AZBox Elite/Premium, part II

Ρε παιδια,βρηκα αυτο το feed με την ΑΕΚ:
Intelsat 10-02 / Thor 2-3-5 (0.8°W)
Fréquence: 11514 - Pol: V - SR: 14400 - FEC: -
Catégorie: Sport - Football
Transmis en: MPEG-2 4:2:2
ID: Service 01 (dvb-s2,hdtv)
Infos:UEFA Europa League - Play-Off Round (2nd Leg) Aek_ Dundee

αλλα ενω εχω ηχο δεν εχω εικονα:violent-smiley-030:.Βλεπω οτι ειναι 4:2:2.Τι κανουμε?

θελω μια χαρη. να ξεκλειδωσετε το ρουτερ σας και να μου πειτε αν ο δεκτης συδεεται ασυρματα. εχω στειλει τον δικο μου στο σερβις και μου ειπαν οτι (μαλλον)μονο με WPA γινεται συνδεση. δηλαδη τους ρωταω, αν εχω το ρουτερ χωρις καποιο κλειδωμα δεν μπορει ο δεκτης να συνδεθει ασυρματα; ..και μου ειπαν πως θα τον κοιταξουν αυριο.
ευχαριστω.

κανεις δεν θα μπει στον "κοπο"?

Έχουν ξανά γραφτεί αυτά.Παλιά με τα πρώτα image υπήρχε πρόβλημα με το wifi.Τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και με key στο router αλλά και χωρείς η σύνδεση γίνετε κανονικά.Το εχω δοκιμάσει δεκάδες φορές στον δικό μου δέκτη.Απλά πρέπει να προσέξεις να γράψεις σωστά το key χωρείς λάθη.

Έχουν ξανά γραφτεί αυτά.Παλιά με τα πρώτα image υπήρχε πρόβλημα με το wifi.Τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και με key στο router αλλά και χωρείς η σύνδεση γίνετε κανονικά.Το εχω δοκιμάσει δεκάδες φορές στον δικό μου δέκτη.Απλά πρέπει να προσέξεις να γράψεις σωστά το key χωρείς λάθη.

οκ ευχαριστω. απλα δεν ειναι ευκολο να διαβασω 1200 ποστ. το ρουτερ το εχω ξεκλειδωτο. δεν το κλειδωνω. και μου φανηκε κουλο οταν μου ειπε οτι ο δεκτης ισως να συνδεεται ασυρματα μονο οταν ειναι κλειδωμενο το ρουτερ..

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

@Georgedeppy

Κλείδωσε παλικάρι μου το router σου. (Προφανώς δεν αναφέρεσαι σε router αλλά στο gateway του ISP σου. Τέσπα, κλείδωσε το να ησυχάσεις.)

Ο φίλος αναφέρεται στο router του και στο wifi και ότι δεν μπορεί να συνδεθεί ασύρματα ο azbox.Tι σχέση έχει το gateway που αναφέρεις.:idea:

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Ο φίλος αναφέρεται στο router του και στο wifi και ότι δεν μπορεί να συνδεθεί ασύρματα ο azbox..

αυτο ακριβως. και γιατι να το κλειδωσω; εγω το γουσταρω ξεκλειδωτο.

απο την τρονιξ μου ειπαν "ο δεκτης δουλευει μια χαρα. δεν εχει κανενα προβλημα.
-δηλαδη ασυρματα συνδεεται κανονικα; ρωταω.
-ναι πειτε μου τα στοιχεια σας να τον στειλουμε πισω.
-και πως γινεται να μην μπορω να τον συνδεσω ασυρματα σπιτι μου; ρωταω..
-δεν ξερω. καλεστε εναν τεχνικο! ο δεκτης λειτουργει κανονικα.. πειτε μου τα στοιχεια σας να τον στειλουμε πισω..

αυταααα. πρεπει να μου το ειπε αλλη μια φορα "πειτε μου τα στοιχεια σας να τον στειλουμε πισω"
το τηλεφωνημα δεν πρεπει να κρατησε πανω απο 1 με 1μιση λεπτο..ουτε για πλακα.
τι να πω. αφου ο τεχνικος τον βρηκε να λειτουργει σωστα ετσι θα ειναι. ολες οι αλλες συσκευες που εχω ασυρματα πως σκατα συνδεονται κατευθειαν και ο δεκτης οχι;

Mια και τώρα ο δέκτης μου είναι οκ θέλω να ρωτησω τους κατόχους του azbox για κάτι.Το μενού τερματισμού σε εσάς δουλεύει οκ??Τι θέλω να πω.Στον δικό μου οταν επιλέγω το Shutdown οση ώρα και να αφήσω τον δέκτη εδώ δεν κάνει τερματισμό απλά παραμένει στο display η ένδειξη Shutdown και φυσικά η tv με αυτή την ένδειξη και ο δέκτης δεν κλείνει όπως θα έπρεπε.

Καμιά απάντηση στο ποιο πάνω σχετικά με το Shutdown υπάρχει???

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Καμιά απάντηση στο ποιο πάνω σχετικά με το Shutdown υπάρχει???

Απ'ότι γνωρίζω όταν επιλέξουμε shutdown γίνεται το εξής:
Κάνει preparing shutdown όπως λέει και μετά shutdown και είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε τον δέκτη από τον διακόπτη που έχει πίσω

οσο αναφορα τη συνδεση του AZBOX ασυρματα συμβαινει το εξης : με την 0.9.3877 αν δεν βαλεις κωδικοποιηση WEP δεν συνδεεσαι με τιποτα.Ενω με την 0.9.5020 αν δεν βαλεις κωδικοποιηση WAP δεν συνδεεσαι με τιποτα.Αρα αν στο router σου δεν εχεις καθολου κωδικοποιηση δεν συνδεεσαι με τιποτα......

οσο αναφορα τη συνδεση του AZBOX ασυρματα συμβαινει το εξης : με την 0.9.3877 αν δεν βαλεις κωδικοποιηση WEP δεν συνδεεσαι με τιποτα.Ενω με την 0.9.5020 αν δεν βαλεις κωδικοποιηση WAP δεν συνδεεσαι με τιποτα.Αρα αν στο router σου δεν εχεις καθολου κωδικοποιηση δεν συνδεεσαι με τιποτα......

Εγώ πάντως μια χαρά συνδέομαι χωρίς κωδικοποίηση.Ούτε WPA έχω ούτε WEP.Μόνο Mac Filtering.

Για δώστε καμιά βοήθεια..Έχοντας πάνω την τελευταία 0.9.5020 πάω να κατεβάσω cams και για server εχει 4 φορές τον ιδιο (azupd.com) και έχει μέσα μόνο 2 άσχετα πράγματα.:violent-smiley-030:Μπορείτε να δώσετε ένα σωστό url να του περάσω?? γιατί δεν τα θυμάμαι απ έξω τι url είχε η παλιά αναβάθμιση.

Για δώστε καμιά βοήθεια..Έχοντας πάνω την τελευταία 0.9.5020 πάω να κατεβάσω cams και για server εχει 4 φορές τον ιδιο (azupd.com) και έχει μέσα μόνο 2 άσχετα πράγματα.:violent-smiley-030:Μπορείτε να δώσετε ένα σωστό url να του περάσω?? γιατί δεν τα θυμάμαι απ έξω τι url είχε η παλιά αναβάθμιση.
www.azboxworld.com
www.techsat.info

Έχει αλλάξει κάτι στο μενού εγγραφών η κάνω λάθος?Υπάρχουν 2 μενού.το πρώτο είναι που βγαίνει απ ευθείας με το πλήκτρο rec και εκεί παλιά έβαζα πχ από τάδε ώρα μέχρι τάδε και η εγγραφή γινόταν κανονικά.Αϊτή την στιγμή δεν δέχεται σε αυτό το μενού να βάλεις χρόνο η κάτι άλλαξε και δεν μπορώ να το βρω.Η άλλη επιλογή που υπάρχει απ το κεντρικό μενού,οκ εδώ επιλέγουμε αν θέλουμε μόνο μια ημέρα η παραπάνω και διάφορα ακόμα αλλά έχει κάποιους στάνταρ χρόνους που δεν βολεύουν.Γενικά δηλ συμπεραίνω ότι δεν μπορώ εγώ να επιλέξω να κάνω μια εγγραφή στον χρόνο που θέλω εγώ.:mad: