AZBox Elite/Premium, part II

Αφου πέρασες τη λιστα στο DISK2 με ftp προγραμμα έκανες μετα επανεκίνηση;Χωρίς επανεκίνηση δεν τα βλεπει.

Εαν δεν στην περασει με το MAZZ 3.0 χρησιμοποίσε το filezilla η άλλο ftp πρόγραμμα και μετα κανε επανεκίνηση

Εχω κανει 15 επανεκκινησεις και δεν περναει με τιποτα ! Απίστευτο .Και αλλο προγραμμα ftp χρησιμοποιησα πάλι το ιδιο .Κατι δεν παει καλά...κάτι δεν γινεται σωστά

Αστο φιλε εγω την εβγαλα ,το ρημαδι απο τοτε που την εβαλα οταν κανει boot απο διακοπη ρευματος η το κανω εγω ξεκιναγε σε κατι free ροζ τσοντοκαναλα ασε μη λειπω και πεσει κανα παιδι πανω σε τιποτα βυζομπαλα και κολους αραβικους ,μου τοελεγε η γυνακα και δεν το πιστευα .....

Η τελευταια παντως η 4890 δεν εχει κανενα προβλημα ουτε στα IPTV καναλια ουτε στα κανονικα.

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Εχω κανει 15 επανεκκινησεις και δεν περναει με τιποτα ! Απίστευτο .Και αλλο προγραμμα ftp χρησιμοποιησα πάλι το ιδιο .Κατι δεν παει καλά...κάτι δεν γινεται σωστά

δοκιμασε το cute ftp και αν σου βγαλει το μηνυμα ( η παραμετρος ειναι εσφαλμενη ) τοτε μαλλον ειναι bug του λειτουργικού και πρεπει να το ξανακανεις εγκατασταση

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

δοκιμασε το cute ftp και αν σου βγαλει το μηνυμα ( η παραμετρος ειναι εσφαλμενη ) τοτε μαλλον ειναι bug του λειτουργικού και πρεπει να το ξανακανεις εγκατασταση

Ειχες δίκιο , το cute ftp το εστειλε απευθειας χωρις πρόβλημα !Απ οτι καταλαβα ήταν προβλημα του maz ...
Ευχαριστω φιλε nakata . Σ εχασα που εισαι ...? Δεν σε βλέπω online

Απ' ότι γράφουν σε γερμανικά φόρουμ, η .4890 είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει εσχάτως..
Προσωπικά δεν την δοκίμασα ακόμα.

Οσοι έχουν προβλήματα σαν του zara ή και άλλα, καλό είναι να κάνουν ένα "format application area" που και που. Μένουν πολλά σκουπίδια από τις διαρκείς αναβαθμίσεις.

Καλημέρα, εδώ και καμιά δεκαριά firmware πίσω, δεν μπορώ να κάνω αναβάθμηση μέσω internet, και ακόμα και η usb με δυσκολεύει, έκανα factory reset αλλά τίποτα.....
Εχει κανείς καμιά ιδέα?

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Καλημέρα, εδώ και καμιά δεκαριά firmware πίσω, δεν μπορώ να κάνω αναβάθμηση μέσω internet, και ακόμα και η usb με δυσκολεύει, έκανα factory reset αλλά τίποτα.....
Εχει κανείς καμιά ιδέα?
Κάνε ένα backup τα κανάλια σου.
Φόρτωσε σαν patch.bin το πιο πρόσφατο firm σε ένα στικ.
Κατά την εμφάνιση του μενού μετά το boot, επέλεξε πρώτα "format application area"
Ακολούθως κάνε την εγκατάσταση του νέου firmware.

Με αυτή την διαδικασία κάνεις καθαρή εγκατάσταση και εννοείται ότι χάνεις τα πάντα από τον δέκτη. Για αυτό ότι σου χρειάζεται καν' το backup.

ρε παιδια την λιστα με τα ip chanels που την βρισκω;:confused:
την ριχνω στο disc2. θα πρεπει να δωσω εντολη 755:confused:

Μπορεί καποιος να εξηγησει πως θα βαλω διευθυνση web radio στο iradio
γιατί
πχ εχω παει στη σελίδα klassikradio.de που παιζει online
κάνω copy την διευθυνση στο προγραμμα ACC που γραφεις τη διευθυνση ανοιγω τα plugins , μπαινω κανονικα στο iradio , βλέπει την διευθυνση , παταω οκ , λεει now is playing αλλά δεν ακουω τιποτα .

Τι συμβαινει ?

Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπαίνουν τα IP Κανάλια ( το αρχειάκι που κυκλοφόρησε ) μόνο με φλασάκι ???????

Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπαίνουν τα IP Κανάλια ( το αρχειάκι που κυκλοφόρησε ) μόνο με φλασάκι ???????

Aπλα με ενα ftp προγραμμα ριξε το αρχειο http_streams.txt στο /DISK2/ κανε reboot και ο δεκτης θα φορτωσει τα καναλια μετα πηγαινε στο /DISK2/ και σβήσε το αρχειο http_streams.txt γιατι αλλοιως ο δεκτης θα ξαναφορτωνει τα καναλια καθε φορα που θα κανεις reboot

Μπορεί καποιος να εξηγησει πως θα βαλω διευθυνση web radio στο iradio
γιατί
πχ εχω παει στη σελίδα klassikradio.de που παιζει online
κάνω copy την διευθυνση στο προγραμμα ACC που γραφεις τη διευθυνση ανοιγω τα plugins , μπαινω κανονικα στο iradio , βλέπει την διευθυνση , παταω οκ , λεει now is playing αλλά δεν ακουω τιποτα .

Τι συμβαινει ?

Μπάμπη για δώσε τα φωτα σου

@zaras

Δημητρη αυτο που ειδα με μια πρωτη ματια ειναι οτι μαζι με το url πρεπει να βαλεις και την πορτα που χρησιμοποιει ο σταθμος το θεμα ειναι πως μπορουμε να βρουμε την πορτα που χρησιμοποιει ο εκαστοτε σταθμος

Χρησιμοποιησα το iradio το οποιο μετατρεπει τα αρχεια σε html και εχει και ελληνικούς σταθμους ! και μεσω cuteftp το στελων στον δέκτη ετοιμο αλλά δεν το βλέπει ο δέκτης !
Και εχει και το klassikradio που λεγαμε χωρις να κανουμε κάτι .:smash: