν λεγοντας στα φορουμ οτι απο Ιουνιο θα βγει νεο fw απο αλλους προγραμματιστες(οχι τους κορεατες ουτε και αυτους της opensat), μετα απο Σεπτεμβριο,μετα εγινε Δεκεμβριος κλπ.

για το φοβερο forum που εχουν και στα ποσο σοβαρα αντιμετωπιζουν τις ερωτησεις μας

τωρα τελευταια εχω σταματησει να ασχολουμαι με την εταιρεια και δεν το ψαχνω

δεν ξερω αν και οι αλλες κανουν τα ιδια παντως azbox δεν θα ξαναπαιρνα

δεκτη η αποψη σου , οπως νομιζω οτι μπορεις να δεκτεις και την δικια μου που λεει οτι ο δεκτης azbox hd plus dual tuner που εχω με εχει ικανοποιησει σε βαθμο ανω του μετριου σε ολες τις λειτουργιες του . και ως δεκτη με αρκετα καλη ευαισθησία στα tuner του , καλη ποιοτητα εικονας , ως pvr ( με προβλημα στο timeshift ) , και ως media player . ελληνικο epg με διαφορες προσθηκες δουλευει κουτσα στραβα . αλλωστε και σε ενα dm800 out of the box μπορεις να εχεις τα παντα ?
σιγουρα δεν ειναι τελειος , αλλα δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και για τα σκουπιδια .

@nickman

συνονοματε, εγω εχω τον premium και με επιγειο tuner.

δεν τα εχω με τον δεκτη ουτε τον δικο μου ουτε και με τον δικο σου.

τα εχω με την εταιρεια και την υποστηριξη που του παρεχει.

για παραδειγμα

-εσυ για παραδειγμα μπορεις να δεις μεσω δικτυου 1080 ταινια χωρις να κανεις διακοπες?
-εχει ο δεκτης σου 100mbit πραγματικο δικτυο? πιανεις παραπανω απο 30mbit rx ή tr σε ftp?
-μπορεις να κανεις FF και R σε ολα τα multimedia αρχεια?
εσυ φανταζομαι οτι μπορεις να κανεις rec ενα δορυφορικο καναλι και να βλεπεις ενα αλλο σε αλλο δορυφορο, εγω διαφημιζοταν οτι μπορουσα να το κανω οταν το αγορασα - στην πορεια αλλαξαν τα πραγματα.

πως μπορει το Ε2 να κανει τα 2 πρωτα πολυ καλυτερα και δεν το εχει καταφερει η azbox τοσο καιρο τωρα?

Last edited:
Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

@nickman

για παραδειγμα

-εσυ για παραδειγμα μπορεις να δεις μεσω δικτυου 1080 ταινια χωρις να κανεις διακοπες?
-εχει ο δεκτης σου 100mbit πραγματικο δικτυο? πιανεις παραπανω απο 30mbit rx ή tr σε ftp?
εσυ φανταζομαι οτι μπορεις να κανεις rec ενα δορυφορικο καναλι και να βλεπεις ενα αλλο σε αλλο δορυφορο, εγω διαφημιζοταν οτι μπορουσα να το κανω οταν το αγορασα - στην πορεια αλλαξαν τα πραγματα.

πως μπορει το Ε2 να κανει τα 2 πρωτα πολυ καλυτερα και δεν το εχει καταφερει η azbox τοσο καιρο τωρα?
Από αυτά που γραφεις νομίζω οτι τα περισσότερα αφορουν το media player και οχι τον δεκτη τον δορυφορικό καθεαυτού .Σαν δορυφορικός δέκτης είναι πολύ καλός παρόλα τα προβλήματα του (και ποιος δεν εχει? ) το media player ήταν και είναι αλλη δουλειά .Εγω πχ δεν τον χρησιμοποιω ως media player και ειναι απολυτα ικανοποιημένος από το δορυφορικό κομμάτι .
Αλλωστε ποιος μπορει να ξεχασει τι περασαμε με το enigma σε αλλους δέκτες .Απλά θελει υπομονή .Είναι 5 διαφορετικές ομαδες που δουλευουν ανεξαρτητα και ΔΕΝ ειναι δυνατον να συγχρονιστουν με τιποτα .Αλλωστε ειδατε οτι αποσυρθηκε η μία να ασχολειται με το media player για να εχει το κεφαλι της ησυχο .

@nickman

για παραδειγμα

-εσυ για παραδειγμα μπορεις να δεις μεσω δικτυου 1080 ταινια χωρις να κανεις διακοπες? δεν το εχω καν δοκιμασει οτι θελω πρωτα το περναω στο σκληρο
-εχει ο δεκτης σου 100mbit πραγματικο δικτυο? πιανεις παραπανω απο 30mbit rx ή tr σε ftp? οχι δεν τα πιανω σε dm800 τι ταχυτητες πιανεις ?
-μπορεις να κανεις FF και R σε ολα τα multimedia αρχεια? οχι δεν γινεται .
εσυ φανταζομαι οτι μπορεις να κανεις rec ενα δορυφορικο καναλι και να βλεπεις ενα αλλο σε αλλο δορυφορο, εγω διαφημιζοταν οτι μπορουσα να το κανω οταν το αγορασα - στην πορεια αλλαξαν τα πραγματα. ναι αυτο μπορω να το κανω , οι απλοι premium εχουν αυτο το θεμα .

το θεμα μας ειναι οτι ο δεκτης εδινε ,ειδικα στα αρχικα κομματια, υποσχεσεις που δεν μπορουσε να κρατησει .
με τα ιδια χρηματα ομως τι καλυτερο παιρνεις ?
προφανως παντα ζηταμε το μεγιστο που μπορουμε να παρουμε απο την επένδυση που κανουμε , τουλαχιστον το μεγαλυτερο ποσοστο .
αν θελαμε να ειμαστε στο κερδος 100% θα αγοραζαμε οικοπεδο σε ενα χωριο . σίγουρα με 400+ ευρω παιρνεις ενα οικοπεδακι σε απομακρισμενα χωρια ... :drummer:

@nickman

για παραδειγμα

Ίσως θα ήταν καλύτερο να αγόραζες ένα htpc. Εσύ τι περίμενες δηλαδή; Με 300 δορυφορικός δέκτης hd media player με λειτουργίες htpc και να κάνει και freddo;

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Ίσως θα ήταν καλύτερο να αγόραζες ένα htpc. Εσύ τι περίμενες δηλαδή; Με 300 δορυφορικός δέκτης hd media player με λειτουργίες htpc και να κάνει και freddo;
Ποιο htpc κανει freddo? Mε ενδιαφερει! :smash:

8 πολυ απλες ερωτησεις παιδια. Eνας DM 800 κοστιζει λιγο παραπανω απο εναν premium+ για να δουμε λοιπον ποιος απο τους 2 και που προηγειται κατα την γνωμη σας

1) ποιοτητα εικονας
2)δυνατοτητες media player
3)ευαισθησία tuner
4)ευκολια χειρισμου ( user interface)
5)plugins
6)softcams
7)δυνατοτητα blind scan
8)δυνατοτητα ληψης και αποκωδικοποιηση των feeds 4:2:0 και 4:2:2

και επειδη τελευταια πολλα κυκλοφορουν για υποστηριξη εταιρειων για προσωπικο συμφερον δηλωνω οτι απλα ειμαι άρρωστος με την δορυφορικη ληψη και τιποτε παραπανω

εγω τι περιμενα?

να κανει αυτα που διαφημιζετε οτι κανει.

