AZBox Elite/Premium, part II

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Η παρουσίαση του me και τιμές είναι κατ εκτίμηση 149 = MINI-ME και 189 για ME

watch

watch
τωρα πως γινεται ο elite ο premium και ο premium+ να εχουν περιπου αντιστιχα 250 300 350 ευρω και ο MINI ME με τον ME 150 και 190:huh2:
υποτιθεται οτι εχουν μεγαλυτερο επεξεργαστη και μνημες και τρεχουν και androit:hmmmm:

Μηπως επειδη οι τιμες ειναι τιμες χοντρικης και δεν συμπεριλαμβανονται σ'αυτες το κερδος του μεταπωλητη, η διαφορα φπα και τα εξοδα μεταφορας?

Μήπως θα έπρεπε να ανοίξετε ένα νέο thread για τους νέους δέκτες; Έχω ένα usb tuner Avermedia που κάθεται, υπάρχουν drivers σε E2; Θα το δοκίμαζα αλλά περιμένω να βγει η RC665 και μετά να ξαναβάλω Ε2...

Καλημέρα.
Στο Νokia N900 κατέβασα εφαρμογή (dreamremote) που λειτουργεί το τηλέφωνο σαν wi fi remote control για τον Premium HD+. Ζητάει να ορίσω port, και χρειάζεται να έχει ο δέκτης web interface. Tι νούμερο port πρέπει να βάλω, και το web interface?? είναι plugin που πρέπει να εγκαταστήσω- από πού την τελευταία version?- ή υπάρχει περίπτωση να εμπεριέχεται στην 5309 που "φοράω";

Last edited:
Παω να παιξω youtube απο τον browser αλλα κολαει ..... μηπως πρεπει να εγκαταστησω καποιο plugin για να παιζει ή ειναι γενικο το κακό δηλ. δεν παίζει με τιποτα ....

Νεότερα για τους δέκτες

AZBOX Me 199

Sales start in August!

AZBOX Mini Me 119

The first receiver can APSK!!

16/32 APSK
Blind Scan
4:2:2

Από perfect-digitalsat.com

Καλημέρα.
Στο Νokia N900 κατέβασα εφαρμογή (dreamremote) που λειτουργεί το τηλέφωνο σαν wi fi remote control για τον Premium HD+. Ζητάει να ορίσω port, και χρειάζεται να έχει ο δέκτης web interface. Tι νούμερο port πρέπει να βάλω, και το web interface?? είναι plugin που πρέπει να εγκαταστήσω- από πού την τελευταία version?- ή υπάρχει περίπτωση να εμπεριέχεται στην 5309 που "φοράω";
Μια απάντηση ρε παιδιά??? δεν ξέρει κανείς? googlάροντας μπερδεύτηκα!

Καλημέρα.

Δεν την γνωρίζω την περίπτωση αλλά για το WEB το port είναι η 80.

Vti-gp3
Changelog:

# Gemini3 BluePanel v0.29r2- addons, softcam manager
# Gigant Panel
# VTI Panel v2.6 - addons, softcam manager
# DMNapi 1.3.27
# Ultime Notizie
# RSS Reader Gp3
# Dreamnetcast Gp3
# Jukebox Gp3
# Weather Gp3
# Kamery internetowe Gp3
# Setup spinner Gp3
# Setup Bootlogo Gp3
# Screenshot Gp3
# Aspect Ratio Switch
# CCCam Info + CCPrioMaker
# Multi Quickbutton Gp3
# PlanerFS v3.04
# Multi Mediathek v2.9
# Cool TV Guide V3.0.0
# Easy Media Gp3
# Saundetek Drviers
# VTi Panel
# Addons Manager
# CCPrioManager
# CCcam Info v1.3c
# DMNapi
# Dream Expoler
# Webinterface
# MyTube
# Aspect Ratio Switch
# DVD Player
# Live Score
# Cross EPG !!!

Based on Rc12 + all plugins + feeds, for managing your favorite "demons" use VTi CAM Center, before download reload list on Manager

http://www.multiupload.com/DE81ZBZ468

Καλησπέρα.
Έχω τον AZBOX premium με περασμένο το firmware 2011.04.14azbox-0.9.5306-patch.bin.
Στο μηχάνημα έχω έναν 2,5 WD Scorpion blue 320GB.
Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ όλα λειτουργούν κανονικά όταν κάνω RECORD και σταματήσω την εγγραφή κολαει το κανάλι που βλέπω. Για να ξεκολλήσει πρέπει να αλλάξω κανάλι και έπειτα πάλι όλα λειτουργούν οκ.
Εννοείτε ότι το δοκίμασα και με και χωρίς την επιλογή για Timeshift.
Ξέρει κάνεις κάτι γι’ αυτό το πρόβλημα και πως μπορώ να το λύσω?
Υπάρχει μήπως κάποια άλλη έκδοση firmware που δοκιμάσατε να να παίζει οκ?
Ευχαριστώ και περιμένω την βοήθεια σας

λοιπον. ενα απ τα αρχεια που εχω στον σκληρο το εβαλα στο ConvertXtoDVD 4 και το μετετρεψα ετσι ωστε να μπορει να το διαβασει το DVDShrink. εβγαλα τις διαφημισεις απ το αρχειο και τωρα θελω παλι να γυρισω (ολα!) τα αρχεια που δημιουργηθηκαν απ το shrink σε ενα αρχειο ts για να το διαβαζει ο δεκτης.
ποιο προγραμμα προτεινετε;

Καλησπέρα.
Έχω τον AZBOX premium με περασμένο το firmware 2011.04.14azbox-0.9.5306-patch.bin.
Στο μηχάνημα έχω έναν 2,5 WD Scorpion blue 320GB.
Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ όλα λειτουργούν κανονικά όταν κάνω RECORD και σταματήσω την εγγραφή κολαει το κανάλι που βλέπω. Για να ξεκολλήσει πρέπει να αλλάξω κανάλι και έπειτα πάλι όλα λειτουργούν οκ.
Εννοείτε ότι το δοκίμασα και με και χωρίς την επιλογή για Timeshift.
Ξέρει κάνεις κάτι γι’ αυτό το πρόβλημα και πως μπορώ να το λύσω?
Υπάρχει μήπως κάποια άλλη έκδοση firmware που δοκιμάσατε να να παίζει οκ?
Ευχαριστώ και περιμένω την βοήθεια σας

και εμενα τα ιδια κανει στις hd εγγραφες πρεπει νa ειναι θεμα fw
και σε καποιο παλιοτερο fw που θυμαμαι τα ιδια εκανε

Last edited: