AZBox Elite/Premium, part II

πιανω στα επιγεια ενα καναλι ΕRT HD. τελικα θα δειξουν το παιχνιδι αποψε σε hd?
ναι αφού το διαφημίζουνε τόσες μέρες , ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ.

εχεις δικιο......

αλλα για κανε μια προσπαθεια εδω

Fréquence: 12563 - Pol: H - SR: 14400 - FEC: -
Eutelsat W3A (7.0°E)
λοιπόν δες αυτό είναι από ssHD ,σε λίγο θα σου ανεβάσω από azbox , αυτή τι φορα τον πιο μικρό το ελίτ μιας και έχω και τον ελίτ.

Attachments

• me sshd.jpg
    me sshd.jpg
    131.2 KB · Views: 44
δυστυχώς η πρώτη απόπειρα ενώ άνοιξε η εικόνα τα γραναζάκια του enigma2 μπήκανε σε λειτουργία αυτό σημαίνει crash ενώ η εικόνα πεζή κανονικά .το έχω αναφέρει στο team του rti αλλα άντε να δω αν το φτιάξουνε .ξανά κάνω δεύτερη απόπειρα για να δούμε.

To CrossEPG παίζει με το RC12? Δεν ξέρω τι κάνω λάθος αλλά δεν βλέπω καθόλου πληροφοριες στα κανάλια. Ξέρεις κάποιος να μου πει;

τελικα τα καταφερα επρεπε να αλλαζεις το fec μεχρι να κλειδωσει κατι το οποιο στον premium+ δεν ισχυει το βαζεις στο auto Και τελειωσες........

Message from Hugo Condessa | OpenSAT Lda. CEO

In the past, AZBox was more turned to work with Linux, though with strategic partnerships that allowed us to have some products differentiated from our competitors.

Those solutions, however, were always developed under NDA and it did not allow us to open the SET TOP BOX code as much as we want.

Now the situation is different and we are endeavoring a lot of efforts to develop a more OPEN box and counting on the cooperation of the community. So, at ANGA Cable 2011 we will not only introduce a new range of STBs, but we will also present a new way to watch the development of our products and have real open source policies. Our objective is to develop together and grow with the community and not against it!

Furthermore, we will transfer this philosophy to our actual line models (AZBox Premium HD+, AZBox Elite HD, AZBox Ultra HD) and start from the beginning with those policies with AZBox Me and AZBox miniMe.

See you at ANGA!

Best Regards
Hugo Condessa

Οπως ελεγε και ο Χαρυ Κλυν αντε να δουμε τι θα δουμε (ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ? Η ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ?) ετσι και αλλοιως 4 μερες μεινανε μεχρι να ανοιξει η ANGA

Last edited:
ας μου πει καποιος αν παιζει το youtube ....... εγω εχω την 0.9.5209 και δεν παιζει πλεον ... με την τελευταία 0.9.5306 παιζει ή οχι ?????

Eπειδη καλομαθα και το επιγειο στο ε2 μου φαινεται καπως θα γυρισω στο γνησιο να δω την euroliga σε HD και να αποφασισω αν και το ε2 μου εχει γινει συνηθεια .............

Μπορείτε να μου πεις κάποιος ποια βήματα έχει κάνει για να δεί DVB-T κανάλια;
Έχω προσπαθήσει και σε E2 και σε Original. Ο δέκτης μου το βλέπει σαν DVB-C αλλά οι ρυθμίσεις είναι DVB-T. Είναι σωστό όταν συνδέω το RF καλώδιο στο DVB-T(RF-IN) να έχει σήμα 0;

Σταύρο δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη ρύθμιση.Σήμα θα δεις όταν συντονίσεις manual σε μια συχνότητα-κανάλι που υπάρχει ψηφιακό σήμα η κατά την αυτόματη ανίχνευση.Ποια η περιοχή σου?υπάρχει ψηφιακή εκπομπή εκεί?Αυτό πάντως που το βλέπει C αλλά είναι T που λες δεν το κατάλαβα...

παρουσιαστικαν στην ANGA τα δυο νεα μοντελα azbox me καi azbox mini me και συμφωνα με την εταιρεια ο μινι θα τρεχει neutrino ενω ο me θα τρεχει Ε2,neutrino και android

οι φωτο ειναι απο τον azbox me

Attachments

• IMG_20110503_121107.jpg
    IMG_20110503_121107.jpg
    154.9 KB · Views: 45
  • IMG_20110503_121623.jpg
    IMG_20110503_121623.jpg
    153.3 KB · Views: 40
  • IMG_20110503_124509.jpg
    IMG_20110503_124509.jpg
    99.8 KB · Views: 37
  • IMG_20110503_124800.jpg
    IMG_20110503_124800.jpg
    116.9 KB · Views: 39
  • IMG_20110503_125219.jpg
    IMG_20110503_125219.jpg
    128.1 KB · Views: 40
Last edited:
Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

άμα είναι να τα "υποστηρίζουν" όπως τα μέχρι τώρα μοντέλα, τι να το κάνω;

Συμγωνα με την opensat (το ποσο αυτο ειναι αληθεια θα φανει στο μελλον) υπηρχε ειδικος ορος στο συμβαλαιο τους με την celrun o o οποιος τους απαγορευε να αναπτηξουν η να υποστηριξουν open source λογισμικο (γιαυτο και ανατέθηκε στο RTI team η υποστηριξη του δεκτη με 2 χωρις την επισημη αναμειξη της εταιρειας) τωρα λενε οτι ο ορος αυτος δεν υφισταται πλεον και μπορουν να αναπτηξουν και δικα τους λογισμικα. Κοντος ψαλμος αλληλουια

Eγω δεν μπορω να καταλαβω την προσπαθεια να κανουν τους δορ. δεκτες pc,καλυτερα να φταξει καποιος ενα δεκτη linux με κορυφαια εικονα (με sigma chipset-ξερω λεω ανεκδοτο) και καλη υποστηριξη των cam παρα μηχανηματα "ολα σε ενα" = μια τρυπα στο νερο.

για τον απλουστατο λογο οτι και συ ακομα ζητας ενα pc και οχι εναν πολυ καλο δεκτη,ζητας καλη υποστηριξη σε cam πραγμα που σημαινει οτι δεν ζητας cam αλλα softcam με τις δυνατοτητες ας πουμε του ccccam η του gbox ?sharing? = προγραμμα peer to peer, softcam keys?=download manager,αποκωδικοποιοηση καναλιων μεσω των keys=crack και το κυριωτερο linux το οποιο καλως η κακως ξεκινησε σαν OS για pc τωρα προσθεσε και τις απαιτησεις αλλων 100,000 χρηστων και θα δεις οτι οι εταιρειες εχουν τα δικαια τους που προσπαθουν να φτιαξουν το υπερμηχανημα