δηλαδη αν εσυ πας να παρεις ενα αυτοκινητο με A/c που να μη βγαζει κρυο αερα και ηχοσυστημα που να παιζει μουσικη απο ενα μονο ηχειο, ΘΑ δεχοσουν μια απαντηση του στυλ

- "ενταξει με 10000 ευρω τι περιμενες δηλαδη να σου φτιαχνει και φρεντο"?
ή
- "κοιτα να δεις , η δουλεια του αυτοκινητου ειναι κυριως να σε παει απο το Α στο Β. Σε παει? Αν θελεις μουσικη παρε ενα ipod και ακουστικα"

συγνωμη,
-αλλα υπαρχουν χρηστες που εχουν καταφερει να δουν high bitrate mkv μεσω δικτυου με το Ε2
-μαξιμουμ throughput του official σε standby ειναι 30 mbit, προσωπικα εχω πετυχει 60 με το e2 σε κανονικη λειτουργια.
- απο ποτε ζητατε ελληνικο EPG απο το official, σας ικανοποιει η λυση που εδωσε με την 5306 μετα απο 1μιση χρονο?

380 ευρω τον πηρα αλλα και 80 να τον επαιρνα παλι την ιδια εντυπωση θα ειχα για την εταιρεια

1) ποιοτητα εικονας ΑΖΒΟΧ
2)δυνατοτητες media player ΑΖΒΟΧ
3)ευαισθησία tuner ΑΖΒΟΧ
4)ευκολια χειρισμου ( user interface) ΑΖΒΟΧ
5)plugins OYΔΕΤΕΡΟ
6)softcams ΑΖΒΟΧ
7)δυνατοτητα blind scan ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ
8)δυνατοτητα ληψης και αποκωδικοποιηση των feeds 4:2:0 και 4:2:2 ΑΖΒΟΧ ΜΟΝΟ

εγω τι περιμενα?

να κανει αυτα που διαφημιζετε οτι κανει.

δηλαδη αν εσυ πας να παρεις ενα αυτοκινητο με A/c που να μη βγαζει κρυο αερα και ηχοσυστημα που να παιζει μουσικη απο ενα μονο ηχειο, ΘΑ δεχοσουν μια απαντηση του στυλ

- "ενταξει με 10000 ευρω τι περιμενες δηλαδη να σου φτιαχνει και φρεντο"?
ή
- "κοιτα να δεις , η δουλεια του αυτοκινητου ειναι κυριως να σε παει απο το Α στο Β. Σε παει? Αν θελεις μουσικη παρε ενα ipod και ακουστικα"

συγνωμη,
-αλλα υπαρχουν χρηστες που εχουν καταφερει να δουν high bitrate mkv μεσω δικτυου με το Ε2
-μαξιμουμ throughput του official σε standby ειναι 30 mbit, προσωπικα εχω πετυχει 60 με το e2 σε κανονικη λειτουργια.
- απο ποτε ζητατε ελληνικο EPG απο το official, σας ικανοποιει η λυση που εδωσε με την 5306 μετα απο 1μιση χρονο?

380 ευρω τον πηρα αλλα και 80 να τον επαιρνα παλι την ιδια εντυπωση θα ειχα για την εταιρεια
Ωραία τα παραδείγματα αλλά άστοχα. Προσωπικά το θέμα το αντιμετώπισα με εσωτερικό σκληρό σε ext3 και όχι ext2 που δημιουργεί ο δέκτης. Ότι θέλω να δώ το μεταφέρω πρώτα εκεί γιατι συνδέομαι με wifi και οχι lan.

1) ποιοτητα εικονας ΑΖΒΟΧ
2)δυνατοτητες media player ΑΖΒΟΧ
3)ευαισθησία tuner ΑΖΒΟΧ
4)ευκολια χειρισμου ( user interface) ΑΖΒΟΧ
5)plugins OYΔΕΤΕΡΟ
6)softcams ΑΖΒΟΧ
7)δυνατοτητα blind scan ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ
8)δυνατοτητα ληψης και αποκωδικοποιηση των feeds 4:2:0 και 4:2:2 ΑΖΒΟΧ ΜΟΝΟ

Και τι στο καλο εχει ο Ντρημ και εγινε "θρυλος" ενω ο ΑΖΒΟΧ...;