AZBox Elite/Premium, part II

εχω περασει ενα image RTi_Core_1.1.3.RC3_Fix στον azbox και δεν μπορω να βρω πως να περασω το cccam ξερει καποιος να μου πει
ευχαριστω

παιδια για σας και παλι ποσταρα ποιο πανω για πως περναμε σκιν στον azbox χειροκινητα καποια παιδια απαντησαν αλλα δεν καταφερα τιποτα .μπορει καποιος που το εχει κανει να μου πει την σειρα της διαδικασιας.

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

παιδια για σας και παλι ποσταρα ποιο πανω για πως περναμε σκιν στον azbox χειροκινητα καποια παιδια απαντησαν αλλα δεν καταφερα τιποτα .μπορει καποιος που το εχει κανει να μου πει την σειρα της διαδικασιας.

Να σε βοηθησω, αν και τωρα δεν εχω enigma πανω, οποτε ο,τι πω με επιφυλαξη: Κατεβαζεις το skin το οποιο ειναι σε μορφη .ipk και το στελνεις με ftp στη root του δεκτη (προσοχη, οχι στο φακελο tmp ή σε οποιαδηποτε αλλο). Εν συνεχεια απο το δεκτη πας menu, manage extensions και επιλεγεις, αν θυμαμαι καλα, την τελευταια επιλογη και εγκαθιστας το αρχειο .ipk

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Να σε βοηθησω, αν και τωρα δεν εχω enigma πανω, οποτε ο,τι πω με επιφυλαξη: Κατεβαζεις το skin το οποιο ειναι σε μορφη .ipk και το στελνεις με ftp στη root του δεκτη (προσοχη, οχι στο φακελο tmp ή σε οποιαδηποτε αλλο). Εν συνεχεια απο το δεκτη πας menu, manage extensions και επιλεγεις, αν θυμαμαι καλα, την τελευταια επιλογη και εγκαθιστας το αρχειο .ipk
φιλε ευχαριστω για την απαντηση αλλα αυτο τον φακελο ροοτ δεν τον εχω βρει ψαχνοντας με ftp

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

ΔΕΝ υπαρχει φακελος root, εννοω οτι ριχνουμε χυμα το αρχειο στην πρωτη directory του δεκτη (δηλ. στο /)
φιλαρακι νασε καλα τα καταφερα ευχαριστω!!

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Παιδια, κατι ασχετο. Γνωριζει κανεις αν πωλειται στην Ελλαδα το επιγειο tuner του δεκτη, ποιος το εχει και ποσο κανει; ευχαριστω

Εγώ το πήρα από εδώ http://www.smartcard24.com/azbox-dvb-t-tuner-fuer-premium-elite-a10349.html
και για τον Premium: http://www.smartcard24.com/azbox-dvb-t-tuner-fuer-premium-plus-a10498.html