AZBox Elite/Premium, part II

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

E και ?
Απλώς απ'ότι κατάλαβα και απ'ότι διάβασα στο azbox-enigma.eu πρόκειται για την πορεία του Neutrino HD στους δέκτες Opensat
OpenSat Public GITHUB Repository for Neutrino HD

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Γεια και παλι εχω το ιδιο προβλημα
Δεν μπορω απο το pc να συνδεθω με τον azbox pr ειτε με dcc,acc, maz κλπ με ενεργα ftp, kai telnet στον azbox και συνδεση ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα
Εχω το 0.9.5309 firm και εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα (εργοστασιακες ρυθμισεις, γυρισμα σε προηγουμενα firm....)αλλα δεν γινεται τπτ

Καποια ιδεα ????????????????

Μου το έκανε και μένα παλιότερα με το dcc. Δοκίμασα με το powerftp και συνδέθηκε.
Αν δεν κάνεις τίποτε και μ' αυτό ψάξου και με το firewall.

Εγώ με στατική και filezilla μια χαρά συνδέεται
Βάζεις
πρωτόκολο----ftp
Κρυπτογράφηση-----Χρήση απλού ftp
Τύπος σύνδεσης κανονική
χρήστης---root
κωδικός-----azbox
Θύρα άφησετο κενο

Γεια και παλι εχω το ιδιο προβλημα
Δεν μπορω απο το pc να συνδεθω με τον azbox pr ειτε με dcc,acc, maz κλπ με ενεργα ftp, kai telnet στον azbox και συνδεση ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα
Εχω το 0.9.5309 firm και εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα (εργοστασιακες ρυθμισεις, γυρισμα σε προηγουμενα firm....)αλλα δεν γινεται τπτ

Καποια ιδεα ????????????????
Δοκιμασες να ενεργοποιησεις to ftp και telnet απο το μενου του δεκτη?

εαν συγκρινετε τα παρακατω αρχεια θα δειτε οτι η Ελληνικη γλωσσα (μεταφραση του μενου του δεκτη) θελει τον mcelliot_g της η καποιον αλλον ορεξατο και καλο γνωστη της Αγγλικης

https://github.com/OpenSat/AzBox-Neutrino-HD/blob/master/data/locale/ellinika.locale

https://github.com/OpenSat/AzBox-Neutrino-HD/blob/master/data/locale/english.locale

Τα εχω ενεργοποιημενα απο το μενου του δεκτη

δοκιμασε με αλλο ρουτερ πολλες φορες το προβλημα ερχεται απο το ρουτερ και οχι απο τον δεκτη

Οχι αυτο δεν το δοκιμασα
θα του περασω Ε2 να δω μηπως λυθει το προβλημα
τρεχοντας το azup μου λεει οτι δεν βρισκει mswinsck.ocx ?

Οχι αυτο δεν το δοκιμασα
θα του περασω Ε2 να δω μηπως λυθει το προβλημα
τρεχοντας το azup μου λεει οτι δεν βρισκει mswinsck.ocx ?
Πρεπει να εχεις windows 7 μαλλον,ή πρέπει να το βρεις στο intrnet το αρχειο,ή μπορείς καλύτερα να αναβαθμίσεις με το jazup 1.3.

Αλλο πρόβλημα τώρα, κόπηκε η αναβάθμιση και τώρα κολάει στο booting, καμιά ιδέα?

αμα εχει ε2 κανε reboot και πατα το βελακι > οχι ομως στο τηλεκοντρολ αλλα στον δεκτη για να παρει ip

Βγηκε η αναβαθμιση του media center διαθεσιμο απο την αναβαθμιση του δεκτη..:music-smiley-005:

Βγηκε η αναβαθμιση του media center διαθεσιμο απο την αναβαθμιση του δεκτη..:music-smiley-005:

παιζει ελληνικους υποτιτλους? αμα παιζει περναω αμεσως ε2 ειχα το μαμα
κατι αλλο ειχα βαλει το RTi Core v1.3 Enigma 2 και εβαλα το στικακι με το of fw που το ειχα φτιαξει με παλειοτερο ε2
με αποτελεσμα να κοληση στο loading το εβγαλα και μετα δεν ανοιγει ουτε το ε2 και εβαλα of. fw στη dom
πρεπει να φτιαξω απο την αρχη το of. fw στο στικακι?