AZBox Elite/Premium, part II

Από το επίσημο site τους:

Hi,

Since 23.11.2009 we've been releasing the Daily Firmware releases. The purpose was to give every user the opportunity to use the daily builds. In fact, many, many users have been using them, creating amazing amounts of feedback. So, in that aspect, the Daily project was a complete success. But, in practical terms, with the speed in which those releases are being made, we don't have enough time to analyze and test the feedback our users create after testing it. This creates a bigger problem, because we don't have time enough to send the developers any bug reports, and even when we do, they are already outdated. When we can't test and improve our firmware based on those tests and the user feedback, we waste time and efforts.

So, from today on, we are closing the Daily Project.

Instead, all the Firmware releases are from now on made with a periodicity of 2 or 3 releases per week. Hopefully that will give everyone involved time enough to test and provide feedback on the releases. From now on, it's allowed and expected for the users of this forum to report all the Bugs on the respective sections.

Update your boxes to download from this address: "http://fw.azupd.com"

Thank you all.

Εντάξει, δεν ήταν ακριβώς "Daily Project" αλλά και ούτε έχει σημασία. Σημασία έχει να διανέμονται λειτουργικά λογισμικά που θα εξαλείφουν τα προηγούμενα προβλήματα. (και δε θα προσθέτουν κι άλλα)

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Επίσης είναι η ιδέα μου, ή βελτιώθηκε όντως η ποιότητα της εικόνας απο την 0.9.3886 ?

Σήμερα το βράδυ που την εγκατέστησα και τη δοκιμάζω, ειλικρινά κοιτάζω την Panasonic μου και δεν πιστεύω στα μάτια μου !
Δεν είναι ιδέα σου. Η εικόνα έχει βελτιωθεί σημαντικά (πάντα μιλάω με σύνδεση HDMI), αλλά αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν. Στη συνέχεια με νέους drivers δε βλεπόταν. Για την ώρα είμαστε σε καλό επίπεδο και ελπίζω να παραμείνει.

Επίσης θέλει ακόμα δουλειά στον τομέα του media player.
Για όποιον δεν έχει (δει) ξεχωριστο media player παίζει άριστα. Για όποιον όμως έχει τέτοιον στην κατοχή του, καταλαβαίνει ότι η προσπέλαση ενός αρχείου 2 ωρών, χωρίς κολλήματα - παγώματα, είναι σημαντικό πράγμα. Είμαι από αυτούς που τρέχουν τις ταινίες μπρος-πίσω.

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Εντάξει, δεν ήταν ακριβώς "Daily Project" αλλά και ούτε έχει σημασία. Σημασία έχει να διανέμονται λειτουργικά λογισμικά που θα εξαλείφουν τα προηγούμενα προβλήματα. (και δε θα προσθέτουν κι άλλα)

Αυτό για beta firmware δεν είναι και τόσο απλό ... και ιδίως για quasi-daily (nightly) builds !!! Μακάρι να ήταν έτσι :)

να κανω μια ερωτηση? εχω βαλει εσωτερικο σκληρο 2 τερα,και αρνειται να τον φορμαρει πληρως, σταματαει στα 600 γιγα, δημιουργωντας το αντιστοιχο partition, καμια ιδεα?
ευχαριστω και χρονια πολλα

απο το επισημο φορουμ του azbox

I use Samsung EcoGreen F2 1.5TB

However, I couldn't partition and format it on AZbox (with 0.9.3501) - the process would stuck for long time without showing any progress.
So I did the partitioning and formatting on Linux pc - one partition(!).
It works fine so far (more then 2 months).
Code:
MMP[DATA]$ fdisk -l /dev/hdb

Disk /dev/hdb: 1500.3 GB, 1500301910016 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 182401 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes

Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/hdb1 1 18446744073709466667 18446744073027187904 83 Linux
MMP[DATA]$ df -h /dev/hdb1
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
/dev/hdb1 1.3T 477.3G 802.5G 37% /DATA/hdb1

και καπου αλλου ειδα για 2Τ αλλα δεν θυμαμαι ακριβως που

Last edited:
και η απαντηση απο τον mod

Yes it works but the official maximum size is 1 TB.
Higher you need to format it externally and don't report a bug if you get problem with a HDD higher than 1 TB.
icon_e_biggrin.gif

