AZBox Elite/Premium, part II

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Δοκίμασε να του περάσεις το τελευταίο KGD 4980 Take Control από εδώ.
Διάβασα σε ξένα φόρα πως μόνο με αυτό δουλεύει η εγγραφή σε usb μέσο.
Ευχαριστω για τη βοηθεια, πολυ χρησιμη πληροφορια. Να σημειωσω πως με αυτο το λογισμικο, εκτος των usb stick, δουλευουν και οι 2.5" σκληροι δισκοι, αλλα επειδη δεν εχουν εξωτερικη τροφοδοσια, πρεπει να συνδεθουν ΚΑΙ στις δυο USB υποδοχες του δεκτη με ειδικο καλωδιο (σε Υ) για να αναγνωριστουν απο το δεκτη.

παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα με την εκκινηση του δεκτη μου το εξης,ηθελα να διαγραψω την KGD και να βαλω το τελευταιο azbox-0.9.5020-patch, και δεν λέει να μου διαβάσει το στικάκι.
μου βγάζει "error =1" και οτι δεν υπάρχει αρχείο στο στικάκι.

Υπ όψιν το έχω διαμορφώσει σε fat 32, κάνω πρώτα "format application area" και μετά επιλέγω να κάνει update από usb.
τωρα δεν μπορω να κανω τπτ στον δεκτη ειναι προς το παρων νεκρος αφου μονο το αρχικο μενου με την επιλογη update αποusb δειχνει.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων, antoniosk19

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα με την εκκινηση του δεκτη μου το εξης,ηθελα να διαγραψω την KGD και να βαλω το τελευταιο azbox-0.9.5020-patch, και δεν λέει να μου διαβάσει το στικάκι.
μου βγάζει "error =1" και οτι δεν υπάρχει αρχείο στο στικάκι.

Υπ όψιν το έχω διαμορφώσει σε fat 32, κάνω πρώτα "format application area" και μετά επιλέγω να κάνει update από usb.
τωρα δεν μπορω να κανω τπτ στον δεκτη ειναι προς το παρων νεκρος αφου μονο το αρχικο μενου με την επιλογη update αποusb δειχνει.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων, antoniosk19
Εχεις μετονομασει το αρχειο azbox-0.9.5020-patch.bin σε patch.bin? Εαν ναι, δοκιμασε να περασεις πρωτα μια παλιοτερη εκδοση απο το fw.azupd.com και μετα περνας την τελευταια.

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

ουτε και τωρα τιποτα. θα βαλω αυριο καποιο παλιο firmware πριν ανοιξω τον δεκτη. να δω τι αλλο θα κανω... για την ωρα :sleep:

Επειδη και εγω εσπαγα τα αρ...τηριακα μου με την ασυρματη του HD Premium ειναι παρα πολυ σημαντικο κατι που εχει ηδη αναφερθει και σε προηγουμενα posts οτι δηλαδη πρεπει το SSID να μην εχει καθόλου κενα. Μολις το διορθωσα αυτο στον router μου επαιξε με ολα τα κλειδωματα ξεκλειδωματα firmware κτλ.
Αυτά.

Καλησπέρα, εχω τον AzBox HD Premium με 1 LNB στον Hotbird.
Στο TP 11258 H δεν εχω καθόλου quality 0, με 99 strength.
Αυτο συμβαίνει και σε 4-5 αλλα TP αλλα δεν με ενδιαφέρουν περα του 11258 καθως εδω υπαρχουν μερικά HD καναλια τα οποια όλα βγάζουν φυσικά no signal.
Δοκίμασα διαφορες ρυθμίσεις στο TP Edit στις ρυθμίσεις του Azbox αλλα δεν καταφερα να ανεβασω το quality ουτε μια μοναδα.
Μηπωσ έχει κανεις καμιά ιδέα?
Οι ρυθμίσεις τωρα στο TP Edit ειναι
Modulation DVB-S2/8PSK
FEC 3/4
Pilot 1

Καλησπέρα, εχω τον AzBox HD Premium με 1 LNB στον Hotbird.
Στο TP 11258 H δεν εχω καθόλου quality 0, με 99 strength.
Αυτο συμβαίνει και σε 4-5 αλλα TP αλλα δεν με ενδιαφέρουν περα του 11258 καθως εδω υπαρχουν μερικά HD καναλια τα οποια όλα βγάζουν φυσικά no signal.
Δοκίμασα διαφορες ρυθμίσεις στο TP Edit στις ρυθμίσεις του Azbox αλλα δεν καταφερα να ανεβασω το quality ουτε μια μοναδα.
Μηπωσ έχει κανεις καμιά ιδέα?
Οι ρυθμίσεις τωρα στο TP Edit ειναι
Modulation DVB-S2/8PSK
FEC 3/4
Pilot 1

Όπου βλέπεις ότι δεν έχεις σήμα αλλάζεις συνήθως το pilot
Βάλε το σε 0 και θα έχεις σήμα

Δεν γνωρίζω αν έχει απαντηθεί αλλά μιας και πρόσφατα αγόρασα ένα home cinema με 2 optical ins θα ήθελα να ρωτήσω ποιες audio ρυθμίσεις(PCM/RAW,RF/LINE,DOLBY/OFF) χρειάζονται στον azbox ώστε από τα ηχεία να βγαίνει 5.1 σε κανάλια ac3 και όχι 2.0.ευχαριστώ.

Το δοκίμασα και αυτο αλλα παλι τζίφος. :-(
Δε καταλαβαίνω γιατί δεν έχεις σήμα.Εγώ έχω αυτές τις ρυθμίσεις
35681988.png

Δε καταλαβαίνω γιατί δεν έχεις σήμα.Εγώ έχω αυτές τις ρυθμίσεις
35681988.png

Ορε γλέντια... φιλαρακι thanks a million. Μολις έβαλα τα ιδια με τα δικά σου επαιξε. Δεν ξερω τι στο καλο, μαλλον μονο αυτο τον συνδυασμο δεν ειχα δοκιμασει σε modulation FEC και pilot γιατι ειχα δοκιμασει σε pilot 0 αλλα μαλλον με αλλο FEC και modulatio. Και παλι σε ευχαριστω.

Δεν γνωρίζω αν έχει απαντηθεί αλλά μιας και πρόσφατα αγόρασα ένα home cinema με 2 optical ins θα ήθελα να ρωτήσω ποιες audio ρυθμίσεις(PCM/RAW,RF/LINE,DOLBY/OFF) χρειάζονται στον azbox ώστε από τα ηχεία να βγαίνει 5.1 σε κανάλια ac3 και όχι 2.0.ευχαριστώ.

Χρηστο εμενα στον yamaha δουλευει ετσι:

Attachments

• hhh.jpg
    hhh.jpg
    33.9 KB · Views: 60
Σε ευχαριστώ φίλε μου.Έχω μια απορία όμως.Τα κανάλια που έχουν ac3 ήχο 24/24h έχουν 5.1 .ηχο πραγματικό ή μόνο σε ταινίες και άλλα που έχουν από την μάνα τους 5.1?

Το θέμα με τα ελληνικά στο EPG της ΓΟΒΑ ελύθη;Συγγνώμη,δεν βλέπω τίποτε στις πρώτες δέκα σελίδες πηγαίνοντας προς τα πίσω.

Το θέμα με τα ελληνικά στο EPG της ΓΟΒΑ ελύθη;Συγγνώμη,δεν βλέπω τίποτε στις πρώτες δέκα σελίδες πηγαίνοντας προς τα πίσω.

Αν και εδω και 10 μερες τον εδωσα τον δεκτη ,νομιζω οχι ,δεν λυθηκε γιατι αλλιως θα το ειχε παρει ειδηση ολο το φορουμ !!! ... Θα γινοτανε "ντορος" -bye-

Αν πας μερικά μηνύματα ποιο πίσω θα δεις ότι υπάρχει μια manual προσωρινή λύση που λύνει το πρόβλημα του ελληνικού epg.