AZBox Elite/Premium, part II

thanks ολα καλα αντε να δοκιμασουμε και τα ip να δουμε τι λενε

μην περιμενεις και πολλα και σ'αυτο το θεμα καθως τα περισοτερα iptv καναλια χρησιμοποιουν τα πρωτοκολλα asx η mms αλλα ο δεκτης συνεργαζεται μονο με το MPG2 το H264 και HTTP πρωτοκολλα ελπιζω οι coders να μπορεσουν να προσθεσουν και το asx και το mms και γω να αποχτησω γρηγορο internet:ADFAD2:

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

καλα? νεα για το προβλημα του epg διαπιστώθηκε οτι οταν ενα καναλι εκπεμπει μονο ελληνικο epg o δεκτης δεν εχει κανενα προβλημα στο να το εμφανισει με ελληνικους χαρακτηρες ενω οταν εκπεμπει σε αγγλικά και ελληνικα επιλεγει μονο τα αγγλικα αρα δεν ειναι θεμα γραμματοσειρας αλλα επιλογης γλωσσας ενημερωθηκε η εταιρεια και απαντησαν οτι θα το τεσταρουν και θα το διορθωσουν?

καντε το σταυρός σας και ο Θεος βοηθος
Απ οτι διαβασα τωρα καταλαβαν !!!! τι τους λεγαμε και αυτός (moderator opensat) εκανε report την 1η Μαίου για το προβλημα του epg .
Δεν πιστευω οτι ειναι κάτι δυσκολο να το κανουν .Αυτός κολλουσε αν διαβαζε ο δεκτης τα ελληνικά και μετά καταλαβε οτι η Νοβα εκπέμπει και στα 2 και ο δεκτης διαλέγει τα αγγλικά .

καλημερα παιδια εχω μια απορια πως μπορουμε να πεασουμε plug-ins απο το usb stick! ευχαριστω!!!!

βαζεις το στικ στον δεκτη πας στα plugins πατας κοκκινο κουμπακι (add plugin ) και μετα επιλεγεις install (USB) ειναι η τελευται επιλογη κατω -κατω

το εχω προσεξει αυτο φιλε nakata και το εχω κανει αλλα δεν βλεπει το αρχειο μηπως θελει κατι ιδιεταιρο το ιδιο προβλημα εχω και με τα καναλια ip δν μπορω να τα περασω δεν βρησκω τον φακελο disk2

Τι εννοείς? Μόλις συνδεθείς με FTP με τον δέκτη (root) σου εμφανίζει ένα κατεβατό φακέλων. Ενας από αυτούς είναι και ο DISK2

Θέλω να περάσω χειροκίνητα ένα IP κανάλι π.χ http://cctv.ws/7/CBeebies/BBC4 , όμως δεν μπορώ να γράψω στη διεύθυνση την κάθετο δηλ. / δοκιμάζω να τη βρω από το τελευταίο κουμπί κάτω δεξιά από το τηλεχειριστήριο αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά μπορεί κάποιος να μου πει πως βγαίνει ???

φιλε αλεξ τι εννοεις ακριβως γιατι δεν γνωριζω τιποτα για τον δεκτη και προσπαθω να τον μαθω αν μπορεις βοηθα με περισσοτερες λεπτομερειες! τι πρεπει να κανω! σου λεω οτι εδω και καμποσες μερες παλευω να συνδεθω με το μαζ 3,00 χωρις αποτελεσμα τι κανω λαθος! ειμαι τελειως ασχετος!!!! σε ευχαριστω

Κατέβασε και εγκατέστησε στον υπολογιστή σου ένα ελεύθερο FTP πρόγραμμα, όπως το Filezila.
Το εκτελείς και εισάγεις την ΙΡ του δέκτη, user=root και pass=azbox
Θα σε βάλει στους φακέλους του Azbox. Δηλαδή θα δεις δύο παράθυρα. Αριστερά τα αρχεία του υπολογιστή σου και δεξιά τα αρχεία του δέκτη.
Εκεί θα βρεις φάκελο DISK2 μέσα σε αυτόν θα μεταφέρεις από τον υπολογιστή σου (transfer) το .txt αρχείο με τα IPTV κανάλια. Το ίδιο αρχείο αν το κάνεις edit (επεξεργασία με δεξί κλικ), μπορείς να προσθέσεις και τη γραμμή που θέλεις.

φιλε αλεχ με το μαζ ολα καλα αλλα εχω ακομα ενα προβλημα τ fttp ειναι πρασινο αλλα το telnet ειναι κοκκινο τι μπορει να φταιει εχω δοκιμασει ολες τις πορτες!!!

δοκιμασες να κανεις telnet συνδεση μεσω του εναρξη/εκτελεση?και αν ναι τι μηνυμα σου βγαζει?

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΝΑΡΞΗ/ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΖ ΕΙΝΑΙ?

οχι ενοω απο το μενου εναρξη του υπολογιστη σου και επειδη τωρα μου ηλθε στο μυαλο πηγαινε στις ρυθμισεις του δεκτη σου και δες αν στην επιλογη network service τα SSHD και telnet server ειναι ενεργοποιημενα

Και εγώ φίλε μου έχω πρόβλημα με το MAZ ΔΕΝ μπορώ να συνδεθώ με τίποτα , τα έχω ενεργοποιήσει όλα στο δέκτη βάζω σωστή IP αλλά σύνδεση δε βλέπω , μήπως πρέπει να παίξω με τις θύρες αν ναι ποιες πρέπει να δοκιμάσω ???

Το να συνδέσεις το ΜΑΖ με τον δέκτη είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο.
IP, username, password. Τίποτα άλλο.
Κάτι κάνεις λάθος..

Αλλαξε καλώδιο!

Καλώδιο ??????????? μα εγω προσπαθώ ασύρματα .... και κάτι 'αλλο έβαλα τα κανάλια στο stick τα πέρασα στο MAZ έσβησα όσα δεν χρειαζόμουν τα έκανα αποθήκευση και όταν τα ξαναζήτησα απο το φάκε λο μου έβγαζε και τα σβησμένα αν είναι δυνατόν !!!!!! μήπως πρέπει να ξανακατεβάσω το maz ????????