AZBox Elite/Premium, part II

Επειδη δεν ιδρωνει το αυτι τους πάλι και σε αυτο το fw το προβλημα με το epg παραμενει .Εστειλα λοιπον ενα ξεχεσ@#$% mail στην εταιρία και μαλιστα και σε αυτόν το pr2 που ειναι και ο admin του forum που εσκεμμενα δεν ανεβαζει τα ελληνικά παραπονα .Για να δούμε ....

Φτιαχνουν τα αλλα epg και μεις στην απόξω δηλαδη...?:singer::rifle:

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

για κοιτα αυτο να γελασει το χειλακι σου παλικάρι μου

http://www.azbox.com/index.php?id=15&tbl=noticias&id2=20

Due to the great popularity of our products .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μαλλον τους χτυπησε η ζεστη κατακεφαλα

Λες ? χαχα πλάκα θα χει και δεν θα ξερουν από που θα τους ερθει:grinning-smiley-043

Απάντηση: Πρόβλημα συμβατότητας RF loop του πρόσθετου δέκτη DVB-T με την είσοδο σε Pi

Καλησπέρα στους διαστημοχτυπημένους.

Πρόσφατα μετά τη σύνδεση του δικού μου AZBox Premium με την τηλεόρασή μου (Pioneer Kuro 6090H), παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, όταν άναβα τον AZBox, έχανα τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ, ενώ αυτά της Digea έμεναν απείραχτα.

Θεώρησα ότι το πρόβλημα αφορούσε στην τηλεόραση, αλλά έκανα λάθος. Είναι πρόβλημα ασυμβατότητας της εξόδου RF του δέκτη DVB-T του AZBox με την είσοδο RF της Kuro. Έτσι, κατήργησα τη σύνδεση RF loop και συνέδεσα την είσοδο RF, τόσο του AZBox, όσο και της Kuro με ένα splitter.

Όλη η ιστορία περιγράφεται λεπτομερώς εδώ και εδώ.

Ας το γνωρίζουν οι χρήστες AZBox, όταν προσπαθήσουν να ενσωματώσουν δέκτη DVB-T και να τον συνδέσουν με RF loop, όπως συνήθως κάνουμε στις επίγειες συνδέσεις.
-

Φίλε αυτό που λες δεν ισχύει η μάλλον το πρόβλημα υπάρχει απ ότι φαίνεται μόνο στην tv σου.Το loop rf δοκιμάστηκε στην samsung CE32C6510UW,σε άλλη μια 20αρα πάλι samsung και σε ξεχωριστό δέκτη mpeg4 dvb-t χωρείς κανένα πρόβλημα.Έκανα μετρήσεις επίσης με το promax όταν ο azbοχ είχε επιλεγμένο mpeg2 και 4 κανάλι και δεν είδα κανένα πρόβλημα...
Εκτός και αν πάλι έχεις πέσει στην περίπτωση ελαττωματικού tuner του azbox.

Last edited:
Kαι σε μενα μολις περασω το επιγειο μεσα απο τον αζβοχ in και out και δινω στην τηλ μου pfl9703 philips μου κανει πολλα νερα η ΝΕΤκαι ο ΣΚΑΙ ετσι εβαλα και εγω ενα Τ και ησυχασα..........:afro:

το ερωτημα μεταβιβάστηκε

Ενδεχεται να κυκλοφορησει καμια release του telesat® - mod ???

Τι ειναι αυτο ρε nakata:damnyou: Γιατι πραγμα μιλατε

παιδια εγω δοκιμασα το ενιγμα 2 αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενος μηπως γνωριζει καποιος πως ον ξανασεταρουμε στην αρχικη του κατασταση οπως τον αγορασαμε δηλαδη!!! ευχαριστω

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ αντε να βγει και ε2 μπας και δουμε ελληνικα στο epg

:SFGSFGSF:git clone git://kf-repos.de/oe-azbox.git
( git pull to check for new files)
make -f Makefile-opendreambox-1.5

At the moment there are only the files from The_Ripper posted in satpimps forum.

I will add some modifications for azbox to have a seperate path for kernel build.

If something is wrong or missing or you have some usefull files just open a thread.
:drummer:Aρχισαν τα οργανα.......................

παιδια εγω δοκιμασα το ενιγμα 2 αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενος μηπως γνωριζει καποιος πως ον ξανασεταρουμε στην αρχικη του κατασταση οπως τον αγορασαμε δηλαδη!!! ευχαριστω
:award::award::award:Για πες μας πως το εβαλες και τι δεν σου αρεσε :grinning-smiley-043για το θαρρος σου νατο βαλεις-bye-

κανει πολλα κολληματα και τωρα δεν δινει καθολου εικονα μονο ενα πρασινο χρωμα!! και με το μοτερ ειχε καποια θεματα!!! αλλα τωρα πως γυριζω στην 0.4991

κανει πολλα κολληματα και τωρα δεν δινει καθολου εικονα μονο ενα πρασινο χρωμα!! και με το μοτερ ειχε καποια θεματα!!! αλλα τωρα πως γυριζω στην 0.4991

ενα απλο how to

copy the file backup_kernel by ftp to /MMP

copy the file update to /tmp folder, and add CHMOD rights to 755 .

Now, connect to Your azbox with telnet, and type :

cd /tmp

./update /MMP/backup_kernel

And wait, that process complete.

After that, You will be able to flash receiver again with Enigma 2 by the_ripper, or to use AzBox Official firmware, it is up to You.

τα δυο αρχεια κατεβασε τα απο δω
http://www.mediafire.com/?ss65r4yjgtxn1bo
καλο κουραγιο

δεν ξερω αν σε προλαβα αλλα σου εβαλα αλλο how to μη ολοκληρομενο το σωστο εχει ως εξης

First DELETE 2 pictures from the MMP directory !!! and than transfer this files !!!

Put file update in the /tmp directory and give CHMOD 755 .

Also , put the file backup_kernel in /MMP directory .

Connect to telnet, and run this command :

./update /MMP/backup_kernel

NOTE: Also You can put this files on usb and run them from it !!!

After, that flash AzBox with original fw, that is all.

φιλε νακατα το δοκιμασα αλλα αυτο που καταφερα ειναι να μην μπουταρει και να μην μπορω να συνδεθω με τελνετ συμπεριφερεται λες και εχω αφαιρεσει την μνημη που εχει κατω απο τον σκληρο δισκο στον πλους ή διπλα στο πρεμιουμ!!!! καποια αλλη λυση μηπως υπαρχει!! ευχαριστο!!!! αυτο που σκεφτομαι ειναι να παρω αλλη σεταρισμενει μνημη αλλα απο που!!! αν γνωριζεις!!!!

τι εννοεις οταν λες δεν μπορω να συνδεθω με τελνετ οτι δεν βλεπεις καθολου τον δεκτη η δεν μπορεις να κανεις login?κανε μια προσπαθεια να συνδεθεις με ftp και πες μου τι γινεται

φιλε νακατα δεν κανει καθολου μπουτ οποτε δεν μπορω να συνδεθω γιατι δεν βλεπει καθολου τον αζβοχ σαν μην εχει την μνημη βγαλμενει!!! αν υποθεσουμε οτι με ftp συνδεθω τι θα γινοταν!!!