Μην προσπαθεις να βαλεις το ccam σε original fw,γιατι ειναι δυσκολο εως αδυνατο να παιξει.Δοκιμασε το multicas καλυτερα να κανεις την δουλεια σου.Γιατι δεν βαζεις enigma?Δωστε μου ενα χερι βοηθειας γιατι εχω δαπανησει τις άπειρες ώρες προσπαθώντας να εγκαταστησω το cccam. Πρώτα απ' ολα έχω βρει τα cccam 2.1.1,2.1.2,2.1.3,2.2.1. Καθε φορά που προσπαθώ να δημιουργησω ενα φάκελο lib μεσα στο EMU μου γράφει ότι δεν είναι δυνατον να δημιουργήσει το φάκελο. Εχω δοκιμάσει με MAZ αλλα και με Filezila . Είμαι όλος αυτιά :ears:
Γιατι με ψήνεις να βάλω μπελάδες στο κεφάλι μου με το enigma πάλι ? Ακόμα αγωνίζομαι να μάθω πως δουλεύουν τα cams σε original fw και λόγω "ευαισθησίας" του θέματος είναι πολύ δύσκολο να αντλήσω πληροφορίες.
Μήπως ξέρεις κάποιος αν η RF out έξοδος του AZBOX μπορεί να μεταφέρει stereo ήχο ή μόνο μονοφωνικό ?
Καλησπερα και παλι αφου καταφερα και περασα το openlpli (OPENRSI) το τελευταιο σε AZBOX elite έχω το εξης πρόβλημα.Είχα ενα Module με μια κάρτα viacess αλλα δεν μου παιζει ενω στην original έκδοση του azbox μου έπαιζε. Επίσης πως μπορώ να ενεργοποιήσω το multicas αν δε χρησιμοποιήσω το viacess module ?????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.