AZBox Elite/Premium, part II

Καλώδιο ??????????? μα εγω προσπαθώ ασύρματα .... και κάτι 'αλλο έβαλα τα κανάλια στο stick τα πέρασα στο MAZ έσβησα όσα δεν χρειαζόμουν τα έκανα αποθήκευση και όταν τα ξαναζήτησα απο το φάκε λο μου έβγαζε και τα σβησμένα αν είναι δυνατόν !!!!!! μήπως πρέπει να ξανακατεβάσω το maz ????????

ανεβασε ξανα στον δεκτη τα καναλια απο κει που τα εχεις αποθηκευμενα αλλα πιο μπροστα σβησε το http_streams απο το disk2

φιλε αλεχ τα εχω κανει ολα αυτα που ανεφερες αλλα telnet παραμενει κοκκινο

δεν ξερω μαλλον φταιει το ρουτερ γιατι ολα τ αλλα ειναι ενεργα μονο στο τελνετ λει οτι η πορτα 23 ειναι κλειστει και δεν ξερω πως ανοιγει το ρουτερ ειναι thomsson 585

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

δεν ξερω μαλλον φταιει το ρουτερ γιατι ολα τ αλλα ειναι ενεργα μονο στο τελνετ λει οτι η πορτα 23 ειναι κλειστει και δεν ξερω πως ανοιγει το ρουτερ ειναι thomsson 585

Επειδή ειχα το συγκεκριμενο ρουτερ και φαγαμε με τον φιλο nakata πάνω από 3 ωρες να δουμε τι φταιει και δεν καταλαβαιναμε , πολύ απλά οτι και να καναμε δεν δουλευε .Ετσι απλά αλλαξα ρουτερ το οποίο κλειδωνει πιο ψηλά βεβαια και εχει αψογη επικοινωνία με το δέκτη .Για μενα πρεπει ν αλλάξεις ρουτερ δυστυχως

Αν δοκίμαζες τη θύρα 21??? Χωρίς βέβαια ποδοσφαιρική διάθεση... :cool4:

λοιπον παιδια τα καταφερα κανοντας απλως ενα φορματ τον υπολογιστη και αλλαζοντας την ip του δεκτη δεν ξερω πως αλλα δεν με απασχολει κιολα! συνδεθηκα κανονικα με το Maz3.00 και δεν μου κανει τα κολληματα που μου εκανε πριν στον Ch@@@s!

Λοιπον τον αγορασα και εγω τον plus και με αφορμη το μπασκετ δοκιμασα να περασω τα στοιχεια που βρηκα και να κανω add τον τρανσποντερ αλλα δεν τον αποθηκευε γιατι η ιδια συχνοτητα υπηρχε στην λιστα με αλλο SR και μαλλον γι'αυτο δεν την αποθηκευε.Δοκιμασα και εσβησα αυτη που ειχε στην λιστα αλλα δεν την αποθηκευε με τιποτα.
Επισης αν γινεται θυμηστε μου τι κανουμε οταν βρουμε τι συχνοτητα για να δουμε το καναλι γιατι δεν το βρηκα στο θεμα ειναι τοσες πολλες οι σελιδες.
Regards dbfan

παιδια εχω μια λιτσα για τον azbox hotbifd13 astra19.2 sirius 4.8 πως μπορω να την ανεβασω στο rapidshare ειμαι premium χρηστης!!! αν μπορει να μου πει καποιος πως ακριβως γινεται!!! ευχαριστω!!!

παιδια εχω μια λιτσα για τον azbox hotbifd13 astra19.2 sirius 4.8 πως μπορω να την ανεβασω στο rapidshare ειμαι premium χρηστης!!! αν μπορει να μου πει καποιος πως ακριβως γινεται!!! ευχαριστω!!!

Αρχική σελίδα rapidshare->rapidshare premium zone->premium zone login.
Εκεί λοιπόν έχει την επιλογή Upload. Πατάς το κουμπάκι που λέει αναζήτηση, σου βγάζει τα περιεχόμενα του pc σου, βρίσκεις το φάκελο που προηγουμένως τον έχεις συμπιέσει με το winrar ή το winzip (δεν είναι υποχρεωτικό αλλά καλό είναι να το κάνεις) και πατάς upload.
Όταν θα έχει ανέβει θα τον δεις από κάτω σαν link. Αντιγράφεις το link και το δίνεις σε όποιον θες.

παιδια θελω να περασω το αρχειο με τα IP CHANNELS στο disk 2. πρεπει να δοσω εντολη στο αρχειο 755? το βαζω σε φακελο η το ριχνω σκετο. και μετα που παω και βλεπω τα καναλια?

φιλε θα παρεις το αρχειο CHANNEL.BAK χυμα στο στικακι σου και μετα απο τον δεκτη θα πας ρυθμισεις-πληροφοριες συστηματος-Backup/Restore και πατας το μπλε κουμπι απο το τηλεκοντρολ. ο αλλος τροπος ειναι να συνδεθεις με το μαζ και να πας channel list να ανοιξεις το αρχειο all_clannel.dat και μετα να πατησεις το κουμπι upload channel list to azbox!πιστευω οτι θα τα κταφρεις!! α!!! στο μαζ οταν πατησεις connect πρεπει και το ftp,telnet να πρασινισουν!!!

παιδια εβαλα ενα σκληρο δισκο 1ΤΒ στον azbox premium plus πρεπει να κανω και κατι αλλο για να τον δει ο δεκτης!!!

πρεπει να τον φορμαρεις μεσω του δεκτη /ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ/STORAGE/ΣΥΣΚΕΥΗ επιλεγεις τον δισκο (Με αριστερο η δεξι βελακι ) και δινεις ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ

Μπορει να μου θυμηση καποιος τι κανουμε για να δουμε εικονα απο feed 4:2:2 .Καπου το ειχα δει αλλα δεν το βρισκω τωρα.
Ευχαριστω.
Regards dbfan

Μπορει να μου θυμηση καποιος τι κανουμε για να δουμε εικονα απο feed 4:2:2 .Καπου το ειχα δει αλλα δεν το βρισκω τωρα.
Ευχαριστω.
Regards dbfan
Δε χρειαζεται να κανεις τίποτα.Μόνο scan την συχνότητα που έχει το feed και το βλέπεις

Χτες φορτωσα το νεο fw και όλα οκ εκτός του οτι χαθηκε η λίστα με τα ip καναλια και δεν φορτωνει με το maz καθολου .Ενω λεει οτι την περνάει και φαινεται δεν την εμφανιζει ο δεκτης !
Εχει να κανει με τα δικαιωματα 644 ή 755 ή πρόβλημα με το νεο fw ?

Εχει κανεις αναλογο προβλημα ?