Pr2

πώς βάζουμε ip κανάλια den μπορώ να γράψω την κάθετο / στη διεύθυνση για ip κανάλια και αν κάνω save δεν μου τα εμφανίζει και ας κάνω και reboot

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

πώς βάζουμε ip κανάλια den μπορώ να γράψω την κάθετο / στη διεύθυνση για ip κανάλια και αν κάνω save δεν μου τα εμφανίζει και ας κάνω και reboot

Για την / πατάς το CAPS/NUM να σου εμφανισει τα επιπλεον συμβολα

2010.01.15

45.99 MB

aa4fe4b823a0006266635a3832a3fa65

udp stream | play recorded file issue | record at twin tuner | edit favorite list | blind scan issue

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ CARD SHARING ΜΕ POWER LINE ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ......

ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ 1500€ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ CARD SHARING ΜΕ POWER LINE ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ......

ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ 1500 ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ

Και μετά αφου δεν διάβασες τους κανονες και δεν χαιρέτησες πρωτα να παμε κι εμεις φυλακή...:rifle:

Από ξένο forum

In Azbox when watching a channel, press "MENU" in RC and select "Streaming".
Now in "Duration" put the time that you want in minutes, or try to select 0 minutes (not defined) and you will have the streaming activated without time limits.

Then in a PC, open the m3u file with VLC which is inside the zip in:
Code:

http://www.sendspace.com/file/y4qo3z

You should have the streaming working in VLC with a PC.

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Και μετά αφου δεν διάβασες τους κανονες και δεν χαιρέτησες πρωτα να παμε κι εμεις φυλακή...:rifle:

"PοwerLine"= Οικιακή διανομή κάρτας= Νόμιμο... :operator:

ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ 1500 ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ

:BDGBGDB55:αν ειχες παει σε ενα εξουσιδοτημενο τεχνικο -bye--bye--bye- χαχαχαχα:drummer: ναι νομιμο θα στον συστηναν και απο τον παροχο θα το ειχες κανει με το ενα τριτο των χρηματων :idea::idea::idea::idea::idea:

Καλησπερα Νεος και εγώ στο site.
Ενδιαφερομαι και εγω για τον δεκτη,ομως εχω μπερδευτει με τις συνεχεις αναβαθμισεις
Αν τελικα αποφασισω να τον αγορασω θα πρεπει να κανω συνεχως αυτο ?
Πεστε μου την γνωμη σας για το μηχανημα και αν τον εχει δοκιμασει καποιος με Mpeg4 tuner?

Ο δέκτης θα ικανοποιήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον ιδιοκτήτη του. Για τον μέσο χρήστη είναι άριστος. Για τον πολύ απαιτητικό έχει ακόμα δρόμο. (δεν είναι ο μόνος)
Οι αναβαθμίσεις είναι παιχνίδι. Γίνονται από usb stick και δεν είσαι υποχρεωμένος να αναβαθμίζεις διαρκώς.

γεια σας και πάλι,
σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον δέκτη.
βρίσκω εξαιρετική την δυνατότητα να βλέπεις τις 4:2:2 μεταδόσεις.
συνεργάζεται τέλεια με το μοτέρ, έχει πολύ καλό tuner.
έχω ένα προβληματάκι.
Πως μπορώ να δώ μέσω του οικιακού δικτύου μια ταινία που έχω στο pc;
δεν βλέπω πουθενά στο menu την δυνατότητα να συνδεθώ στο οικιακό δίκτυο. Καμμιά βοήθεια;

Πως μπορώ να δώ μέσω του οικιακού δικτύου μια ταινία που έχω στο pc; δεν βλέπω πουθενά στο menu την δυνατότητα να συνδεθώ στο οικιακό δίκτυο. Καμμιά βοήθεια;

Μεσω του μενου "07.Οργανωση αρχειων" πας εκει που λεει "Δικτυο" και θα δεις το ονομα του υπολογιστη σου (για να εχεις προσβαση στους φακελους θα πρεπει να εχεις ρυθμισει σωστα τα δικαιωματα φακελων στο pc σου, εγω δεν το καταφερει ακομα, αν και δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα)

Καλήμερα και από μένα.
Μια ερώτηση για τον εν λόγο δέκτη. Από που μπορούμε να τον προμηθευτούμε, γιατί από ότι ξέρω ο Καλέμης που τους έφερνε δεν τους φέρνει πια. Επίσης αξίζει η αγορά από εξωτερικό (290 ευρώ)?
Ευχαριστώ! :worshippy: